- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azt várják Trumptól, hogy leállítja a Google feldarabolását
- Synology NAS
- AliExpress tapasztalatok
- Linux kezdőknek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- SkyShowtime
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- DIGI internet
- DIGI kábel TV
-
IT café
Huawei P8 Lite - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
athomi
veterán
-
athomi
veterán
válasz ANDROID??? #19804 üzenetére
Szerintem új hátlap fog kelleni, ez olyan mintha megnyúlt volna és azért dudorodna, vagy nem is tudom. Mindenesetre dudoros és zavaró, fogás közben is érződik. Szerintem újabb két hét lesz, tuti nincs a helyi szerviznek hátlapja.
-
athomi
veterán
-
athomi
veterán
válasz ANDROID??? #19807 üzenetére
Megkaptam az új hátlapot, jobb a helyzet, mint korábban volt, de most se túl feszes a hátlap alsó fele. Azt mondják a szervizesek, hogy ez gyárilag se feszül rá teljesen.
Most én emlékszem rosszul, hogy feszes volt vagy tényleg kicsit nyomkodhatónak kell lennie?
-
Joker88
őstag
segítsetek nekem..
adott egy p8 lite , és egy huawei color band a1 okoskarkötő.
az engedélyek megadása után ,illetve a sikeres okoskarkötő megtalálása után a csatlakozáskor " időtúllépés" hibakóddal meghiúsul a csatlakoztatás.
In loving memory of Garrett Lockhart
-
athomi
veterán
válasz ANDROID??? #19810 üzenetére
Most akartam belenyugodni a dologba, annyira nem vészes a dolog, elfogadom így, erre mikor tenném be a sim-et észreveszem, hogy az új hátlap a kamera mellett el van törve (ott a legvékonyabb a keret).
Hol érdemes megpanaszolni ezt az egészet? Email-ben, facebookon vagy telefonon?
-
mufflika
tag
Sziasztok.
https://www.kephost.com/images/2017/12/02/IMG_20171202_114440.png
Ezzel tudok valamit csinálni? Egyik óráról a másikra ezt írja, volt router ujra inditás, factory reset. Másik wifi routerrel is próba és semmi. Másik telon, minden működik.
-
Noctilux
csendes tag
Sziasztok!
Egy ALE21-L21C150B588, volt T függő (product code-ból hivatalos kóddal fastboot unlockolt..) -ra szeretnék Resurrection Remix N v5.8.5 -t tenni. Azt mondja, hogy mindenképp csak B895/B896-re tegyem fel, ami ha jól olvastam vodás rom. Kétévente egyszer csinálok hasonlót, nem vagyok teljesen noob az ilyesmihez, de most pont kiürült a fejem ebből. Lehet e ezt, és ha igen, hogy?
Köszi! -
csacsi67
addikt
Téves.
[Zsocy155/B] [link]
[ Szerkesztve ]
-
Noctilux
csendes tag
válasz Zsocy155 #19820 üzenetére
Innen van. Fel is tettem a 895-öt, rá twrp, rá ez. Szépen elindul, viszont most azt mondja, hogy az android indításához adjam meg a jelszavam. Mivel nem tudtam, hogy van ilyenem, vissza a 895, elindít, megadtam mintát,pint,jelszavat, mindent. Aztán vissza a resurrectionremix. Most megint jelszót kér, de semmit nem hajlandó elfogadni.... Elméletileg a twrp-ben ha nyomok egy data wipe-ot, vagy ha kitörlöm a system-ből a locksettings.db-t, akkor ezek a beállítások törlődnek és beenged. TWRP wipe-ra csak errort dobott, a böngésző pedig nem mutat semmit a systemben, hiába mountolom.
Szóval ezek vannak
-
-
DrDobos
őstag
Sziasztok!
Ki akartam tenni gyorshivoba a kezdokepernyore par nevjegyet. (widgeteknel nevjegyeket tettem ki)
Amikor rakattintanek, hogy hivnam az adott szemelyt, azt irja ki hogy az alkalmazas nincs telepitve. Ezt hogy lehet orvosolni?Samsung Galaxy A55 5G
-
törölt tag
Sziasztok!
Egy Telekomos (ALE-L21C150B588) szoftvert hogy tudnék lecserélni egy sima, független szoftverre?
A Készülék független, függetlenítve lett, de a szoftver Telekomos. Hogy tudnám sima gyárira cserélni? Annyi szoftvert próbáltam már 3 gombos módszerrel telepíteni, de egyiket sem tudja feltenni. -
szemesi69
addikt
válasz #68167168 #19828 üzenetére
Ha nem értesz hozzá, ne is próbáld. Simán nem tudsz rátenni másik romot. Örülj, hogy nem lett tégla, hogy próbáltál másikat rátenni. Keress valakit aki már csinált ilyent és segít. Én nem próbáltam ilyent, de már jópáran megoldották. Volt hozzá leírás, de a készítője befejezte a segítség nyújtást és törölt minden leírást.
Xiaomi redmi note 12 pro
-
tusik
tag
Lehet láma kérdést teszek fel, de nekifutok.
Ha dualositva van egy készülék a 2. sim honnan kap IMEI-t? Gondolok a szolgáltató függő 1 IMEI számos készülékre.
Vagy mindkettőnek ugyanaz lesz? -
tusik
tag
köszönöm
-
Keliontom
csendes tag
Sziasztok. Nem tudom, hogy már kérdezte-e valaki az alábbi kérdést. A keresőben próbáltam visszanezni, de nem találtam semmit.
Valaki kiprobalta-e már hasonló eszközt ezzel a telóval?
Mivel a céges sim kártyám is benne kell legyen a teloba, így nem tudok microsd - t használni, és a 16 Gb nagyon kevés. Nagyon örülnék ha megoldható lenne. Rendeltem egyet az ebay - ről, de azzal nem működik.
Köszi előre is a válaszokat. -
trebrona
nagyúr
válasz ANDROID??? #19844 üzenetére
MTK Xiaomi Redmi 1 pl. Dual SIM egy IMEI számmal. Írta, hogy nem Huawei-re értette.
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
Új hozzászólás Aktív témák
Mielőtt kérdeznél olvasd el a Téma összefoglalót!!!
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. Ezért tehát: TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest