- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azt várják Trumptól, hogy leállítja a Google feldarabolását
- Synology NAS
- AliExpress tapasztalatok
- Linux kezdőknek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- SkyShowtime
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- DIGI internet
- DIGI kábel TV
-
IT café
Huawei P8 Lite - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rula
tag
Üdv!
Két apró, de idegesítő problémám lenne:
Néha, amikor elindítom a zene appot, a DTS magától bekapcsol. Megoldás csak annyi, hogy "bekapcsolom" és utána kikapcsolom a DTS-t, csak idegesítő, amikor már sokadszorra csinálja...
A másikra viszont semmi ötletem: az ébresztőt hangerőt minimumra állítom, de néha a telefonnak olyan kedve van, hogy ehelyett inkább max hangerőn szól, ami hát, nem igazán kellemes hajnalban . Erre esetleg lenne ötletetek?
Szerk: esetleg egy másik ébresztő app megoldhatja ?/Ezeken az apró kis problémákon kívül imádom /
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Az "értesítés para" még mindig fennáll? Még csak a topik negyedét böngésztem át, de elég sokan írták, hogy nem, vagy csak késve jönnek meg az értesítések, vagy akkor, ha újra belép a felhasználó az appba. Esetleg valami frissítéssel ezt javították?
-
Aryon87
félisten
-
nagyúr
Köszönöm a válaszokat, ez megnyugtató. Most épp annak nézek utána, hogy 6.0 megéri-e (bár nem tudom egyáltalán mivel érkezik a telefon).
-
Kartomas
csendes tag
Sziasztok a fiammnak vennék egy ilyen telefont. Az ldnne a kérdésem hogy vezeték nélküli töltésre képes-e a készülék?
-
kutga
nagyúr
válasz icecave #14152 üzenetére
Sosem volt gond az értesítéssel, kivéve a vibert ami nem jelzi az elmulasztott üzeneteket leddel, de light managerrel orvosoltató.
MOD
Érdekes, de tegnap teljesítményre tettem az akkut és az összes alkalmazást védetté tettem, nincs jelentős romlás üzemidőben.[ Szerkesztve ]
Let the Zone take me if I am.
-
redwithe
csendes tag
Tisztelt forumozók!
Kérem segítsen az aki tudja az intelligens tok beállítás hol található a telefonban!
Vettem egyet és nem találom hol lehet beállítani !
Huawei P8 Lite!
Köszönöm! -
kaszaking
tag
Aki telekom üzletben adta le a telefont javításra annak mennyi idő alatt javították?
15 napja semmi infó a telefonomról -
ANDROID???
addikt
válasz kaszaking #14160 üzenetére
Telekom üzletből lehet, hogy egy hét mire kiér a telemaxhoz, utána ott van pár napig, ha van alkatrész utána újra pár nap mire visszaér. Ez lehet 1 hét lehet 3-4 hét is.. Türelem. Azt tudod tenni, hogy a TMX-et hívod, hogy mi a helyzet a telefonoddal..
redwithe: Tudtommal nem kezel tokot a készülék, ez nem csúcs kategória, célszerű ilyen vásárlás előtt tájékozódni
Totál felesleges a mélyvíz topicba is bemásolni a kérdést[ Szerkesztve ]
-
kaszaking
tag
válasz ANDROID??? #14161 üzenetére
Nem túl biztató infó köszönöm
-
redwithe
csendes tag
válasz ANDROID??? #14161 üzenetére
Köszönöm!
-
szemesi69
addikt
válasz kaszaking #14162 üzenetére
Lehet alkatrész hiány miatt csúszik. Többször adtam le telefont a T-nél gariba, küldték a telemaxhoz kb. 1.5 hétnél több nem volt. Példa hétfőn bevittem a T-hez, következő hét szerdán futár hozta vissza. Mostanában így megy T-nél leadod, de vissza már futár hozza címre.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi redmi note 12 pro
-
kaszaking
tag
válasz szemesi69 #14165 üzenetére
Ma felhívtam őket hogy lejárt a határidő mikor lesz telefonom. Azt mondták hogy a telefon kuka, nem javítható (Wifi, bluetooth) jövőhéten kapok egy sms-t hogy menjek be az üzletbe és válasszak egy telefont ami ennek a vételáráig van.
Most jött az sms hogy a telefonom hétfőn hozza a futár. wtf
Most akkor szerinted a rossz telefonommal menjek be vagy új telefont kapok?[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
szemesi69
addikt
válasz kaszaking #14166 üzenetére
A logisztika nincs náluk mindig képbe, nekem is volt ilyen, sablon sms-t küldenek. Nálam is jött sms, hogy küldik a telefont, futár érkezik, csomag kibont, telefon meg nincs benne, kezdett leverni a víz, nézem a papirokat, hoppá csere utalvány, a telamax nem egyszerü eset, volt jó és nagyon rossz tapasztalatom velük. Ha megjön a futár, majd kiderül, ha azt mondták, nem javítható, akkor csere utalvány lesz, de akkor is sablon sms jön, hogy küldik a telefont, lásd az én esetem.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi redmi note 12 pro
-
-
szemesi69
addikt
válasz Aryon87 #14170 üzenetére
A rossz tapasztalat, volt s4 minim, merülés miatt szerviz telemax, csere akksi+ usb csati. Telo merül továbbra is, vissza szerviz kb. négyszer, mindig vissza jött, javítás nélkül, mondván hibátlan, jól müködik, mindez jegyzőkönyvbe véve. Hatodik alkalommal írtam supportnak, ők bekérték a telemaxhoz bevizsgálásra, itt már készültem, többféle programmal igazolva a nagy merülést, ezekről képernyő mentés készült, amit kinyomtattam és küldtem a telóval együtt, érdekes 6-ikra, kiderült a telefon hibás, csere utalványt kapok. Mindez 4 hónap idegesség 6 szerviz futár.
Xiaomi redmi note 12 pro
-
törölt tag
válasz Aryon87 #14170 üzenetére
Váci út sokszor küldi át nekik. Van náluk erre a munkára kb. 2 szervizes. Nekem még sosem volt velük gondom, pedig járattam náluk pár telefont. A legjobban az tetszik, hogy customos telefont simán megcsinálnak garanciában. A Váci úti szerviz viszont nem vesz át nyitott BL -es telefont.
[ Szerkesztve ]
-
-
atala
addikt
Mennyire más a kezelő felülete az 5.0, és a 6.0-nak?
Úgy értem, hogy ha az ember megszokja az 5.0-át, akkor mennyire nehéz átszokni a 6.0-ra?
Azért kérdezem, mert úgy döntöttünk, hogy ha nem nagy a különbség a kezelésében, akkor most nem frissítjük le 6.0-ra a készüléket, mivel semmi baja nincs. Majd frissítünk amikor valami hiba előjön.
Viszont ha mindent máshol lehet megtalálni a 6-on, meg sok minden változik (pl a hívás fogadás meg ilyesmi), akkor jobb most túl esni a frissítésen, mert ha már megszokja az ember a kezelését, akkor nehéz átállni egy másikra. -
consono
nagyúr
Megemelte a Telekom a P8 Lite árát egy tízessel Így már annyira nem jó üzlet...
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
Csatsa
tag
válasz consono #14175 üzenetére
Én két és fél hete hozam el a vodától tarifaváltással, négy évig nem hoztam el telefont tőlük így adtak 4.000.- ft plusz kedvezményt az árából és egyszeri 11.000.- ft lett a vége. Az előfizetés havi 3.990.- ft a csomag Go EU E.
Nagyon jó telefon, az én igenyeimnek tökéletesen megfelel. -
-
kaszaking
tag
(#14167) ANDROID??? (#14168) hackeeeee (#14169) szemesi69
Köszönöm a segítséget
-
szemesi69
addikt
válasz #86973952 #14178 üzenetére
Az "E" az epack-t jelent, elektronikus számlafizetés.
Mi az e-Pack?
Elektronikus számlázás, kedvezményes havidíj és online számlabefizetés sorban állás nélkül!
E-Pack választása esetén számládat a www.vodafone.hu/eszamla oldalon tekintheted meg, melyről értesítést küldünk SMS-ben és e-mailben. Befizetheted a Vodafone internetes vagy mobil oldalán, banki átutalással, csoportos beszedési megbízással vagy ATM-en keresztül. Fontos, hogy ha az e-csomagot választod, minden hónapban a fizetési határidő lejárta előtt szükséges befizetned a számlád. Amennyiben előfizetésedet nem e-Pack-kel veszed igénybe, az e-Pack-ért járó havidíjkedvezményt elveszíted.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi redmi note 12 pro
-
gianone
őstag
válasz ANDROID??? #14188 üzenetére
Azt végképp nem adják neki olcsón, függetlenként meg azért van elég sok versenytárs a piacon.
Nokia 1610i Huawei Nova
-
consono
nagyúr
válasz ANDROID??? #14188 üzenetére
Az a helyzet, hogy akkor inkább már a Xiaomi Mi4c az eustockról, az volt amúgy is betervezve, csak nem akartam egyben kifizetni. Mondjuk 1-2 hete meg várhatok is, annyira azért nem sürgős...
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
kopter73
csendes tag
Sziasztok.Szeretnék egy kis segitséget kérni.A kérdésem az lenne hogy Telenoros P8 lit telot lehet e duálositani.Két telenoros kártyát szeretnék használni.Azt csak mellékesen jegyzem meg hogy mivel nem ismertem ezt a telót,simán eladták nekem dualsimesként aTelenornál.Ugy voltam vele hogy vissza viszem nekik és b...sszak meg,de meg mondom őszintén nagyon tetszik.Ugy hogy ha lenne valami módja ennek a dualositásnak boldog lennék.Köszönöm.
-
gianone
őstag
-
NoOne1976
őstag
A TMX-hez telefonos boltban vásárolt készüléket vissza lehet küldeni? Szeretném kihagyni a boltot a dologból, mert ha jól láttam, akkor a PostaPontokon keresztül visszaküldhető. A Postán nem néznek hülyének, mikor dobozt kérsz stb? Mert ha jól látom a tájékoztatóban, ott kell kérni és abban visszaküldeni
A TMX-nek mi kell a telefon mellé? Számla másolat? Ha a VIP Phone-ban vettem két éven belül, akkor tuti garanciás, ugye?
-
ANDROID???
addikt
-
nagyúr
válasz ANDROID??? #14198 üzenetére
iPhone-nál ezt úgy oldottam meg, hogy balra dőlő ékezeteket írtam, itt ez nem műxik?
Nézegetem közben a telefon teszteket, okés ez a kis gép, meg is nyomkodtam MM-ban, talán amit írtok, akku lesz kicsit sovány, meg elég vastag a káva a szélén. P9 LITE jobb akku, keskenyebb káva, de nem hinném, hogy gyorsabb, a többlet procierőt részben elviszi a nagyobb felbontás.
Új hozzászólás Aktív témák
Mielőtt kérdeznél olvasd el a Téma összefoglalót!!!
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. Ezért tehát: TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések!
- Szólánc.
- Politika
- Robotporszívók
- Spórolós topik
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Hardcore café
- EAFC 25
- Február végén debütál a Yu-Gi-Oh! EARLY DAYS COLLECTION (PC, Switch)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Assetto Corsa Competizione
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest