Új hozzászólás Aktív témák

  • imicici

    csendes tag

    Segítsetek kérlek, én is gondolkodom egy ilyen beszerzésén :)

    Buta 6 éves nokiám van,amit szeretek is, de most úgy tűnik h csak kéne 1 okos teló .... ez lenne az 1. androidos telóm, szerintetek megéri 61 rugóért ?
    Ami tetszik : 4,7kijelző(ez nagyon fontos), gorilla glass, 2 magos, 1 Gb RAM, belső memória 4 Gb(ez lehetne több mondjuk ..) ja és gyönyörű, nagyon tetszik a "tégla,férfias dizájn"

    olvasgattam itt, ezt a rootolást nem tervezném, meg hogy nem lehet az alkalmazásokat átrakni telóra, de annyira sok alkalmazást nem tervezek, viber meg 1-2 cumó és hello, szal elvileg elég kéne h legyen az a maradék kb 2,5 giga amit enged a rendszer, SD kártyára meg mehet pár szar zene film mittomén ....

    Ezen infók birtokában ajánljátok e a telefont ti akik már használjátok ? az üzem idő elvileg 1 napot ki kéne bírnia(nem tervezem h mindig játszak vele)

    Vagy érdemes lenne várni új modellekre ? bár még 60 ropit is sajnálok 1 telóért, az új modellek úgyse lesznek olcsók, ezért érzem úgy h megérné, részletre meg nem nagy ügy ...meg hallottam h az LG support nem a legjobb a világon....

    Szerintetek ? előre is köszi bármilyen tanácsot :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák