Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • dabadab

  titán

  Brühühü, nem lehet náculni és csúnyán néznek a diktatúrákra, brühühü.

  DRM is theft

 • Giovan!

  őstag

  Az EU vezetőknek annyi jogköre van, amennyit a tagállamok átengednek nekik, ezt szerződések rögzítik. Ha neked nem tetszenek ezek a szerződések, az már a te bajod, de nincs szó semmiféle erőszakos, háttérben lezavart hatalomátvételről. Az EU, ha rendkívűl lassan is, de a centralizáció irányába halad, mert ez az egyetlen esélyünk arra, hogy a kontinens ismét a kezébe vegye a sorsát. De ez nyíltan zajlik, törvényes úton (lásd az Európai Unió történetét, lényegében az egész arról szól, hogy a tagállamok fokozatosan egyre több közös szervet hoznak létre, illetve ezeknek a szerveknek egyre több hatalmat engednek át). Ha neked mindez nem szimpatikus, az a te saját problémád, de ne próbáld meg a tények ferdítésére épülő konteókkal alátámasztani, miért jogos a frusztrációd.

  A hozzászólásod maradéka meg csak azt mutatja meg, hogy sajnos fogalmad sincs róla, milyen geopolitikai feszültségeket okoz Kína erősödése (pl. láthatóan nem is érted, mi a baj azzal, hogy a kínai haditengerészet nyíltan kalózkodik a nemzetközi vizeken, és beltengerré nyílvánítja a teljes Dél-kínai tengert), és milyen következményekkel jár ez azon országok
  számára, ahol megjelenik a kínai befolyás.

  Az oroszokkal kapcsolatos infóidat sem ártana felfrissíteni, nekem az rémlik, hogy az ő vadászgépeik sértik meg folyamatosan a finn, észt, litván, stb légtereket.

  Végszóként, felelőm olyan erőkkel hadakozol, olyan hatalmakkal szimpatizálsz, akikkel csak akarsz, de az én értékrendemhez közelebb áll az USA, így az amerikai befolyás erősödése végső soron jóval kisebb fenyegetést jelent a jogaimra és az érdekeimre nézve, mint a keleti autokráciák terjeszkedése. De mondjuk ez lehet azért van, mert én a liberális demokráciát alapvetően a legjobb rendszernek tartom, az autokráciákkal szimpatizáló embereknek ez nyílván semmit sem jelent. Na de mostmár tényleg befejeztem, mielőtt moderátori beavatkozás lesz a vége.

  [ Szerkesztve ]

  "You are well intentioned and principled, but you are overexcitable and need to contain yourself. If that requires you to take some medicament, then so be it." - John Bercow

Hozzászólok Aktív témák