Aktív témák

  • Zanik

    addikt

    válasz Laslow #1215 üzenetére

    Osztom Laslow, UdVi86 és Face8814 véleményét a címlapról. Alapvetően jó elképzelés, mégis olyan apró (de zavaró) "hibák" vannak benne, amiket egész egyszerűen nem értek!

    1. Kiemelt cikk + indexképek:

    Nem értem, hogy miért kell az előző kiemelt cikkeket két részre osztani? Mi a különbség a naranccsal (2-3-4) és a sárgával (5-6) jelölt indexképek között? Miért kell megtörni a fentről-lefelé haladó sorrendet, és átváltani egy balról-jobbra haladóra? Számomra nem logikus.

    2. Hardver hírek:

    A fenti képen a piros vonal mutatja, hogy milyen sorrendben jelennek meg a hírek időrendben visszafelé haladva. Biztos én vagyok a hülye, de ha két hasábba szedett tartalmat látok, akkor általában nem cikkcakkban állok neki elolvasni őket! Nem értem, miért így kellett ezt megoldani?
    A fekete kerettel jelzett IT/Mobil/Gamepod hivatkozások pedig csak még jobban szétszabdalják az amúgy összetartozó tartalmakat. Legalább lenne egy vízszintes sárga vonal kis kockával a végiben az IT/Mobil rész után is, ami jelezné, hogy "Hé, haver, ismét hardveres cikkeket olvasol!"

    Nem várom el (nem is várhatom el), hogy az én szubjektív véleményem miatt változtassatok az oldalon, viszont ha értelmes, nem kioktató választ/indoklást adnátok az említett "hibákra", illetve arra, hogy miért pont így oldottátok meg, azt megköszönném. (a "csak" nem válasz, szeretném megérteni a koncepciót!)

    Köszönöm.

    [ Szerkesztve ]

    Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82

Aktív témák