- Proxmox VE
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz #95462144 #15 üzenetére
Persze, de ezeket el kell engedni, mert mindenki ezt csinálja. Én már csakis arra figyelek, hogy ezekből a nagy szavakból a gyártók esetén mennyi az igazságtartalom.
Én sem hiszek nagyon ezekben, de pl. egy spatial audio igenis nagyot tud adni az élményhez, legalábbis én ezt tapsztalom. Pl egy For All Mankind részt így nézve az üt.
Az ilyen "fülformás maszlag" helyett pl. egy egyedi EQ mennyivel jobb lenne
-
nagyúr
válasz #95462144 #17 üzenetére
Rendszerszintű sosem volt iOS-en, csak pár előre beállított. Szerencsére Spotify appnak van, viszont ezért nem használom az Apple Music-ot.
Az,hogy mutatsz egy droidost, amin van, azzal nem vagyok kisegítve, ha iOS-t használok, de köszi
Volt elég, főleg note vonalon, szerettem, de nem véletlen jöttem vissza mindig iOS-re. Egyéni preferencia, nem kívánok ezzel vitát robbantani. -
GoldhandRent
őstag
válasz #95462144 #13 üzenetére
ezt úgy képzeld el, hogy füles nélkül állsz az utcán (vagy stúdióban élőben hallgatod, ahogy felveszik a zenét) és fültől (kagylótól) függően ugyan az a hang másképpen fog hangzani. máshogy esik be a hanghullám a hallójáratba minden fülkagylóról.
ezt próbálja meg optimalizálni, hogy helyben érezd magad
(próbáld ki, hogy szembe állsz egy hangforrással, és a tenyered nyitva a füled elé teszed merőlegesen a nézési (a hangforrás) irányával. tök mást (tompább hangokat) fogsz hallani)
az megint más kérdés, hogy a belső fül kinek milyenplusz:
így tud a SONY (vagyis ezzel próbálkozik) a TV-ből (a hangszóró minőségét most ne vagyük számításba), tehát szemből érkező hangokat olyanná alakítani, mintha a hátad mögül (vagy jobbról balról fentről lentről - tehát térhatásban) érkeznének
csak el kell torzítani az alap hangot annak megfelően, hogy honnan kéne érkezni a hangullámoknak[ Szerkesztve ]
-
-
GoldhandRent
őstag
válasz #95462144 #22 üzenetére
az élőben stúdióban hallgatás hol soundbar ?
a következő zenélésednél javaslom, hogy kezdj el forogni 3 méterre az egyik előadótól, és figyeld meg a hangváltozást
szerinted mégis honnan a francból tudod, ha mögötted, vagy előtted beszélnek ? mert meg tudod különböztetni (gyerekként megtanultad) a FÜLKAGYLÓDnak köszönhetően, hogy honnan jön a hang... előről tisztább, hátulról kevésbé
bedugósnál ökölszabály szerint adják a térhangzást, itt meg próbálják természetessé tenni, mégpedig a te saját egyedi fülkagylód szerint
amit enélkül hallgatsz, az nyers, amit ezzel a megoldással, az a valósághoz szeretne közelíteni -> mintha ott lennél ÉLŐBEN
amit te írtál fentebb, az meg a füled hibáit igyekszik kiküszöbölni, mintha az optikai audiokábelt egyenesen az agyadra dugnád rá (torzításmentes, nyers a hangszerből, vagy bármi hangforrásból kijövő jelek, jelszintek)amiről itt szó van, hogy agybadugós optikán keresztül vagy élőben hallgatsz-e valamit
nyers vs természetesén nem próbáltam, nem is fogom, csak fizikailag írtam le. fizikailag ez lehetséges. pont.
[ Szerkesztve ]
-
-
GoldhandRent
őstag
válasz #95462144 #24 üzenetére
de nem arról szól
ez egy fülbedugós szar, ami azt szeretné elérni, hogy úgy halljad a zenét vagy bármit, mintha szemben állnál vele pucér füllel. ennyi
nem írta sehol senki, hogy a süket is hallani fog veleértem amit te írsz, de az más ebből a LIDAR-os szempontból
a te dolgod, az ki szeretné kompenzálni a két belsőfüled közötti difit, és téged akar a hangszerré varázsolni. ha fél füledre siket vagy, akkor az élő koncerten is siket leszel fél fülre
valaki azt szereti, ha eggyé válik a hangszerrel, valaki meg az élő zenét -> erre szeretne megoldást kínálni ez a liadros szara hab a tortán az lenne, ha azt IS tudná, amit te írtál. hogy mindkét füledből azonos jelszinteket kapjon az agyad
természetes térhatás és tökéletes hallás - írok is nekik
mégegyszer: természete térhatás, amit baba korod óta tanulsz
próbáld majd ki mindenképp, lehet meglepődsz[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Paidashu 10600MAH , 22.5W Gyorstöltő powerbank!
- Google Pixel 9 Pro XL, fekete gyári szilikon tok! Új, bontatlan, sose használt.
- Eladó Xiaomi Redmi Note 10 pro tokok!
- Eredeti Gyári Apple 20W PD gyorstöltő adapter 12hó jótállással/számlával
- Apple Airtag Leather Key Ring kulcstartó - Új, csomagolás sérült
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest