-
IT café
Huawei P8 Lite - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
acronka
tag
Sziasztok!
rootolni szeretnék. Twrp fent. Telepítettem a root ot, de utána nem bootol. Huawei logoig jut el. Mit tehetek? Twrp még bejön..[ Szerkesztve ]
-
donmackó
addikt
válasz acronka #20755 üzenetére
Fastboot-os rom felrakással még orvosolható. Gondolom 6-os droidot akartál rootolni, ami booloop-pal jár. Tedd vissza az eredeti romot fastboot-tal, vagy ha van twrp mentés (márpedig kellene lennie, minden nagyobb beavatkozás esetén kell készíteni) az is működhet.
szerk:Fastboot-os rom telepítésnél a twrp el fog tűnni, erre számíts.
[ Szerkesztve ]
Ezt csak így itt hagyom ;)
-
MaciG
addikt
üdv.
A telefonon hogy lehet elrejteni a képeket hogy azokat ne dobja fel ha rámegyek a galériára? Anélkül hogy gépre kötném?
Megpróbáltam hogy átmásolom őket valami másik almappába, de a telefon felismerte és így megjelent a galériában ismétBANZAII
-
zozo48
csendes újonc
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni. A telefonom naponta olyan üzenetet küld, hogy nincs elég hely a telefonon. Nem töltöttem le mostanában semmit, és már nagyon sok dolgot ki is töröltem belőle, mégis 1-2 naponta üzeni, hogy nincs elég hely a telefonon.
-
zozo48
csendes újonc
Köszönöm szépen a segítséget Android.
-
zozo48
csendes újonc
Sziasztok! Ismét segítséget szeretnék kérni. Korábban mindig azt közölte a telefonom, hogy kevés a RAM, töröljek alkalmazásokat. Factory reset-et csináltam, azóta viszont naponta kell töltenem, korábban viszont 3-4 napot is kibírt töltés nélkül. Nincs telepakolva különböző appokkal, csak a gyáriak vannak rajta. Én 5 appot tettem csak rá. A Factory reset óta kb. 7-8 nap telt el. Mit javasoltok, mit csináljak. Válaszaitokat előre is köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
zozo48
csendes újonc
A Factory Reset után Bayern München, Bundesliga és Champions League, valamint Mahjong-ot tettem fel. A korábban feltelepített appokat letöröltem. Így csak a telefonon gyárilag lévők, plusz a fent említett négy van rajta. Letiltani semmit sem tiltottam le. Ugyanis nem tudom, hogyan és milyen alkalmazásokat kell letiltani. Előre is köszönöm szépen a segítségedet Android.
-
ANDROID???
addikt
válasz zozo48 #20769 üzenetére
A messenger Facebook Youtube és hasonló és/vagy nem életbe vágó, vagyis használaton kívüli alkalmazások törlése/tiltása szükséges. A Youtube mehet böngészőből, a Face szintén. Az általad említett felsorolás nem tudom mennyit fogyaszt. A Chrome helyett próbáld ki a Dolphin-t. Amikor nem kell a mobilnet lődd ki, és a 4G-t szintén. Ezekkel kezdj, ja és nyomhatsz egy Chace del-t is.
-
zozo48
csendes újonc
Köszönöm szépen Android a segítségedet. Amiket javasoltál azokat megcsináltam. Azt viszont nem tudom, hogy hogyan kell Chache del-t csinálni, ugyanis én már nem vagyok olyan fiatal. Segítségedet mégegyszer is köszönöm.
-
zozo48
csendes újonc
válasz ANDROID??? #20772 üzenetére
Köszönöm szépen Android a segítségedet. Az általad javasoltakat megcsináltam, valamint a Google helyett a Dolphint használom és visszaállt a telefon a korábbi állapotra, vagyis egy nap alatt kb.25%-ot merül.
-
Lacuss20
senior tag
Sziasztok!
Lassan véget ér a készülék 2. üzem éve. Valami mód a gyorsítására esetleg van? Ami még nem nyirbálja meg az akkut jelentősen?
Élj úgy ahogy szeretnél, ne úgy ahogy mások elvárják.
-
Adrian0711
csendes tag
Sziasztok.
Van egy huawei P8 Lite ( valószinüleg 2016-os) teló, amin lcd-t kellene cserélni.Ahol lehet kapni websopokba azok nem biztos hogy ehez valók.Mert az egyiknek a szalag kábele felefelé megy a másiknak meg jobbra . Az enyém ilyen : [kép]
[kép]
Valaki tud hozzá ilyen lcd+érintőt amit hazai oldalról tudnék rendelni ? SŰRGŐS lenne !!! Köszönöm ![ Szerkesztve ]
-
426os
őstag
Sziasztok!
USB csatlakozót cserélt már valaki? Ha igen linkelne egy olyat, ami biztosan jó? (akár egész panelt, forrasztani lehet nem lenne egyszerű).
Köszönöm!.
-
426os
őstag
válasz Adrian0711 #20781 üzenetére
Tényleg, jó, hogy mondod. Még jó, hogy nem rendeltem meg ezt (leírásban ale-l21).
Forrasztást szerintem nem tudom megcsinálni, úgyhogy egyelőre marad így akkor..
-
SDDS22
tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem volna hogy van valami jó custom rom a készülékre napi használatra? A választ előre is köszönöm!Huawei P30, Dell E7440
-
jack_al
újonc
huawei p8 am van droid 6 val rootloni kellene de nem megy...kingo king one click stb nem megy se pc se apk modban. pedig már nemaz elsőamitcsinálok......
-
Kodiak88
tag
Üdv!
Szeretnék egy kis segítséget kérni. Adott egy P8 Lite (vodás) ami eléggé döglődik (lassú, wifi elég gyenge stb). Tudna valaki segíteni vmi custom rom felrakásban? Másodlagos telefonnak használnám, nem dobnám még ki.
Köszönöm!
-
donmackó
addikt
válasz Ernesst #20791 üzenetére
A feleségem Resurrection Remix-et használ a telóján. A kamera felvétel kivételével minden működött neki egyből, de azt is meg lehet oldani a Footej camera appal.
-
donmackó
addikt
válasz Ernesst #20793 üzenetére
Csak már nem emlékszem hogy milyen sorrendben kellett feltenni a romokat. Ha jól emlékszem feltettem az ALE-L21C432B551-es romot fastboot-tal, majd 3 gombossal a B895/B896-ból valamelyiket (az egyiktől bootloop-os lett), majd ment rá a twrp 3.1.1, és úgy az RROS. Egy a lényeg, hogy a custom romok nagy része EMUI 4.1-hez kötött, ehhez kell B895/B896-os rom (az egyedüli ami már 4.1-es emui-t tartalmaz)
-
Pepeee
csendes tag
Üdv mindenkinek, szeretném frissíteni az 1kártyás p8lite szoftverét 5.0.1-ről újabbra.
Telenoros készülék, de már függetlenítve lett.Jelenlegi verzió: ALE-L21C128B130
Erre mit, és hogyan telepíthetek ?
Nem szeretném duálosítani meg stb, csak újabb szoftvert telepíteni.A segítséget előre is köszönöm
Aki tud segíteni, az privátba írjon. -
petike26
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék a telefonomba venni egy másik komplett kijelzőt mert nagyon össze van törve az üvege. Tudnátok ajánlani valami olcsóbb akár nem gyárit ebay-ről?
Köszönöm szépen! -
tomi1524
csendes tag
sziasztok engem is érdekelne a b130-as frissitése !
(bootloader nyitás,root twrp stb..)
ha valaki segítene nagyon megköszönném!
Új hozzászólás Aktív témák
Mielőtt kérdeznél olvasd el a Téma összefoglalót!!!
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. Ezért tehát: TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest