- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azt várják Trumptól, hogy leállítja a Google feldarabolását
- Synology NAS
- AliExpress tapasztalatok
- Linux kezdőknek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- SkyShowtime
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- DIGI internet
- DIGI kábel TV
-
IT café
Huawei P8 Lite - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fuvaros
senior tag
válasz gianone #16351 üzenetére
igazad van, de csak pénteken vettem és még ezzel a verzióval használnám-tesztelném 1-2 hónapot. ha minden jól megy akkor lehet váltani. Új dolgok vásárlásánál sosem szabad első napokban belenyúlni a készülékbe, tudjam érvényesíteni jogos garanciámat. Ha már minden jól megy, jöhet a fejlesztés.
(Maradona a tv-ben!)
[ Szerkesztve ]
Nem fuvaros, ez csak megtévesztés...
-
gianone
őstag
válasz Fuvaros #16352 üzenetére
Ezt nem igazán értem. A jogos garanciád ettől simán megmarad. Jól belakod a telót, aztán váltasz verziót, ami után factory reset ajánlott, és lakhatod be újra. Persze a te telód, csak minden bántás nélkül, semmi valóságtartalma nincs annak, amit mondasz. Egyébként háromnegyed éves a 6.0 (a béta pont egyéves) P8 Lite-on, nem valami újdonságról beszélünk. Persze azóta egy-két havonta frissítik.
[ Szerkesztve ]
Nokia 1610i Huawei Nova
-
gianone
őstag
válasz Trooper82 #16354 üzenetére
Semmi, de ha választhatnék, azt hiszem, B584-en volnék megint. Nehéz összehasonlítani, mert minden nap más, de mintha az üzemidő annál volna a legjobb, vagy legalábbis nálam annál volt, vagy csak úgy tűnt. Pedig semmi más változás nincs, csak a biztonsági szint. Én szeretek játszani, bár a semmiért kicsit unalmas. A helyedben EMUI 4.1-ig nem csesztetném, nincs miért.
[ Szerkesztve ]
Nokia 1610i Huawei Nova
-
gianone
őstag
-
Fuvaros
senior tag
válasz ANDROID??? #16358 üzenetére
értem. akkor most melyik verziót és honnan tegyem fel? útólag visszaállítható lesz a régi verzió?
Pc-re mivel lehet kimenteni pl adatokkal együtt? Milyen programot használhatok pc-re való mentéshez majd?Jelenleg a telo L21C432B210 Build-dal jött, 5.0.1-es Androiddal, EMUI 3.1-el.
ezekkel kell átállni majd? hova?
[ Szerkesztve ]
-
gianone
őstag
válasz Fuvaros #16359 üzenetére
ALE-L21C432B588 a legújabb hivatalos gyári ROM, de a B584 az, ami utoljára itthon is érkezett OTA-n, tedd fel azt, a legeslegjobb ROM P8 Lite-ra. Simán frissítéssel fel kell mennie.
Huawei Firmware Finderrel megszerezheted a hivatalos Huawei-szerver linkjét, a full, azaz teljes ROM-ot kell vele letölteni.
Ha nem megy, valaki biztos belinkeli, én nem szoktam.Gyári Huawei Backuppal mindent lementhetsz, szépen dolgozik. Bár én nem tanácsolom, a tiszta rendszer a legstabilabb. Max. üzeneteket, névjegyeket és esetleg a legmacerásabban beállítható appokat. Ami szinkronizál alapból, azt nem érdemes.
Visszaállás, azaz rollback fent van Huawei magyar oldalán, lehetséges. A leírásokat keresd itt felül a téma-összefoglalóban.
Nokia 1610i Huawei Nova
-
Fityusz
tag
Sziasztok!
P8 lite-n van tippetek miért nem akar szinkronizálni a viber? ha bekapcsolom a wifit akkor kezdi elfele küldeni az üzeneteket. email szinkronizál rendesen. adatforgalom engedélyezve van az alkalmazásnak, és védett is. nem vágom mi van.....
Ha olyan képem lenne mint neked, nevetve mennék neki a körfűrésznek!:)
-
Fuvaros
senior tag
most teszi fel az emui-t. nem tudom mi az a wipe meg factory reset....
iphone-t hagytam el...végre
[ Szerkesztve ]
-
szaboi6512
őstag
-
gianone
őstag
válasz Fuvaros #16367 üzenetére
A legkevésbé sem izgulok, a te telefonod. Az, hogy megvan, még nem jelenti azt, hogy optimálisan. Könnyen lehet, hamar megtanulod, droidon nem csak úgy van, hogy frissítek, és ha sikeres, akkor jó is lesz. Persze nem is kizárt.
Ha elolvastad volna már akkor, nem kérdezel hülyeséget.[ Szerkesztve ]
Nokia 1610i Huawei Nova
-
anonymus89
addikt
Na srácok ma de. beszart az 1-es foglalat valamiért nem halottam a másik félt akár én hívtam akár engem hívtak. Közben látom jött ki megint egy frissítés az... 584-re, felraktam és csináltam egy gyári visszaállítást most már hallom a másik felet viszont a frissítéstől ici picit lassabb lett a teló.
még benne is volt a frissítésbe, hogy " a hívások minőségének javítása, tovább a különböző szolgáltatók által jelentkező inkompatibilitások javítása, optimalizálása.
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
gianone
őstag
válasz anonymus89 #16370 üzenetére
Az teljesen kizárt, hogy B584-en lassabb a teló, te volnál az első. Max. eddig az animációk 0,5-ön voltak, most meg 1-en vannak, és úgy tűnik.
[ Szerkesztve ]
Nokia 1610i Huawei Nova
-
anonymus89
addikt
válasz gianone #16371 üzenetére
Most már beállt míg elindult a rendszer.
más: Az akkumulátorral lehet valamit kezdeni ,hogy este ne kelljen mindig töltenem?
2 kártya van benne és folyamatos mobil vagy wifi adatkapcsolat van, napi 30-60 perc telefonálgatással.A csengőhangot miért nem akarja megváltoztatni a különböző alkalmazásoknál a rendszerben beállított alapértelmezettre? (viber, messenger, hangouts)
[ Szerkesztve ]
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
kutga
nagyúr
válasz #43960832 #16377 üzenetére
Megpróbálom elmagyarázni, de nem vagyok valami nagy szaki.
A töltő választásánál a feszültség (V) értéknek meg kell egyeznie a gyárival, az áramerősség (Amper) értéke pedig legalább akkora kell legyen mint a gyári.
A töltőnek a feszültséget stabilan kell szolgáltatnia, az áramerősség pedig azt mutatja, hogy a töltő maximum mennyit tud leadni, a telefon annyit vesz fel, amennyire szüksége van, a benne lévő elektronika megakadályozza hogy túl nagy árammal töltsd.
Amennyiben valamilyen okból csak kisebb áramerősséggel tudsz tölteni, az a töltőfejet fogja túlterhelni, vagy el sem indul a töltési folyamat.
Let the Zone take me if I am.
-
törölt tag
-
t1
addikt
Telekomosra most melyik legfrissebb updatet lehet feltenni? Most B564 van, de neten látok már 584 - 585 is.
-
t1
addikt
válasz ANDROID??? #16382 üzenetére
Köszi, de mire ezt leírtad beírhattad volna a megoldást is
-
gianone
őstag
Ez érdekesnek tűnik, már ha valaki eltüntetné a navigációs sávot root nélkül. Némi német kell hozzá.
Nokia 1610i Huawei Nova
-
valterka7
csendes tag
Sziasztok!
OTA-n 584 felment.
1) FR ajánlott
2) FR melegen ajánlott
3) FR kötelezőKöszönöm
-
ANDROID???
addikt
-
lacy027
tag
Régen kérdeztem, nem kaptam választ, de a mai napig fennáll a probléma. A Google Helyelőzmények nem működnek. Szinte semmilyen helyet vagy útvonalat nem ment el a telefon, bekapcsolt mobilnet, gps és mindenféle helymeghatározást és a hely mentését/jelentését engedélyezve sem. Az előző telefonjaimon tökéletesen működött a dolog, hasonló részletességet kaptam a nap végén. Mióta lecseréltem a telefonom, azóta egy darab vonal az összes előzményem, az is csak akkor, ha kapcsolódtam wifi hálózatra ott ahová mentem, egyébként szinte semmi. Ma is csak mérgelődtem rajta, x helyen direkt megnyitottam a Térkép alkalmazást, megvártam még talál jelet a GPS és mutatta, hogy hol vagyok, csak ugyen nem kapcsolódtam közben wifi hálózatra (mobilnet folyamatosan ment) ezért nem is mentett semmit. Pedig az adott várost felismerte a telefonon lévő időjárás alkalmazás, mondjuk ehhez is sokszor külön imádkozni kell mobilneten, wifi-ről azonnal tudja hol vagyok.
