Új hozzászólás Aktív témák
-
callmeakos
veterán
Szóval akkor most már fog úgy hangzani, mint amennyit ér is? Mert nemrégiben kaptam egy első generációsat ajándékba születésnapomra, hátha örülni fogok neki, de konkrétan olyan nagy csalódás, hogy szívem szerint visszaadnám, csak azért ajándékkal nem csinálok ilyet (főleg amennyi pénzt kiadtak ezért). Egy Sony WF-1000XM3 mellé téve olyan botrányosan rosszul teljesít kb. mindenben, hogy az valami fertelem.
All→M8
-
callmeakos
veterán
válasz Felesbandi #26 üzenetére
Az üzemidőre direkt nem mentem rá, mert azzal ugyanaz a helyzet mint a 13 Minimmel. A fizikával az alma se tud mit kezdeni. A kicsi kialakítás ezzel jár. De minden más, azért elvárná az ember, ha több mint 100 ezer forintot kiad egy fülhallgatóra, akkor az ne úgy szóljon, mint egy 2000 forintos bolhapiacos műanyag vacak, és ezen a ponton az ökoszisztémát és a kényelmet se lehet már megmagyarázni.
Nem azt akarom mondani, hogy szóljon úgy mint egy 1000XM3, pláne ne legyen ugyanolyan az ANC, mert ez fizikailag lehetetlen, de azért na. A hangminőség legalább legyen oké. Remélhetőleg ezt az új generáció már orvosolni fogja.All→M8
-
callmeakos
veterán
válasz Felesbandi #31 üzenetére
Az 1000XM3 előtt használtam Buds Plust, és bizton állítom hogy a nyomába se ér az Airpods Pro. Persze abban nincs ANC, de hangminőségben messze jobb.
All→M8
-
callmeakos
veterán
Ugyanígy voltam tavaly az 1000XM3-al. Az első pár hétben rettenetesen utáltam, brutál kényelmetlen volt, tök mindegy melyik gumiharangot használtam, 1 óra zenehallgatás után már konkrétan fájt a fülkagylóm. De aztán szépen lassan megszoktam, most meg már teljesen hozzám nőtt. Ez a tipikus vagy megszoksz, vagy megszöksz esete.
All→M8
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy s24+ Plus mobiltelefon tok kinyitható állvány magsafe
- Samsung Galaxy S24+ PLUS karbon kevlár aramid védőtok hátlapvédő tok
- Benks Ultra Shield HD képernyővédő fólia Samsung S24 - hez Új
- Samsung Galaxy S24+ S24 Plus Benks magsafe tok tartó állvány
- Benks Magclap Armorair tok Kevlar 600D tok Samsung Galaxy S24 - Új
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen