Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz Luck Dragon #61 üzenetére
Már "előkészítés szállításra" státuszban van az Apple-nél, 23-án szállítják, előbb nem lehet, akkor van a hivatalos release.
-
LaySoft
tag
válasz Luck Dragon #76 üzenetére
Arra célzol, hogy az Apple nem meri leírni a paramétereket, mert ha látná a (hozzáértő?) vásárló hogy mit adnak csillagászati összegekért, akkor a kutyának sem kellene? Vagy szégyellik, hogy milyen minőséget van pofájuk ennyiért árulni?
Amúgy az ostoba konzumzombi almás célközönséget nem is érdeklik ezek a paraméterek. Egyrészt fingjuk sincs, hogy mit jelentenek, másrészt a fő szempont úgyis csak az, hogy legyen valami messziről felismerhető egyértelmű jel, amiből látszik hogy ez a legfrissebb modell, és ő már ezzel villog.
-
nagyúr
válasz Luck Dragon #99 üzenetére
Ezek egyediek, a cégünk kérte őket a mi igényeink alapján. Én R9 5900x-et kértem, 3080-at , stb. Biztos lehetne halkabb, de 5 venti van benne csak azért, hogy meglegyen a házon át a "flow". Mindegy, ANC-vel úgysem hallom, csak ha épp töltöm, akkor azért fura, hogy mi ez a hangzavar körülöttem.
-
Oliverda
félisten
válasz Luck Dragon #152 üzenetére
Ebből a koncepcióból sokkal jobbat nem lehet kihozni, úgyhogy a következő generációké sem lesz olyan, mintha közvetlenül a telefon mikrofonjába beszélnél.
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
Oliverda
félisten
válasz Luck Dragon #154 üzenetére
Egy sztenderd telefonbeszélgetéshez szerintem simán elég, minden másra pedig vannak jobb (vezetékes) opciók.
Csendben jegyzem meg, hogy a Beats Studio3-at még így is kenterbe veri az AirPods.
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
la_cc
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen