Aktív témák

  • Laslow

    senior tag

    1. Értem én, hogy a citromsárga a Prohardver, a kék az ITCafé, a zöld pedig a Mobilarena alapszíne, de akkor sem érzem ergonomikusnak hogy a citromsárga, ami egy világos jellegű szín (nem tudom mi rá a szakszó) legyen a különböző kategóriák neveinek háttérszíne. Jobb lenne a kategóriákat sötétebbé tenni mint a kategóriaelemeket, szerintem jobb a szemnek.

    2. A hét főbb hírei: biztos ilyen fontos kiemelni a dátumot a citromsárga háttérrel? Alapvetően lényegtelen infó, miért kap ekkora hangsúlyt?

    3. Címlap kategória: a fő cikk jobb oldalán szerepel három másik komolyabb cikk felé link. Csakhogy nem világos a koncepció! Van További digicam..., További hazai pálya..., és További notebook... link. A gondom az, hogy nem látom a struktúrát, amit ide leképez, ugyanis a Hazai pálya birodalomba alapesetben az oldal tetején lévő linkkel lehet eljutni, a másik két birodalomba pedig az oldal bal oldalán lévő linkekkel.
    Hm. Talán megvan a megoldás! A fő cikk körül öt darab cikkre és a hozzájuk tartozó kategóriákba visznek a További xxx linkek, és ezek tök véletlenszerűen vannak rendezve (ami nem baj, csak elsőre nem egyértelmű). Viszont nagyon félrevezetőnek érzem a jobb lent lévő "Más tesztet keres?" blokkot. Azt sugallja, hogy a fő cikk és ez az 5 kiemelt mind teszt. Pedig nem.

    "A Bijou olyan, mint mikor egy gyönyörű, csillagos nyáréjszakán nagyon-nagyon szomorú vagy, és közben mézes epret eszel" - http://bijoumusic.hu

Aktív témák