Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
aktív tag
-
aktív tag
A füleshez kapott 6 hónap music szolgáltatást meddig lehet aktiválni, van lejárata?
Azért kérdezem mert most van 3 hó ingyenesem, ez karácsonykor jár le, és csak akkor szeretném aktiválni a 6 hónapot. Egyáltalán ez így működik, hogy egymás után 2 ingyenest aktiválok? -
nitro16
senior tag
-
aktív tag
Nem ajánlja fel a music appon belül, szívás mert pont a füles vásárlásakor aktiváltam 3 hónapot, nem tudtam akkor még, hogy a füleshez jár 6 hónap.
-
pana0017
senior tag
Én is leírnám a véleményem, hátha valakinek hasznos. Én gyakorlatilag ingyen tudtam váltani gen1 Pro-ról. Tényleg jobbak a hangok minden tartományban, a zajszűrést hangosabb helyzetben holnap tudom majd tesztelni, de egyelőre én azt mondanám ennyi pénzért nem éri meg Pro-ról váltani.
-
V.Stryker
nagyúr
Kár, hogy képtelen vagyok használni. Valahogy olyan elb@szott az egész használata, annyira fos algoritmussal, hogy hiába elvileg az egyik legjobb minőség, ha a felhasználói élménye zéró. Ha örökre ingyen adnák se tudnám használni, inkább fizetek másnak... én sajnálom a legjobban amúgy.
[ Szerkesztve ]
Peugeot 308 T9 1.6BlueHDi / MacBook Pro 13 / Samsung Galaxy S24 Ultra
-
aktív tag
válasz V.Stryker #221 üzenetére
Szerintem is nagyon gáz, egyik oldalon azt látom hány perces a zene, és azon belül hol tart, másikon a hangerőt látom, harmadikon azt hogy hány szám van a lemezen, és azon belül hanyadikat hallgatom, stb. Miért nincs ez egy oldalon?
De, én átléptem ezen, mert 30 év "hifibuzulás" után azt mondom, hogy jól szó, meglepően jól, a másik, hogy én albumokat hallgatok, elindítom és általában végigmegy, vagyis nem nagyon nyomkodom.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz V.Stryker #223 üzenetére
Így szokott lenni, vagy vannak olyan promóciók, hogy 1-2 hónapot megad belőle meglévő előfizetésre is. Régebben én naív azt hittem, hogy majd úgyis jön a házhoz félévente egy új Apple eszköz, akkor ingyen lesz az AM Bár mindegy is, nem haszálom, Spotify több szempontból is jobb számomra.
-
GoldhandRent
őstag
-
la_cc
addikt
Elég hasznos tippek itten.
~ ~ ~ Q('.'Q) Q=('.'Q) ~ ~ ~
-
aktív tag
válasz GoldhandRent #225 üzenetére
A fülesben gombelem kinézetű Li-Ion akku van.
A tokban valószínűleg Li-Po akku van, zacskós mint a telefonokban. -
aktív tag
Ma ismét volt egy kis káosz, szerintem valami SW dolog össze van barmolva, ez azért csalódás, 100 éve hallom, hogy Apple SW szempontból szuper stabil.
Beraktam a tokba, mindkettőnél villant külön-külön a led, vagyis volt kontakt, és elkezdte tölteni. De valamiért több perc elteltével még csak 2-3%-ot mutatott, aztán 4-et, aztán visszafelé számolt egy kicsit, valamiért nem akarta tölteni. Nem akart csatlakozni a telefonhoz, legalább 2 percig izélgettem mire csatlakozott. Aztán jött a nagy meglepetés, megjelent 3 hét után a tok kijelzése a widgetben (zöld karikás), még a zárolt képernyőre is ki tudtam tenni. Aztán jött a kavar, hol csak az egyik fülest mutatta, aztán a másikat, volt, hogy forgott, aztán álló képet mutatott, aztán a widgetek helyet cseréltek, most a tokot ismét nem mutatja, de az ikon ott maradt, csak nem mutatja csatlakozottnak. Csináltam pár képernyőfotót amikor azt láttam, hogy megy a zűr meg a zavar.
[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
Van még 5 kép, de nem tudom feltölteni, megtelt a tárhely.
600-700KB-osak a képek, és ebből nem megy fel 9db, elég gáz.
Csinálok valamit, hogy fel tudjam tölteni.[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
-
-
aktív tag
Nem tudom, néha tol egy káoszt.
Ok, helyet cserélnek, 1 kipipálva, de azért van baj.
Mitől van az, hogy egyszer csak elkezdte mutatni a tokot is, semmit nem csináltam vele, nem volt frissítés sem. -
aktív tag
Rájöttem mikor mutatja a tokot a widgetben, ha a lokátor be van kapcsolva a tokra.
Tegnap feltűnt, hogy a lokátor funkció megjelent az akku fogyasztók között (elég durva fogyasztással), pedig minden lokátoros dolgot kikapcsoltam. Kiderült, hogy a fülesnél valahogy (magától) bekapcsolódott, és ezért kezdte el mutatni a tok töltöttségét, amit örömmel nyugtáztam minap. Próbából kikapcsoltam, azóta nem mutatja a widgetben. Viszont elgondolkodtató, hogy ez az akku töltöttség kijelzés ér e ennyi fogyasztást?
Lehet, hogy nem.
Mióta a toknál kikapcsoltam a lokátor funkciót, azóta eltűnt az akku fogyasztók közül, vagyis a tok figyelése harap ekkorát a telefon (13 mini) akkujába -
nagyúr
Ezzel csak az a “gond”, hogy nekem mutatja a tok töltöttséget, de pár napra visszanézve a lokátor nincs a fogyasztók között (14PM). Nem tudom a tok bluetoothal kapcsolódik-e a telefonhoz, de ugye itt már 5.3-as szabvány dolgozik, ha az iPhone is 14-es széria. Lehet emiatt, de hogy valóban így van-e, passz.
-
la_cc
addikt
Hetente többször is elég erős izzadás során is használom a motyeszt, tisztántartásra mit ajánlanátok?
-
Quentin Ruby
senior tag
tud valaki olyan programról - win oder mac, ami megmondja, hogy a töltőtok és a fülesek akkuja milyen állapotban van?
CAPITAL AND COUNTY GOVERNMENT COMMISSIONER
-
GoldhandRent
őstag
válasz Quentin Ruby #242 üzenetére
szerintem a 3uTools tudhatja
én is csak tegnap töltöttem le, iPhone 13ProMax topikból
eddig az ipadem dugtam rá, és megmondta hány töltési ciklus van az akkubanegy próbát megérhet
-
-
Oliverda
félisten
válasz GoldhandRent #243 üzenetére
Az iPad más történet. Tudtommal az AirPodsnál legfeljebb szervizben tudnak ránézni az akku állapotára.
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
Quentin Ruby
senior tag
válasz GoldhandRent #243 üzenetére
ipad okés lesz, én erre a iMazing progit használom, de akkor úgy néz ki Airpodshoz nem is nagyon van ilyen hivatalosan. köszi mindenkinek
CAPITAL AND COUNTY GOVERNMENT COMMISSIONER
-
aktív tag
Sziasztok!
Milyen feltételeknek kell teljesülnie, hogy a firmware frissítés megtörténjen az airpodson?
Van új: AirPods Pro (2nd generation): 5B58
Köszi! -
choco01
addikt
Szia, azt nem tudom, hogy mi alapján osztják ki, de elvileg tegnap ment ki, lehet régió függő, én megkaptam. Tapasztalsz valami gondot vele?
[ Szerkesztve ]
Applikáció fejlesztés, weboldal készítés, SEO, Online marketing » https://petadev.com
-
la_cc
addikt
Egyáltalán, hogy frissül a füles?
-
aktív tag
Nekem az előzővel (Version 5A377) voltak kaotikus dolgok, ezért vártam a frissítést.
Másik topikban írták, hogy akkor frissít ha a füles a tokban, tok a töltőn, nekem így egy idő után lefrissített, persze a telő neten volt és bluetooth is aktív volt. Tapasztalatom arról, hogy a problémáim megszűnnek e még nincs. Hangja továbbra is jó, de azzal idáig sem volt bajom.Bár tegnap frissítés után történt olyan, hogy a bal elkezdett halkabban szólni, először azt hittem a zene ilyen, de mivel furcsa volt, beleléptettem a zenébe és nem múlt el, másik lemezzel is olyan volt. Akkor javult amikor a mac-en a bluetooth-t kikapcsoltam aztán vissza.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szólánc.
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Háború Izraelben
- Küszöbön a Silent Hill 2 Remake megjelenése
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Profiknak szánt, Thunderbolt 4-es SSD a ProGrade Digitaltól