Új hozzászólás Aktív témák

  • karmaresz

    senior tag

    Nem tudom, hogy a csillagok szerencsés együttállása, vagy a felhasználási módom "abnormalitása" kellett hozzá, de elsőre extrém hosszú SoT-t prodkuált a V20. Kíváncsiságból elmentem 2%-ig, amit végig dokumentáltam, és csak ekkor tettem ismét töltőre.
    Tegnap reggel 9 körül vettem le akksiról.
    Napközben 35-45% manuális fényerőn, 4G, Wifi, auto adatszinkron mellett, 45 perc 24/192-es flac zene, 15 perc GPS és 25 perc telefonálással jutottam el 80%-os akksi töltöttséghez 1:12-es SoT mellett 17 óra körülre.


    Este, otthon aztán szinte végig a kezemben volt a telefon: 0-25% közötti fényerő, 4G, wifi, auto data, alkalmazástelepítés, fiókbeállítások, sok-sok óra webszörf, kb. 1 óra youtube, kb. 1 óra HD flac, kis játék -nem túl rendszerterhelő-, pár e-mail és rengeteg fórumozás után hajnal kettőre merítettem le a telefont.

    60% akksi:
    [kép]
    [kép]
    Érdekes, hogy mikor az akkumulátor gyártási idejének ellenőrzéséhez kivettem a telepet, visszakapcsolás után 4-5%-ot zuhant a töltöttség, ami a grafikonon is jól látszik.

    40% akksi:
    [kép]
    [kép]

    20% akksi:
    [kép]
    [kép]

    Végül hajnal kettőre jutottam el 2%-ig, ami után töltőre tettem:

    Megdöbbentett a 8 óra feletti SoT. Ilyet korábban még más telefonommal nem tapasztaltam.
    Nem tartom persze reálisnak, hogy majd mindig ilyeneket produkálok vele, de ahhoz képest, hogy nem számítottam 5 óránál többre, ez elképesztően jó érték.

    Remélem nem okoztam gondot a sok beillesztett képpel. :R

    [ Szerkesztve ]

    Once, I thought I was wrong but I was mistaken

Új hozzászólás Aktív témák