-
IT café
Apple iPhone 11 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Noukoum
veterán
válasz thedivision2 #4200 üzenetére
Ez ilyen, tudtommal nincs rá megoldás.
„Kettős úton halad az emberi élet: Egyik a gyakorlat, másik az elmélet. ”
-
lmno
őstag
Lehúzod a Control Centert, és feltolod a fényerőt.
-
7Heads Drago
veterán
Még ilyent. Pedig itt azt hittem nincs ilyen gond. Legalább is sokanfestik így le a képet. A Huawei féle automatikát szidják sokan.
[ Szerkesztve ]
Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
g4mer
senior tag
válasz 7Heads Drago #4204 üzenetére
Ez iphoneos a huaweieshez képest egy álom Fel se tűnt nekem, hogy szabályozza ez is a fényerőt.
Sic Parvis Magna
-
wutuka
aktív tag
Sziasztok
Segítséget szeretnék kérni, hátha valaki tudna segíteni.
iPhone 11 ét vettem és szeretném egy Fossil órával párosítani.
Google Wear OS van ugye azon,de egyszerűen nem megy.
Pedig IOS 10+ kompatibilis az óra.
Akinek van ötlete kérem adjon tanácsot.
KöszönömLionel Messi : The Best !
-
wutuka
aktív tag
-
tesz-vesz123
senior tag
Lol, milyen BT modul van ebben a telefonban? Headseten telefonáltam és kivittem a szemetet, a telefon meg az asztalon maradt (olyan 10 méter van az íróasztal és kuka között). Még csak meg sem akadt a beszélgetés! Végig kristálytiszta volt a hang!!!P20 Pron a kukánál már hang sem volt, néha egy szakadozó valamit lehetett hallani. Ez megint ilyen kis apróság a motorháztető alatt, de mégis nagyon jó!
-
tesz-vesz123
senior tag
válasz tesz-vesz123 #4210 üzenetére
Az üzemidő meg már csak hab a tortán. Az istenért sem akar lemerülni! Átlag 7 óra 33 perc kijelzőidőt mutat a telefon az elmúlt 10 napban.
-
zaskar
senior tag
válasz tesz-vesz123 #4210 üzenetére
Nekem minden iPhone-omban kiemelkedő volt a Bluetooth hatótáv, még a korábbi modellekben is. Egy nagy raktárban dolgoztam régebben és gyakran hallgattam egy Sony MW600-as Bt fülhallgatón zenét. A telefont általában az íróasztalomon hagytam és úgy mászkáltam a polcok között. A zene csak akkor kezdett szakadozni, amikor már közel 30 méterre jártam a telefontól. Még a fém polcok se zavartak be. Androidos telefonok jóval gyengébbek voltak ilyen téren. Szóval a 10 méter az alap, de ennél jóval többet tudnak, ez a tapasztalatom.
-
natë
nagyúr
válasz tesz-vesz123 #4211 üzenetére
Wifin valóban embertelen jó, de mobilneten (Telenor 4G) azért pörög le a százalék (mint minden telefonon)
-
natë
nagyúr
válasz tesz-vesz123 #4214 üzenetére
Úgy meglepne a 7 óra feletti SOT
-
g4mer
senior tag
A következő problémám lenne a kamerával: a képeken látható kék bigyó jelenik meg minden képnél, ahol valamilyen erősebb fényforrás van jelen, előlapi és hátlapi kamerán egyaránt. Más telefonnal ilyet nem tapasztaltam még shoa. Ha a tv-ről csinálok egy képet sötétben kb tükröződik a képe ilyen kék formátumban. Remélem nem valami hardver hiba lesz. Ti tapasztaltok ilyet? Semmilyen szösz nem volt a kamerákon.
Sic Parvis Magna
-
g4mer
senior tag
hát ha ez a normális állapot, az nagyon gáz És akkor mi a megoldás erre? Minden fotón szerkesszem ki belőle a kék cuccot?
Sic Parvis Magna
-
g4mer
senior tag
válasz -secret- #4226 üzenetére
Két telefon egymás mellett, ugyan abból a helyzetből fotózva.
mate 10 pro: [link]
i11: [link]
natë : szerinted ha lefotózok pl egy autót, mint a képeken, akkor a napot akarom fotózni? Direkt az autóra fókuszáltam a képen. Vagy a tvműsorról akarok csinálni egy képet, videót..
Sic Parvis Magna
-
-
g4mer
senior tag
#4217 4. kép
De jó, akkor felfogtam. Ez ilyen, így kell elfogadnom a képeket. Csak szerintem! baromi idegesítő, hogy ezeket a telefonokat úgy hirdetik, hogy nem kell babrálni vele, előveszed és marha jó képeket készít.
[link] 12es iphonenál is panaszkodnak erre a dologra.
st3v3np3t3r : de vannak olyan szituációk, amikor csak úgy tudsz megörökíteni egy képet.
Akinek van esetleg valami drága kamerája csinálhatna egy képet pl egy lámpáról, illetve lefotózni iphonenal ugyan azt, már kíváncsi vagyok, hogy a kamerán is jelen lenne ez a visszatükröződés
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
natë
nagyúr
válasz tesz-vesz123 #4236 üzenetére
Biztos a zafírüveg
-
-
g4mer
senior tag
válasz tesz-vesz123 #4236 üzenetére
Én megértem, csak hidegzuhanyként ért, amikor erre felfigyeltem a minap.
Sic Parvis Magna
-
g4mer
senior tag
válasz tesz-vesz123 #4241 üzenetére
Kicsit utánaolvastam, és állítólag ilyen gagyi a coating a kamerán, főleg az első szériáknál. Írta valaki, hogy ő kicseréltette, és utána sokkal jobb lett. Azt kitudom deríteni valahogy, hogy mikori gyártás a telefon?
Amúgy a hangszóró nekem is meglepetés volt, nagyon komoly hangereje van
Sic Parvis Magna
-
natë
nagyúr
válasz tesz-vesz123 #4242 üzenetére
Valamit reszelhettek a kamerán a 14-es iOS-szel, mert határozottan jobban a fotók.
-
Rage47
veterán
Friss iPhone tulajoknak: ne zárjátok be az appokat feleselgesen, csak ha lefagy, vagy bugos.
[link] -
Kyller
senior tag
válasz #40993792 #4249 üzenetére
Azért van olyan app, ami ha beragad, tudja szopni az akksit. Nekem ilyen volt egy tabata app, nem ment a stopperje, de még is háttérben az akksi használat 50% volt... Persze az összeset nem érdemes bezárogatni...
Eternity, my friend, is a long fucking time...(iPhone 11 Pro 64GB Space Gray)
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest