Új hozzászólás Aktív témák

  • Karma

    félisten

    válasz Barthezz2 #5303 üzenetére

    Te magad is olvastad és helyeseltél az OS-ről írt részletes véleményemre (lásd pár hozzászólással később), úgyhogy ne add elő, hogy alaptalan a véleményem a rendszerrel szemben. Az, hogy a Samsung a szokásosnál gyengébb megbízhatóságú nem akkora meglepetés, de csak egy tényezője annak, hogy nekem nem kell WP7.

    Egy másik meg az, hogy tényleg rohadtul semmi szükségem arra, hogy megint megvegyem az alkalmazásaimat egy új platformra, miközben az iPadem tele van minden földi jóval (nem kis összegért végeredményben), a telefonomat meg nem használom ilyesmire azóta (legyen az az iPhone, az N950 vagy az N8). Böngészni ezekkel is lehet, a WP7 semmi pluszt nem adna hozzá, maximum elvenne.

    Azt hiszem, hogy nálam - moonmanhez és erdokehez hasonlóan, akik a Microsoft belépése előtt pfujolták a consumer smartphone rendszereket - szintén változott az értékrend, csak az enyém a másik irányba: nincs rá szükségem, és már nem izgat.

    BTW nincsenek "szériák" eddig bizonyítottan (spekuláción és azon a vágyakozáson túl, hogy "á biztos csak az ő készüléke volt hibás, lalala"), maximum az eshetne meg, hogy a Samsung csiszolt valamit az általan már nem megtapasztalt KBx-KCx firmware-ekben.

    [ Szerkesztve ]

    “All nothings are not equal.”

Új hozzászólás Aktív témák