Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • doeeg

  senior tag

  "vagy csak a google bízik benne, hogy az egy eladott reklám és senki nem fogja firtatni, hogy megalapozatlanul számlázott érte?"

  Valószínűleg igen, és aki úgy adja fel a hirdetést, hogy bármely EU-ban élő 18-99 közötti férfi, nő, semleges és ufó a célközönség, az meg is érdemli hogy kiszámlázzák neki, én direkt ezért amúgy fb-n és googleban is szándékosan bökök ezekre ;] De ezért nem a google a hibás, sőt, ők nem bírálhatják felül a hirdető beállításait, ha ő annyira lusta hogy rábök a select *-ra, akkor a zalaegerszegi közmunkás is (szinte) ugyanakkora valószínűséggel fogja megkapni a videó előtt, mint a debreceni informatikus.

  Az az infó, hogy ezerszer kinyomod, szerintem megy a /dev/null-ba, ahogy a példa is mutatja, és én is tanúsítom hogy ezerszer megkapom ugyanazokat az (amúgy témába vágó, sőt, érdeklő, sőt, már rákattintott) hirdetéseket, még azután is hogy konkrétan volt hogy vásárlásig jutottam egy yt-hirdetésről. Majd másnap jött újra. És azóta is.

  (#25) le is lett írva már ugyanez :)

  [ Szerkesztve ]

  El Hopaness Rom Tic || "Success is my only motherf*ckin' option, failure's not" || https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/doeeg/index.html

Hozzászólok Aktív témák