Kerestem a fórumban, úgy néz ki, csak nekem van ezzel problémám vagy csak én használom a helyelőzményeket. Esetleg megtenné valaki, hogy egy kis időre, 1-2 napra bekapcsolja és tájékoztat a fejleményekről? Mármint, hogy ment-e el viszonlyag részletes útvonalat, vagy semmit, csak úgy mint nálam. -
itamragy
csendes tag
Üdv.
Adott egy Telekomos P8 lite. Frissiteni szeretném, jelenlegi build ALE-L21HUNC150B205 . Firmware Finderrel fel is ajánlja a B584 OTA-t. Frissités menetében nem vagyok biztos.
Szóval:
-letöltöm, amit a finder mutat lépéseket elvégzem ( MD5, unpack, move to dload)
-FR, majd Hangerő Le + Hangerő fel + Bekapcsoló gomb, frissités indul.
-kész
Enyi lenne vagy vlmi kihagytam ?Ha jól értem akkor igy a garancia megmarad igaz?
Köszönöm a segitséget.
-
jano_77
nagyúr
Sziasztok
Egy napja nekem is birtokomba került egy ilyen telefon - céges - és volnának vele kapcsolatban kérdéseim, problémáim. Összefoglalót végig olvastam, nem találtam rá választ és a teljes fórumot most nem lenne időm végig olvasni.
Build számom: ALE-L21HUNC150B205 (Telekomos)Első gondom az, hogy a SIM kártyát hiába teszem bele már sokadjára, nem érzékeli, Csak segélyhívás érhető el, hiába ütöm be a kártyán található PIN kódot!? Gyanítom, hogy ez nem a telefon hibája. (gondoltam, ezért rákérdezek, hátha volt ilyen már másnak is korábban és van rá megoldás) Kártya lehet hibás?
Ha szeretném rá a 6.0, de mindenképp hivatalosan, akkor még várnom kell rá? Frissítést lefuttattam, de nem talált lehetőséget.
Illetve, ami nagyon, de nagyon idegesít és remélem tudtok rá megoldást, az a Telekomos indító és kikapcsoló csilingelés és "lilaköd"! Mondjátok, hogy ezt vhol ki lehet kapcsolni csak én nem találtam meg!?
Sok androidos telefont fogyasztottam már el, de ilyen gondom még nem volt, hogy a SIM-et nem érzékelte a telefon. Én csinálok vmit rosszul?
Köszönöm szépen előre is a segítő szándékú javaslatokat, tanácsokat.
Szép napot Mindenkinek
Janó"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
segítség13
újonc
Segítség,
Hátha valaki már tapasztalt ilyet és tud valami megoldást mert én kifogytam az ötletekből. A Facebook messenger nem tölt be, ha átváltok másik profilra akkor azt igen, de az eredeti alapfiókom üzeneteit nem. Csak pörög a töltés jel, de semmi. Már próbáltam törölni a programot és újra telepíteni de semmi, nem használt. Valami ötlet? Vagy ahova el tudom vinni megnézetni?
-
gombcomp
senior tag
válasz jano_77 #16398 üzenetére
Szia!
Ha "vágott" a SIM kártyád akkor az a baj,mert letestel a keretnél.
A megoldás,hogy kicserélteted a szolgáltatónál a kártyát megfelelő formátumúra.Üdv.:gombcomp
"Ha őseink is elszaladtak volna, valahányszor nehéz idők jöttek, ma üres lenne ez az ország." - Wass Albert
Új hozzászólás Aktív témák
Mielőtt kérdeznél olvasd el a Téma összefoglalót!!!
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. Ezért tehát: TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest