-
IT café
Apple iPhone 11 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Saskakas18
tag
Sziasztok,
Segítségeteket szeretném kérni.. Vásárlás előtt állok és nagy a dilemma a 11 és a 12 mini között, szerintetek melyiket érdemesebb megvenni? Árban 15 ezer eltérés van. A paramétereket ismerem (akksi, kijelző, proci stb.)
Köszönöm a segítséget.
A tökéletes becsületes üzletelés a mérvadó!
-
Saskakas18
tag
Köszönöm szépen volt tegnap szerencsém kipróbálni, de a nap végén már 13 % volt az akksi, pedig nincs is ugy használva mint ahogy a fiatalok használják. Létezik, hogy az akksija ennyire gyenge lenne? Erősebb proci, kompakt, szebb képernyő de viszont akksi nulla.
-
Saskakas18
tag
Jobbulást! 11-re esett a választásom. Ugyanúgy 5 évre tervezek vele, mint a minivel tettem volna, de később ahogy használódik a telefon, úgy az akksi is fog sajnos és ettől csak is rosszabb eredmények születnek. Ha most bír 1 napot, akkor később mi lesz....
Valahol a kisördög azért ott volt a háttérben, hogy inkább mini mert jobb (oled képernyő, 14 proci) ez és az, de viszont eddig tapasztalataim alapján kell a nagy akku, mert azért vannak váratlan helyzetek az ember életében sajnos és nem hurcolhatok magammal mindig egy töltőt. Meg azért bevallom, egy kicsit az is idegesített, hogy kiadok 240-et a miniért és még azzal is kell törődni, hogy figyeljem az akku állapotát.
És végszóra az i11 pedig egy kiforrott technika, hiába jóval gyengébb a képernyő!
-
Saskakas18
tag
Na akkor jó egészséget kívánok és használd sokáig
Szerintem képernyőben el van már maradva a 11 a 12 szériákhoz képest jóval, bár ez is már szőrszálhasogatás jó mind a 2! Kinek mi tetszik és mit enged a zsebe
Mennyire megbízhatók a mobil töltőállomások?
Kaptam ajándékba: TS060 3in1 mobiltöltő állomást
-
Saskakas18
tag
-
Saskakas18
tag
válasz GreenGoblin #4906 üzenetére
Ez már csak szőrszálhasogatás. Nyilván az újabb iphone-kat el kell adni, valamiben jobb legyen mint az előd modell, de az Xs és 11 esetében minimális. Még mindig nem éri meg a váltás (szerintem).
-
Saskakas18
tag
Nem szabad csak az árukeresőre hagyatkozni, mert ott a legolcsóbbak mind színesben vannak, ami nem fekete.
Én pl. az apple4you-ban vásároltam a telefonomat és piaci ár alatt volt akkor. Érdemes más az árukeresőben nem szereplő boltok kínálatát is megnézni, mert van hogy ott olcsóbb. De ilyen pl. amikor a gararanciát nem frissítik az oldalukon és nekem nem szimpatikus ez, mivel tudjuk hogy 2021.01-ben változtak a szabályok
-
Saskakas18
tag
A külföldi diákok nem nézik az árakat, szinte csak ők vásárolnak ott. Amikor vettem nagyon jó akció volt a készülékre. A piacon szerintem az egyik legjobb áron adták.
Az előző telefonjaimat náluk szervizeltettem, mivel a jó árban dolgoztak. Ügyesek a fiatalok!
-
Saskakas18
tag
Sziasztok,
A gyári naptárból a bejegyzéseket, hogy lehet törölni?
-
Saskakas18
tag
válasz esbii22 #4982 üzenetére
Xpro iPhone XR/11 0.2mm üvegfóliaEzt az üvegfóliát rakattam fel vásárlás előtt, hogy legyen azért valami védelem, mielőtt majd abeszerzem a többi kelléket. De el kell mondjam, hogy nagyon egy rakat szar ez a fólia.
6000-ért többet várna az ember.
-
Saskakas18
tag
Sziasztok,
Hogy lehet ébresztő csengőhangot állítani? És azt hogy lehet beállítani, hogy emelkedő legyen?
-
Saskakas18
tag
Sziasztok.
Nem tudom, hogy figyelitek-e az árakat, de kb. egy hónappal ezelőtt 190-ért lehetett venni i11-et, viszont most a legolcsóbb helyen is 215.
-
Saskakas18
tag
Sziasztok!
Érdemes még beruházni új i11-re? 200e ft.- most a mediában.
-
Saskakas18
tag
Sziasztok!
Tudtok ajánlani egy programot, mivel ingyen le tudom menteni eredeti méretében a fotókat a telefonomról?
-
Saskakas18
tag
Sziasztok,
Arra létezik bármilyen beállítás, hogy a híváslistát ne törölje 1-2 hét után?
-
-
Saskakas18
tag
Ha kitörlöm, akkor nem marad semmi. Ma péntek van és hétfőig látom vissza a hívást (5 nap, ami 17 db hívás és ha törlöm, akkor nem hozza vissza régebbit) Ez valami beállítási probléma lehet szerintem, csak nem tudom, hol lehetne megnézni).
-
Saskakas18
tag
Sziasztok.
Tudtok ajnánlani egy programot, amivel ingyenesen eredeti méretében le tudom menteni a videót és a képeket?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest