Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • hallador

  addikt

  A Kettő között van egy éles különbség, a HP 80 éves, és nem azért hozták létre, és főleg nem az USA hadsereg, hogy kémkedjenek. A Lenovo leánykori nevén a Legend-et 82 - 84 között a Kínai Népi Tudományos Akadémia ~ 12000 $-jából alapították, ami mögött ki lehet találni, hogy ki állt. Nem a szabad Kína civil szervezet. (nincs egyedül ezzel)
  Az MS vagy Apple mint független cég jöttek létre egy garázsban, nem egy államilag "nem" támogatott szervezettként.

  A Legnagyobb különbség, az USA és a Kínai cégek között, hogy a Kínai cégek a kínai állam nélkül létre sem jöttek volna, és a legtöbb üzleti alapon nem tudna megélni, ha nem lenne mögötte a kínai állam. Vannak kivételek, de a legtöbb közel nem így fejlődött volna a kínai állam pénze nélkül.

  Ez elég nagy különbség.

  Ez ugyanaz az eset, amikor egy ország előadja, hogy mennyi Nobel díjas tudósa van, csak az valahogy mindig kimarad, hogy semmi közük nem volt sem anyagilag, sem oktatás, sem semmilyen szinte ahhoz a Nobel díjhoz.
  Az utolsó ilyen eset, mikor Horvátország, és Szerbia összeveszett, hogy Nikola Tesla melyik állam polgára volt, igazából lényegtelen, mert egyiknek sem volt köze a későbbi hírnévhez amit elért.

  (#5) tibaimp

  Kína olyan szinten függ a külföldi cégektől, hogy nem fog semmit csinálni. Ha a külföldi cégek nincsenek, akkor az emberek éhen hallnak. Kína nem a saját felvevőpiacából él meg. Hiába hatalmas a kínai mobiltelefon piac, ha nem lesz munka nem lesz aki vásároljon.

  [ Szerkesztve ]

  [HP EliteBook 830 G6, I7 32GB 2TB, HP ProBook 430 G5, I5 32GB 1TB ; Debian Stretch; Linux Mint 19.3, Ubuntu 19.10, OpenSuse Leap 15.1 ; ASUS ZenBook UX333FA I3;]

Hozzászólok Aktív témák