-
IT café
Apple iPhone 11 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
mohbalu
csendes tag
válasz st3v3np3t3r #5499 üzenetére
Futok benne egy kört, bár nem sok esélyt látok rá
-
-
mohbalu
csendes tag
Na srácok pár napja írtam a bankkártya miatt, hogy a wallet törli kb 2 naponta magától. Ami hiba lehetett, letöröltem a smartbamkot és az új OTP appot feltettem majd úgy csatlakoztattam a kártyát. Eddig semmi probléma 5 nap után.
-
atala
addikt
Eddig kivártam az IOS 15 frissírtésével.
Tapasztaltatok valami bug-ot a 14.8-hoz képest a 15-nél?
Frissítsek, vagy várjak még vele? -
atala
addikt
Köszi a hozzászólásokat, akkor szerintem még várok vele. Még fel sem ajánlotta egyébként. Igaz, nem mentem be a szoftverfrissítés menübe.
-
gahor72
aktív tag
Sziasztok!
A feleségemnek van egy ilyen telója. Ha fényképez akkor a 16:9-es arányú képek szélei teljesen torzak. ívesek a kép szélén levő dolgok:villanyoszlop stb.
A 4:3-as arányú képek jók.
Van vmi beállítás amivel lehet ezt orvosolni? Vagy ez ilyen sz@r?
Köszönöm a segítséget. -
niof
addikt
Kint van a 15.1
Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
-
Dani0302
újonc
Sziasztok!
Első iOS-es telefonom lenne egy 11-es (esetleg Pro változata), viszont használtan tervezem megvenni. Mi az az akkumulátor állapot, amivel még egy töltéssel kibírja a napot (~4-5 óra képernyőidő) átlagos használat mellett (social media, zene BT fülessel, néha kisebb játékok)? Mennyi alá ne menjek biztosan? Olyan 87% fölött jónak számít még?
Egyáltalán megéri még így 2021 vége felé a 11-es, jó lesz a következő 3, esetleg 4 évre?
Válaszaitokat köszönöm szépen előre is! -
esbii22
őstag
válasz Dani0302 #5525 üzenetére
11-em van, most lesz egy éves, 94%-os az akksi állapot. Watch is van mellé, napi 6 óra kijelzőidő simán kijön. Persze ha egész nap mobilnet illetve gyenge térerőn menne akkor lehet “csak” 4 óra jönne ki. 11 simán élhető, még évekig kap támogatást, de nyilván a pro jobb választás ha árban belefér.
Ui: nickedben a szám a születési hónap/nap? Csak mert én is 03.02.-án születtem.iPhone 11 128 GB White, Apple Watch SE 44mm, Hyundai i30 II. gen.
-
Dani0302
újonc
válasz GreenGoblin #5526 üzenetére
Segített, igen. Köszönöm!
-
Dani0302
újonc
válasz esbii22 #5527 üzenetére
Köszönöm szépen! Ennek örülök.
A délután szerencsére pont szembejött egy egy hónapja garanciából kicserélt, független, 128GB-os készülék 165-ért, 100%-os akksival. Én személy szerint jónak vélem...
Le is csaptam rá, holnap megyek és megnézem személyesen.
Igen, az. Ha eszemben lesz, visszakeresem a napunkon ezt a pár kommentet egy köszöntőre. -
Frontiner
aktív tag
Hali!
Előre is sorry, de az Airpods 2 topik nem igazán él, így feltenném itt a kérdésem, gondolom úgyis tud majd valaki választ adni.
Szóval szeptemberben vettem egy Airpods 2-t. A bal oldali füles mindig 10%-al hamarabb merül le mint a jobb. Ez gondolom,így nem normális. Továbbá a beállításokban írja a jótállás idejét ,ami esetemben 2022.02.09. WTF?? 5 hónap gari?
Eredeti, Telekomtól vásárolt. IPhone 15, AppleWatch SE, Airpods 2, MBA 13" 2015
-
g4mer
senior tag
válasz Dani0302 #5525 üzenetére
Ezek a kijelzőidők becsapósak szerintem, mindenkinél más a felhasználási mód, a te esetedben szerintem 4 óra azért nem jönne ki.
Nálam egy átlagos nap: reggel elmegyek dolgozni, hazaesek valamikor amikor kedvem van, chateltem kicsit közbe, 30-40 perc kijelzőidíő, otthon wifi-n van, csak chatelek meg párszor használok egy-két appot, 10-10 perceket max, videónézés youtubeon, és így jön ki estére ~3.5 óra kijelzőidő 30% akksival. Semmi extra energiaigényes appal
Általában auto fényerőn használom, nem játszok rajta, mobilnet 30 perc, az is chatelésre.
És az enyém 94% -os állapotban van.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
esbii22
őstag
válasz csaba1203 #5532 üzenetére
És g4mer:
Nekem egész nap wifin van, hívások, közösségi média hírek olvasása messenger TikTok YouTube. 6-7 óra kijelző idom simán van estére és 20 % körül rakom töltőre. általában munka utan használom csak, melóból 80-85 %- al jövök haza. Felhasználás minden nap ugyan az szinte mivel egy műszakban dolgozok. De hát ha ennyire hihetetlen itt egy kép
iPhone 11 128 GB White, Apple Watch SE 44mm, Hyundai i30 II. gen.
-
g4mer
senior tag
válasz esbii22 #5536 üzenetére
nyilván az is számít, hogy egyhuzamban használod, mint össze vissza a nap folyamán, ahogy egy átlag ember teszi.
De ahogy fentebb írták, az a lényeg, hogy egy napot kihúz azért, ennél több kiejlzőidőt nem is szeretnék eltölteni, hogy őszinte legyek
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
esbii22
őstag
-
g4mer
senior tag
válasz esbii22 #5539 üzenetére
Lehet, hogy nem ártana már egy "factory reset" az én telómon.. gondolom attól is függ azért, hogy használsz-e mellette laptopot stb, úgy nekem is több lenne, ha csak telefont hasznék otthon
Ehhez az akksi romláshoz: az enyém most lett pont egy éves, 94%, ismerősöm fél éves 12 pro-ja is szintén 94% lett. Ami érdekes, és írták itt korábban, hogy nagyon sokáig volt "100%", azátn egyszercsak megindult a legjtmenet.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
esbii22
őstag
Nem használok laptopot, ha van sorozat ami épp beszippant akkor azt természetesen azon nézem, de amúgy ritkán használom. Mondjuk én a 15.0 után csináltam egy gyári visszaállítást és mindent újra beállítottam. Azóta esett le 98-ről 94-re az akksi.
iPhone 11 128 GB White, Apple Watch SE 44mm, Hyundai i30 II. gen.
-
Saskakas18
tag
Sziasztok.
Nem tudom, hogy figyelitek-e az árakat, de kb. egy hónappal ezelőtt 190-ért lehetett venni i11-et, viszont most a legolcsóbb helyen is 215.
A tökéletes becsületes üzletelés a mérvadó!
-
niof
addikt
válasz csaba1203 #5537 üzenetére
Persze, mindenkinek mások a szokásai, de azért én el tudok rajta képedni, ha valaki 4-6 órát a telefonját bámulja minden nap. Mellette meg elsuhan az élet. Vagy esetleg egyeseknek egy nap 28-32 órás, ha mást is csinál még mellette. Nekem ha 1,5 óra SoT-om van, akkor már érzésre is k...a sokat volt a teló a kezemben, és tudom, hogy nem jó ez így. Szóval, lehet maradi vagyok, de én ezt sosem értem meg szerintem.
Amúgy ilyenkor, hétvégén, nekem simán 3 nap egy töltéssel.Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
-
csaba1203
addikt
-
atala
addikt
Telefonnal való fizetésnél melyik részét kell oda érinteni a terminálhoz iPhone 11 esetén?
-
HoryThePooh
aktív tag
Háááát úgy nagyjából mindegy egyébként, nekem 5-10 cm-ről is már bepittyen, igaz , terminál függő....
Amúgy a tkm kivan ezekkel az ujabb terminálokkal, össze vissza kell megközelíteni.
Miért nem jó nekik a képernyőhöz tartás, UFF!The one who has a true friend doesn't need a mirror :)
-
atala
addikt
Pár napja a BKV automatánál sikerült használni, tehát elvileg jó minden.
Lehet, hogy nem mindenhol használható?
Vagy ahol éritéses van ott mindenhol mennie kellene?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest