Új hozzászólás Aktív témák

  • joekajoeka

    tag

    válasz Stauffenberg #31258 üzenetére

    Hát nem létezik tökéletes telefon ezzel tisztába vagyok.

    Én idáig maximálisan meg voltam vele elégedve, gyors, sosem fagyott le, nincs lag, kamera szuper, a hang nekem nagyon jó, és az aksira sem panaszkodom, nagyon jó a mérete is 5,5" képest, jók a betekintési szögek, 32GB + SD kártya lehetőség, sokat olvastam teszteket, néztem összehasonlítást mielőtt megvettem volna, és ez tűnt a legoptimálisabb választásnak, meg most is ez tűnik a legjobb választásnak. Ennek a van a legjobb ár értek aránya.

    DE

    Úgy nézem nem hiába ilyen olcsó, nagyon spóroltak az anyaghasználattal a kijelzőnél (beégés) is és az alaplapnál is (bootloop).

    Nem akartam AMOLED kijelzőt semmi képen pont a beégés miatt, a legjobb választásnak tartottam mivel nem amoled nem kellett féljek hogy beég kijelző (így gondoltam).
    És mi fogadott 8 hónap után? egy beégett kijelző :Y :Y :Y

    Ha elromlott volna a kamera, hangszóró, wi-fi része, akármi barmi nem eset volna ilyen rosszul, és leírom azt is hogy miért:
    Hiába viszem javítani ugyan azt a technológiájú quantum lofaszt teszik vissza bele, csak annyi hogy új lesz, ami megint fog menni pár hónapot, majd megint beég, ez biztos maga a technológia hordozza mivel ilyen meg nem volt LCD kijelzővel legalább is nem ilyen mértékbe hogy a világon mindenhol teli vannak a fórumok.
    Tehát gyakorlatilag nem számít, hogy kicserélik vagy adnak egy új készüléket, a pénzemért egy nagyon gyenge minőségű telefont/kijelzőt kapok, ami gyorsabban elkopik mint a cipőm talpa.

    Előtte volt egy LG Optimus HUB-om amit nagyon-nagyon sokat használtam 4 éven át tűz forró napokon gps-kent sokszor a melegtől kikapcsolt és mai napig tökéletes a kijelzője csak nagyon lassú.
    Ha akarnak tudnak csinálni jó kijelzőt, de minek, jó ez így is, komoly átverés.

    Na és aki aki azt mondja hogy 1 hete jelent meg a probléma és csak nekem van ilyen bajom azoknak ajánlom a következő linkeket:

    LINK1
    LINK2
    LINK3
    LINK4
    LINK5
    LINK6
    LINK7
    LINK8
    LINK9
    LINK10

    :C

    Ezek után a pénzemet akarom vissza kapni nem meg egy javított készüléket amiről tudom hogy ugyan olyan rossz csak teljen el egy kis idő.

Új hozzászólás Aktív témák