Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nincs ebben semmi meglepő. Az új telefonodon használhatod a régi jó 4-es Androidot?
2015-ben már kint volt a 8.1 és a 10 is, nem csoda, ha esetleg nem kapsz 7-es drivereket a vadiúj gépedhez, főleg, ha már nem telepíthették rá előre.
Telepítheted akár az XP-t is, csak számolj azzal, hogy nem támogatott. Ez így megy.BiP: Szerintem is jó rendszer a 8.1, bár nekem kicsit túl sok benne a régi dizájn, meg a félig elkaszált modern rész. Érintőképernyőn tök jó ma is, a start képernyő is jobb szerintem a 10-nél, kicsit fürgébb is tapicskolásnál.
[ Szerkesztve ]
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Ezért jelennek meg telók 6GB vagy több rammal meg 8 magos procival, mert gyorsult az OS és az appok is jól optimalizáltak. És a 4.4-ben még volt Apollo zenelejátszó a rendszer részeként, ami nagy királyság volt.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
törölt tag
Ezzel azért sokan vitatkoznának, akiknek az újabb Droiddal lassabb lett a telefonjuk, és keresik a módot a downgrade-re, mondjuk 7-ről 6-ra.
Én anno a 8.1-gyel és most a 10-zel vagyok így, nem cseszték el a rendszert, cserébe sokkal többet tud, mint anno a 7 (ami akkoriban tök jó volt, de közel sem hibátlan).
Oké, akkor az új gépekre a 10 megy, nem a 7. A 8.1 amúgy bootol (sokak szerint DVD-ről a 7 is), a WU nem működik, csak megy az "unsupported hardware" üzenet. Azért ma már ne legyen ez akkora gond, lassan megszűnik a támogatása a többi rendszernek is, a 10 meg marad. Olyan rendszer meg nem létezik, ami mindenkinek maradéktalanul tetszik, régen sem volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Építő/felújító topik
- trek81 károsultjai
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- PlayStation 5
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest