Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
Ezért kell Appstore-ból rendelni. Volt egy kósza ötletem, hogy a jobb alap basszus miatt (mivel ugye csak Spotify alatt tudom állítani, amúgy marad a gyári pár preset YT és egyebek alatt) lecserélem az Airpods pro-t egy Beats Fit Pro-ra. Ugyanaz a chip, működik a spatial autdió, meg az szközök közötti váltás, minden. A hangja sokkal jobb volt alapon, mint az airpods-é, de sajnos a mérete túl nagy volt nekem, plusz a kis fülemnek kényelmetlen volt a szilikon-támasztó része. Így visszaküldtem. Futár jött érte, volt végig követés, státusz frissítés, pár nap múlva csippant a telefon,hogy a kártyámra visszautalták a pénzt.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Igen, az apple.hu-ra gondoltam.
Én sokat próbálkoztam AM-al, de mindig visszamentem a Spotify-ra. EGyrészt azért, mert ott gépről is tudom iránytani a mobilon a zenét (számot váltani, stb), illetve ha épen szól, akkor mobilról is, jól jön,ha szól a zene, és nem kell odamenni számot váltani a hifihez.
Egy airpods-al szerintem jelentős különbséget nem lehet érszrevenni, ahhoz jobb kütyü kell. Annyi,hogy AM esetén ha losless, vagy dolby-ra teszed, mindig gondolkodik, amíg elkezdi játszani a számot, Spotify alatt azonnal elindul.
Szóval 2008 óta haszálok iPhone-t, minimális kitérőkkel, amióta van Apple music, mindig próbálom magam átnevelni, de nem sikerült azóta sem. -
nagyúr
Előrendelem, nyilván botrány az ára, de ha belegondolok, a sima pro is 100k-val nyitott, és amióta létezik, használatban van nálam (egyszer már vettem újat, és eladtam a másikat, mielőtt elkezdett volna amortizáldni az akkuja). Szóval így nézve ez az Apple termék érte meg nekem leginkább, a használati mennyiséget tekintve.
Plusz a mostanit úgyis eladom, abból jon vissza némi fájdalomdíj. -
nagyúr
Azt hossza szerintem (próbáltam azt is mikor megjelent, végül ugye visszakültem az Apple-nek, mert az én füleim picik és nagyon nem vot kényelmes azzal a fix szilikon fülecskével).
Amúgy a hangerő fel-le gesztus tanulást igényel, meg kell támasztani hátul a szárat a másik ujjaddal ezáltal néha kimozgatod a füledből az airpods-ot, szóval kicsit macera, de gondolom, majd megszokom a számomra működő helyes módszert.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Pencil USB-C Érintőceruza, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Gyári Apple Garancia
- Apple DUPLA C töltőkábel eredeti , 12 hónap jótállással!
- Eladó Xiaomi Redmi Note 10 pro tokok!
- Csere-Beszámítás! Paidashu 27000MAH, 22.5W Gyorstöltő Powerbank!
- Apple Airtag Leather Key Ring kulcstartó - Új, csomagolás sérült
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest