Hirdetés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tárhely szolgáltató választás
- SkyShowtime
- Adobe Indesign
- Hálózati / IP kamera
- Windows 11
- YouTube
- Microsoft Excel topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
la_cc
addikt
Azért vannak anomáliák rendesen ezzel a ANC-vel. Pl. probáljátok ki, hogy liftben megcsörrentitek kicsit erőssebben a kulcsotokat, ugye magas hang, szűk tér és úgy berecseg a füles, hogy az nem igaz...
[ Szerkesztve ]
~ ~ ~ Q('.'Q) Q=('.'Q) ~ ~ ~
-
budhanil
csendes tag
Sziasztok, tudna valaki ajánlani egy jó airpods pro tokot, amíg 1-2 hónap múlva is tartja a felhajtható részt?! Utóbbi Spiegen tokom is elgendte magát, bármennyit takarítom, kilazul a szilikon tok és leesik felső rész...köszi
-
Leonardo91
senior tag
válasz budhanil #252 üzenetére
Én ezt vettem
Október óta tartja magát egyenlőre| Samsung Galaxy S24 Ultra Titán 1TB | Galaxy Watch Ultra | Galaxy Tab S8 Ultra |
-
la_cc
addikt
válasz Leonardo91 #254 üzenetére
Ezt én is néztem, de nem találtam feketében...
~ ~ ~ Q('.'Q) Q=('.'Q) ~ ~ ~
-
budhanil
csendes tag
Van egyaltalan olyan tok, ahol a 2 rész össze van kötve egymással/illesztve?
-
aktív tag
Sziasztok!
Tegnap zene hallgatás közben a jobb oldalinak megszűnt az érintés érzékelése, minden érzékelése, szól, mutatja a töltöttséget csak abszolut nem érzékel semmit.
Mi ilyenkor a teendő, ismerős ez valakinek?
Köszi! -
aktív tag
Köszi! Nem volt alkalmam kipróbálni amit írtál. Tegnap mac-ről ment amikor ezt csinálta, tokba be-ki-t próbáltam de az tényleg nem javította meg. Most telóval akartam kipróbálni, de működött ahogy csatlakoztattam. Lényeg, hogy nem romlott el hardveresen, tegnap egy kicsit megijedtem, hogy gariztatni kell.
-
Jano_023
őstag
Hali, segítséget szeretnék kérni. Kaptam egy céges laptopot amiben tiltva van a BT és szeretném a Zoom hivásokhoz az Airpods prot használni. Ha veszek valamilyen USB BT adaptert azzal ez működni fog ? Előre is köszönöm a segítséget.
''Az életet nem a lélegzet vételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok mikor eláll a lélegzetünk !''
-
mr.tamasbiro
őstag
Egy gyors kérdés.
Melyik jobb az Airpods 3 vagy az Airpods pro.
Melyik mikori?
Köszönöm -
budhanil
csendes tag
válasz mr.tamasbiro #263 üzenetére
google. amugy meg ertelmetlen kerdes, attol fugg mire van szukseged, ANC? akkor pro. ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen