Új hozzászólás Aktív témák

  • #90933760

    törölt tag

    válasz #90933760 #20371 üzenetére

    EnderIO farmer kezeli a hemp seedet úgyhogy az frankó. Viszont most jut eszembe a hempek se dobnak annyi magot, mint a krumpli, viszont a 3x olajkinyerés biztos ellensúlyozza. De azért rakok octadic capacitort is bele, akkor az alap kert ami 4 blokkos körbe, ez 7 blokkig ültet el, nagyjából dupláz is ezzel. Így már csak elég lesz két generátorhoz.
    És ha rakok vizet körbe is, hogy ekkora területet nedvesen tartson fixen, akkor kapa se kell bele, végtelenségig mehet, kukac meg üvegház adja a csontliszthatást, az se kell bele így.

    Tulajdonképp ha az embernek van kedve szarakodni és elég nagy egyenes placc is rendelkezésre áll, akkor végtelen gondozásmentes energiaforrássá válik ez is és 6 generátorral kiváltható egy Bigrea is.
    Nem sokban különbözik a canola farmtól, csak ez inkább mid-endgame és több energiát ad. Redstone controll se kell neki, jelre lekapcsol, jel nélkül megy, de csak amíg fel nem gyűlik az áram benne, utána mindig csak egy megy visszatáplálni a setupot. És ha több áram kell, magától felkapcsol a többi is, nem mintha lényeges lenne, mert ha a kert túl van méretezve akkor kit érdekel ha maxon futnak végtelenül mennek.

    A setup csak kettőt bír, szóval 3x kellene azt is, itt tuti nem állok át erre, van már minden sarkon valami gép ami energiát termel így is. De ha végeztem a tesztelgetésével az ércfeldolgozó részének is, lehet átköltözök máshova ahol Immersive-re építek mindent valami steampunk beütéssel. Mert nagyon nincs más mod amivel foglalkozni akarok már és a pakk ideje szerintem még a felénél se jár, szóval bőven van idő.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák