-
IT café
Apple iPhone 11 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
tboldi
nagyúr
[ Szerkesztve ]
-
juve600
nagyúr
Sziasztok !
i11-nél számít aksi időben hogy sötét módban használom ? vagy csak az amolednél van ez -
Ricardo
titán
válasz juve600 #6804 üzenetére
Amolednél a fekete területeken nem világítanak a ledek, így ott jelentős az eltérés.
LCD esetében összetettebba helyzet.
Normál esetben nincs eltérés, mivel LCD esetében fekete szín esetében is világítanak a ledek.
Azonban (azt nem tudom pontosan mióta) létezik LCD esetében a "FALD" tecnológia ami
"képes kikapcsolni néhány LED-et, ha fekete színt kell produkálnia".
[link]
Ebben az esetben valamennyit számít LCD esetében is milyen témát használsz.
Most az a kérdés az i11-ben pontosan Milyen LCD van? -
Aakisan
senior tag
Kellemes ünnepeket mindenkinek!
-
embe
nagyúr
Előre is bocs a hülye kérdésért!
Végül nem vettem almás telót.
De a feleségem azt használ. Viszont lenne egy olyan nyűg, hogy van pár giga hangfájl, amit fel kellene másolni a telóra. Létrehozni a telón egy mappát, és abba másolni. Droidnál ez egyszerű, kábellel a Windowsos gépre csatlakozok kábellel, és mint valami penre rámásolom.
Most ezt hogy oldjam meg Windowsos gép és almás teló között? -
g4mer
senior tag
iOS 16.2 óta az időjárás app widgete nem frissül magától ha repülőgépmódból lépek ki, no weather data-t ír, csak ha manuálisan megnyitom és várok egy kicsit, hogy bejöjjenek az adatok, akkor jelennek meg az adatok rajta.
Pedig engedélyezve van a háttérben frissítés.
Ti tapasztaltatok ilyet?
Sic Parvis Magna
-
josik
aktív tag
Sziasztok. Segítséget szeretnék kérni. Tegnap került egy esim a fizikai mellé. Mindkettő yetis. A fizikai keltöltős(szám megtartás…), az esim előfizus. Arról kéne menni a netnek, hívásoknak. Nem megy… :-/ Az esim az elsődleges. Az van beállitva a hívásokra, mobilnetre, facetime, imessage, sajátszámnál is az van. Mit csinálok rosszul, mit hagyok ki? Előre is köszi a segítséget!
BUÉK!!!Te is fiam Bluetooth...
-
Saskakas18
tag
Sziasztok.
Tudtok ajnánlani egy programot, amivel ingyenesen eredeti méretében le tudom menteni a videót és a képeket?
A tökéletes becsületes üzletelés a mérvadó!
-
kutga
nagyúr
-
sphe
senior tag
A Windows intézővel annyi a baj egyedül, hogy ha szerkesztve vannak a fotók, a szerkesztést nem menti le,hanem az eredetit.
iTunes (pfuj) le tudja.Xiaomi 14 tokok eladóak! https://hardverapro.hu/apro/xiaomi_14_telefon_tok_tokok_uj
-
niof
addikt
Ez telefonon is probléma. Én szoktam telón Lightroom-al képeket szerkeszteni (nem nagy dolgokat, kis fehéregyensúly, kontraszt, ilyesmik), és ha az eredetire mentek rá, akkor pl. a OneDrive nagy ívben tojik rá, hogy a kép megváltozott. Az iCloud és a Google fotók leszinkronizálják, de a OneDrive nem. (Erre van előfizetésem már régóta, azért maradtam ennél.) Ezért szoktam rá, hogy inkább exportálom a szerkesztett képeket, és azt tartom meg, amelyik kell.
Bár mostanában már érezhetően gyengébb a telóm akksija, így max. 6-7 képet csinálok meg, azt is csak ha valami nagyon nem tetszik rajtuk. Bár 1,5 napot még így is elmegy. Jól sikerült kis gép lett ez anno.
Szerintem lazán kihúzza még ezt az évet, és akkor lecserélem majd egy 13-ra, vagy 14-re. Esetleg, ha valami nagyon durva újítás lesz a 15-ben, akkor arra. Bár ebben kételkedek kicsit. Emlékszem, mikor vettem, az összes kollégám minden hülyének elmondott, hogy ennyi pénzt kiadtam egy telóért, ők meg évente cserélgették a 200k-s droidos telefonokat. Mostanra ott tartunk, hogy 1 kolléga kivételével mindenki áttért, és megértették, hogy egy ilyen teló mellett miért nem nézegeti az ember minden évben az újításokat. Tök felesleges. Ez idén lesz 4 éves, és a gyengülő akksit kivéve gyakorlatilag semmi gondom vele.Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
-
niof
addikt
válasz TestamentDNR #6832 üzenetére
Igen, ezért is írtam, hogy kissé kételkedek benne, hogy a 15 majd olyan brutál újítást hozna. Jó, persze a szériában mindegyik fejlettebb egy kicsit valamiben, mint a 11, de igazából nem "életbevágó" dolgokban. Az a néhány szoftveres különbség meg olyan mehhh...
Jó, az is igaz, faternak 22-es SE-je van, rommá veri a szintetikus teszteken, de hétköznapi használatban minimális a különbség. De legalábbis nem érzek akkora differenciát, mint mondjuk a 16-os SE, meg a 11 közt. A melóban egy 16-os SE a műszaki ügyelet telefonja. 2* cseréltünk benne akksit, de amire kell, arra a mai napig teljesen rendben van.Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
-
g4mer
senior tag
[link] Ilyen alzas bőrtokkal van esetleg valakinek tapasztalata?
Sic Parvis Magna
-
sphe
senior tag
válasz Saskakas18 #6838 üzenetére
Photosync pro (fizetős app iOS-re) vagy esetleg Microsoft onedrive app az App Store-ból.
Vagy esetleg próbáld végig ezeket melyik ingyenes közülük: [link]A másik ingyenes (és vezetéknélküli) megoldás lehet a Documents app. Wifin keresztül lehet belőle letölteni tartalmakat, valamint a telefonra rá is tölteni.
Amúgy nem lehet hogy a kábeledben az adatokért felelős szál szakadt meg?
Xiaomi 14 tokok eladóak! https://hardverapro.hu/apro/xiaomi_14_telefon_tok_tokok_uj
-
g4mer
senior tag
Mostanában nem valami atom stabil a telefonom, sokszor észreveszem, hogy bekad - nem olyan "smooth" érzés már a rendszer. Ez az akksi öregedésének jele lenne, vagy csak a szokásos tervezett elavulás első jelei?
Ilyen még nem fordult elő semmilyen eszközön: messengeren hívnék valakit, felvette az illető, és se kép - se hang, kikapcsolt egyből a telefon.Ami a másik, mintha a kamera szoftver is lassabb lenne.
Androidon ilyenkor ugye egy általában egy factory reset-et csinál az ember (utána pár nap múlva megint rossz lesz minden persze), egy iphone-nal mi ilyenkor a megoldás?
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
-
lmno
őstag
Gondolom gyenge már az akksi -> emiatt kikapcsol a telefon -> emiatt visszaveszi a teljesítményt az iOS (hogy ne kapcsoljon ki legközelebb).
Pont nemrég volt itt téma, és le is írtam ugyanezeket. Meg kell nézni mit ír a beállításoknál a Batttery health-nél hány százalék, illetve a "Peek performance" alatt. De ha ez a helyzet, akkor az egyetlen ésszerű megoldás az új akksi (lehetőleg gyári).Az meg hülyeség hogy ne frissítsünk új iOS-re, mert az Apple direkt belassítja hogy új iPhone-t vegyél, nincs ilyen. Nyilván ha már nagyon régi a hardver, okozhat valamennyi lassulást egy update, de speciel pont az i11-nél még semmi ilyet nem vettem észre.
-
sphe
senior tag
Az hogy mi igaz vagy mi nem, azzal kapcsolatban olvass pár angol nyelvű fórumot is és nézz meg pár youtube videót mielőtt vak feltételezésekbe kezdesz, hogy az apple mit akar vagy mit nem, mert (az ellene indított és nyert per precedens ellenére) nem tudjuk.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 tokok eladóak! https://hardverapro.hu/apro/xiaomi_14_telefon_tok_tokok_uj
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Overwatch 2
- Automata kávégépek
- PlayStation 5
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Politika
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Samsung LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest