Új hozzászólás Aktív témák

  • #90933760

    törölt tag

    Uhh bazdmeg. azért ez nem volt kispályás. Kész a verem, a spawner középen a 9x9-es részben tehát 4 blokknyira a fal tőle, felette 4 magasan a plafon, alatta meg 14 mélyen az alja. Mert 1 blokknak számoltam a vizet, meg kettő magas egy skeleton és akkor vannak 11 távolságra a spawnertől, tehát már nem érzékeli őket elvileg. A vizet az aljában kicsit elcsesztem de elvileg szépen odasodorja majd hozzám őket. Résen keresztül csapkodom, majd lekapcsolom a spawnert, maradékot még csapkodom aztán átmegyek felszedni a cuccot, bár a víz elvileg nagy részét átsöpri amúgy is.

    A verem az fáklyával lesz kivilágítva, legalábbis a felétől lefele. A felső fele meg vöröskő lámpással lesz levezetve alulra és onnan kapcsolható. De még a vöröskővel szórakozgatok az nincs kész. Most legalább majd fogy, mert van kb 500 vöröskőporom.

    Nehéz volt mert az alsó 4 sor már lávába ment, vízzel oltogattam, de persze obszidián lett belőle ami utána ki kellett bányászni. Meg a verem belelógott két helyen is barlangba azt ki kellett pótolni...
    Remélem működni is fog.

    Bezzeg gyémánt nem volt, csak egy smaragd, sok szén meg jó adag vas és vöröskő.
    Amúgy ez bányászni se rossz módszer, mármint egy 5x5-ös lyukkal elindulni lefele. Legalább világos van. :DDD

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák