Új hozzászólás Aktív témák

  • #90933760

    törölt tag

    válasz #90933760 #15456 üzenetére

    Ja de nem jó, mert alul a pincébe látni akkor hogy ott gyapjúblokk van. Mindegy akkor marad szőnyeg nélkül.

    Elkezdtem bányászni, enchantoltam egy 3-as szintű törhetetlenség, hatékonyság, szerencse triót, hát beszarás. :DDD Az újfajta bányászmódszerrel leástam 3x3-as blokkban, csigalépcső megy le, majd elkezdtem egy termet kiásni ahogy ti is, én 9-13 szint között asszem. Nem legalul mert ott nincs sok érc.
    Fél óra, vasam 60, szenem annyi hogy a felső csíkban csak az van, vöröskő is majdnem és van 5 gyémánt is, megtudtam csinálni a full szettet áháháháhháh.
    Most elmegyek XP-t szerezni a farmról aztán küldök rá valami jó enchantot és bekaphatja a nether. ;]

    Kell nethercsillag a beaconhoz. A rengeteg szenet elbizniszeltem a kováccsal smaragdra, közben látom hogy ha a szénért nem ad akkor 9 vasért ad, majd ha azért nem ad akkor szénért megint, kvázi korlátlan smaragd csak győzze az ember szénnel és vassal. De ha ilyen jól megy a bánya akkor nem lesz gond.
    Az biztos, hogy egy beacont a világítótorony tetejébe akarok hogy felfele világítson, ahhoz kell 9 vasblokk. De kelleni fog még egy, hogy egyre jobban bányászhassak és..... Egy ördögi kör. Ez jobb mint a szex. :DDD Na jó azért mégsem, de ez jó két szex közben! :P

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák