Új hozzászólás Aktív témák

  • #90933760

    törölt tag

    Átépítettem a dízel generátoroknak a kertet, de sajnos így se elég nagy. Az olaj volt először kevés, emiatt nem is derült ki, hogy valójában az etanol is kevés lenne. Pedig az alap 9x9-es kertet amit az AA farmer művelt, lecseréltem 15x15-re amit az EnderIO farmer művel, az 2.8x növekedés és így is elfogy az etanol és csak egy generátor dolgozik. És kukac meg greenhouse is van, tehát még csak nem is alap növekedés. Vanilla szinten brutális méretű kert kellene ehhez, de még így is elég nagy kellene. Legalábbis a folyamatos üzemhez igen. Úgyhogy ezzel nem is vacakolok komolyabban, kipróbálni jó volt, de ezek a multiblokkos cuccai tényleg csak díszre valóak, nem munkára.
    Az olaj nem fogyott el, az nem csak 2.8x kertnövekedésen esett át hanem a növénycsere miatt alapból 3x annyit ad, az akkor 8.4x termelés. Szóval a 8.4 és 2.8 között kéne valahol az etanolnak is lennie, kb. duplázni kellene azt a kertet még mindig.
    Végül is canola farm se lenne kisebb, ha ugyanennyit megtermelne.

    Ez meg az esőelállító gépem, EnderIO weather obelisk, az új verziós. the vat készíti a löttyöt, víz+krumpli+cukor lesz a hootch, hootch+vöröskő+blaze powder lesz a firewater, firewater+sunflower+glowstone dust lesz a liquid sunshine, amit az obeliskbe kell tölteni és egy vanillás tűzijáték rakéta lövi a levegőbe és eláll az eső.
    Hátránya, hogy a kilövés nem automatizálható hiába raktam mellé érzékelőt, mindenképp playernek kell elindítania (végül is op lenne). Meg az, hogy szerintem van valami időzítés az eső variálásban attól függően hogyan áll el. Mert magától vagy alvástól elállítva napokig nem fog esni, de ezzel a géppel elállítva rövid időn belül újra elered megint, pár órája csináltam meg, de már 20x rányomtam azóta és mindig újra esni kezd, sokszor már aznap.

    Ez meg dáböl tintahal.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák