Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • azbest

  félisten

  válasz adamssss #7 üzenetére

  Naja, panaszkodni tud az eu, de kitiltani az armot és az nvidiát kb olyan lenne, mint ha egyik napról a másikra azt mondanák, hogy nem vesznek több gázt az oroszoktól. Mert alternatíva meg nincs.

  A kínaiak annyiból ügyesebbek voltak, hogy ők ki tudják tiltani az armot, mert már ellopták a felét, így kínai arm cég adhat ki licenszeket kínai gyártóknak az eddigi megoldásokra.

 • azbest

  félisten

  válasz Abu85 #9 üzenetére

  Nehogy azt hidd, hogy megremegne ettől az EU. Az Intel és az AMD pótolni tudja mind.

  Őőőőőő.... nem.
  Az intel semmire sem jó gpu/compute terén. Mégcsak kapni sem lehet a csodavárós új gpu-ikat. Csoda nem lesz, csak gyenge alsókategóriás, bugos valami, ahogy eddig is.
  Így is gondok vannak a beszállítókkal, ha kb fele-fele is az amd és nvidia részesedése, akkor 50% kiesésével is kb bedől minden gpu-val kapcsolatos cég, akinek beszerzésre lenne szüksége.

  Ha az nvidia nem hátrál meg a szokásos üres fenyegetőzéstől, akkor lennének leginkább bajban az eu politikusai. Gyakorlatilag megbuktatnák magukat. Elapadna a lobbipénz a cégektől, a közemberek meg ezért kimennének tüntetni.

  Legfeljebb valami jelképes pénzbirságot tudnak kiszabni. De azt sem folyamatosra, hanem csak egy alkalommal. Aztán szégyenükben elkullognak, mert tehetetlenek, semmi sincs a kezükben. Gyakorlatilag az nvidián múlik, hogy lehívja-e a blöfföt.

  [ Szerkesztve ]

Hozzászólok Aktív témák