-
IT café
Apple iPhone 11 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kevin8997
tag
A Woodcessories – Bio iPhone tokokrol van valakinek tapasztalata ?
-
troooper
tag
Sziasztok! Üzemidő hogy alakul 15-nél ha már a háttér folyamatok is lefutottak és beállt a rendszer? Így is gyorsabban merül?
-
troooper
tag
-
niof
addikt
Az azért nem jó, mert fel kell hozzá menni a lap tetejére, és ha egy hosszabb oldalt nézek, akkor utána meg kell keresni, hogy hol tartottam. Szóval marad a megszokom idővel az újat variáció, mert összességében jobban tetszik, mint amennyire szokatlan.
Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
-
Frontiner
aktív tag
válasz GreenGoblin #5462 üzenetére
Nem.iOS 15 új funkció.
Safariban működik, látom a velem megosztott linkeket, de fotókban nem tudom sehogysem beállítani, hogy lássam egyben amit velem osztottak meg képeket az iMessage-ben. IPhone 15, AppleWatch SE, Airpods 2, MBA 13" 2015
-
Frontiner
aktív tag
-
Frontiner
aktív tag
Én úgy értelmeztem ezt az új fícsört, hogy amit kapok kép(ek)et iMessage-ben,azokat a Fotókban egy erre külön dedikált helyen egyben láthatom. Ezek szerint mégsem. Illetve ezek alapján akkor jó lenne tudni, mégis milyen képeket részesít előnyben, amik oda kerülnek
Már ha kerülnek... IPhone 15, AppleWatch SE, Airpods 2, MBA 13" 2015
-
Frontiner
aktív tag
válasz Frontiner #5469 üzenetére
Válaszolok már magamnak, csakhogy Ti is nevessetek egyet!
Az asszonynak szintén 11ese van, legfrissebb iOS mindkettőnknek. Nála működik ez az Önnel megosztva a Fotókban, nálam nem.
Elb@sztam 2 órát azzal, hogy egymás mellé tettem a 2 telefont és minden egyes beállítást végignéztem, koppra ugyan az minden. Na erre varrjatok amit akartok IPhone 15, AppleWatch SE, Airpods 2, MBA 13" 2015
-
g4mer
senior tag
Ez valami újdonság lesz, hogy 15-ös frissítésnél is elfelejtette a bankkártyámat az apple pay, most a 15.0 .1-nél megint elfelejtette. De legalább javították valamennyire a gépelésnél a laggolást, már csak minimális laggol néha.
Remélem nem kell tényleg ilyen "hard reset/recovery/stb"--vel bohóckodni itt is, mint androidnál.
Sic Parvis Magna
-
firemage
újonc
Sziasztok! Másnak is merül a telefon? Legalább 1 órával csökkent a használat. Lehet ez ellen tenni valamit? Illetve a Safari 15-ös óta néha szaggat...
-
-
rellif
senior tag
válasz firemage #5481 üzenetére
Vissza lehet rakni,nincs tiltva.
Itt a leírás hozzá. -
firemage
újonc
Köszi a segítséget! Ilyen buggal is találkoztam mint a képen. Néha nem tölti be jobbra húzásnál a widegeteket. Egyet vissza kell húzni balra, majd megint vissza jobbra és jó. Illetve Messengernél és Facebooknál abszolút nem működik a space hosszúnyomás, majd shift és kijelölés… Ez utóbbi viszont nagyon bosszantó, mert mindig úgy törlök, milliószor gyorsabb mint nyomkodni a backspace-t. A többi bug elviselhető eddig. 16-osra majd csak akkor frissítek ha legalább 16.5 lesz.😂
[ Szerkesztve ]
-
g4mer
senior tag
Hat lehet nem er ennyit a design, uj funkciok nekem se, -1 ora akksiido raadasul. De ez nagyon bosszanto, hogy magatol eldobalja az apple pay a bankkartyamat.
Sic Parvis Magna
-
-
veterán
Szerintetek egy bontatlan több mint egy éve vásárolt telefonnak az akkuja mennyire amortizálódhatott?
-
Az egyik kolégám vasárnap vett egy 1.5éve a szekrényben porosodó, még ki se bontott Huawei P30-at(a régit megfürdette egy medencében), majd megkérdezem, hogy milyen az akkuideje... annyi volt az össz baja mikor vette, hogy kb.15perc kellett a telónak, mire bekapcsolt töltőre csatlakoztatva...
Valamennyit biztos, hogy csökkenhetett a kapacitása az akkunak, de nem hinném, hogy olyan drasztikusan sokat.
Mondjuk a quora-s cikkben írt 10%/hó önkisülési érték az nagyon sok szerintem, az a 10% inkább kb.2-5%/hó lehet.Galaxy S23 5G 256GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
-
mohbalu
csendes tag
Srácok és csajok
I11 telo szoftver 14.6 szoftvernél kb 2 naponta eltávolítja a bankkártyámat. Mi lehet a probléma ? Miért csinálja ? Hogyan tudom javítani ?
-
-
mohbalu
csendes tag
válasz st3v3np3t3r #5497 üzenetére
Otp bankkártyám
-
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- Autós topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest