Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • waccamár

  aktív tag

  Sok mindenben igazad van. Nézőpont és hozzáállás kérdése, hogy ezekkel a tényekkel mit kezdünk. Te elkönyvelted ezek miatt, hogy ez így tré.

  Találtál a FB-hirdetésnél olcsóbb és hatékonyabb módszert?
  Hajrá, akkor használd azt! Tényleg.

  Én a tapasztalataim alapján a FB-ot tartom a legjobb ár/érték arányú szolgáltatásnak - a nyilvánvaló hibáival együtt is.

  Te a problémán lovagolsz ahelyett, hogy megoldást keresnél.

  Nem úgy működik, ahogy te szeretnéd, ahogy te elképzeled, ahogy szerinted kellene működnie és ahelyett, hogy próbálnád megtörni a diót, inkább kidobod.

  Ha ez neked így üzletileg megéri, akkor ez a legjobb döntés, amit hozhattál.
  Akkor a FB-hirdetés nem neked való.
  Biztos van van ennél számodra sokkal jobb. A végén a matek a lényeg.
  Ha más módszerekkel tudsz pozitív eredményt hozni, akkor jól teszed, hogy nem pumpálsz feleslegesen zsét a fb-ba.

  A kettősség mondjuk érdekes: egyrészről elvárnád, hogy validálja az életkort, és megmutassa a rendszer, hogy mi alapján gondolja a szolgáltató, hogy adott illetőt érdekli adott téma - utána pedig negatívumként hozod fel, hogy a "gatyádba is belenéznek, akkor is kapsz árnyék profilt ha nem is használod a szolgáltatásuk".
  Ha láthatóan ennyire bénán profiloznak és ennyire béna a szűrésük, akkor miért is baj, hogy profiloznak? Úgyis kamu és használhatatlan az egész, nem?

  Az előző hozzászólásomat tudom újból idézni:

  Arra nem gondoltál, hogy mondjuk rengeteg, célcsoportodba tartozó embernek IS megjelent a hirdetésed, csak mondjuk a célcsoportodat nem érdekli a terméket/szolgáltatásod, nem tetszik nekik, nem tudtál jó és megkapó szöveget írni, így nem talált be nekik?
  Mert az esetek 99%-ban ez szokott történni.

  Neked szerintem alapvető marketing-problémád van, ezért nem működik hatékonyan a facebook hirdetés.

  Illetve azt is tartom, hogy ha mutatsz hirdetést, statisztikát, eredményeket itt a fórumban screenshot-ként, akkor szívesen ránézek ingyen és bérmentve.
  Hátha tanulok belőle én is és te is valami újat.

Hozzászólok Aktív témák