- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azt várják Trumptól, hogy leállítja a Google feldarabolását
- Synology NAS
- AliExpress tapasztalatok
- Linux kezdőknek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- SkyShowtime
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- DIGI internet
- DIGI kábel TV
-
IT café
Huawei P8 Lite - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
old rocker
veterán
Tokos tanácsok: köszönöm mindenkinek.
A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek
-
gianone
őstag
válasz ANDROID??? #14553 üzenetére
Az más, akkor egyáltalán nem lesz képernyőzár.
Valami letiltotta. Meg kell próbálni a hitelesítési adatokat törölni, aztán esetleg változtatgatni oda-vissza a képernyőzár módjait, esetleg egy app tiltja, pl. Ebay. Hirtelen ezekre emlékszem, amelyek másoknál előfordultak és megoldódott.
Nokia 1610i Huawei Nova
-
davidsone
addikt
üdv!
Ha külső forrásból akarok letölteni kliensel miért nem használja? Csak a párkilobájtos letöltő file jön le és azt nem nyitja meg...
[ Szerkesztve ]
...reklámozzák, terjesztik, beszippantják az agyadat, megerjesztik...
-
veterán
válasz davidsone #14555 üzenetére
Appból "hozzáadás" használatával nem jó megnyitni? Flud torrent klienst ajánlom amúgy, ezzel még nem volt gondom egyáltalán, fájböngészőnek az Explorer-t.
Linux torrent fájllal (hirtelen más nem jutott eszembe ) tesztelve egyből megnyitotta a klienst.Amúgy sziasztok
Ismerősömnek ajánlottam ezen típusú telefont, ezért olvasgatom a topikot, nekem Honor 7-em van, amin ugye 95%-ban ugyanez a rendszer van.[ Szerkesztve ]
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
gianone
őstag
válasz davidsone #14560 üzenetére
Ismeretlen forrásnak ehhez semmi köze. Nem telepítés.
Ha nekem gondom volt fájlokkal, eltávolítottam a gyári fájlkezelő adatait, visszaálltam eredetire, és úgy jó lett. Ha még az sem segít, akkor tudsz vele parancsikont kitenni a torrentfájlnak kezdőképernyőre, és úgy megnyitni. Ha így sem, akkor még a böngésződ csinálhat hibás torrentfájlt. Próbálj meg egy PC-n letöltöttet felmásolni és megnyitni. Más már végképp nem jut eszembe.
[ Szerkesztve ]
Nokia 1610i Huawei Nova
-
Erik.1995
újonc
Sziasztok!
Még nyáron vettem egy huawei P9-et és nálam is melegedett rendesen és van még egy-két apróbb probléma amik zavarnak. Csak annyi lenne a kérésem hogy tudnátok ajánlani szervizt Budapesten ahol le tudnám adni?
Vagy központi szervizbe is lehet vinni?
A választ előre is köszönöm! -
Georgi156
csendes tag
-
Cry0
őstag
sziasztok az miért van hogy a telefon néha felcsatlakozik a wifire néha nem ezt jó párszor eljátssza ugyan azzal a wifivel
Iphone 15 Pro Max Kék Titán
-
Cry0
őstag
válasz ANDROID??? #14571 üzenetére
volt már factory
szervíztől félünk mi isIphone 15 Pro Max Kék Titán
-
eron
csendes tag
válasz old rocker #14536 üzenetére
Én egy ilyen tokkal szemezgetek, vastagabb sarkok talán jobban védnek a leeséstől. Bár lehet flip tok lesz belőle, mert az E-robottal meg lehet csinálni a SmartCase funkciót
Más:
Gyári email appot lehet valahogy frissíteni? Engem a gmail nem enged bejelentkezni, azt írja hogy nem felel meg az app a biztonsági követelményeknek. Pedig kifejezetten szerettem, főleg az ikonszámláló miatt -
Quqesz
nagyúr
Hájl evribodri!
Asszony kapott egy ilyen telefont a cégétől és tetszik. Amire keresem a választ az az akku merülése: a gogli play szolgáltatások a fő fogyasztó. 1 nap 18h után majdnem 8h volt ébren emiatt. Az aksi pár feltöltés után áll be(lesz jobb is?)? Eddig kilőttem a gps-t(az ért sávban levő kapcsoló csak az antennát lövi le, az agps megy tovább, hacsak a menüben ki nem kapcsolom),a gogli bizt mentést,gmail nem szinkronizál. A futó appok közt van két gogli play szolgáltatás, amit nem tudok kilőni mert újraindul. Az egyik a gps-el kapcsolatos(ez más telón is ilyen) de van még1, ami vmi 12-14 folyamatot tartalmaz. Na ez mi? Van vmi amit kihagytam?
CsöviFotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
törölt tag
válasz ANDROID??? #14579 üzenetére
Nincs sajna Kéz alatt lett véve, ebayról.
-
gianone
őstag
válasz Quqesz #14576 üzenetére
Az első számú lehetőség a Play Szolgáltatások frissítéseinek eltávolítása, és fájlból újratelepítése. A 440-es verzió a legújabból mehet fel. Futni fog, mert az android egy guglifon, de nem fogyaszt szignifikánsan semmit.
A biztonsági mentést kikapcsolhatod, nincs köze a szinkronizációhoz.
Sokat segíthet, ha a hálózati alkalmazásokban végigmész egyenként az alkalmazásokban, és beállítod, mi használhat háttéradatot, mobilnetet, de akár a wifit is érdemes letiltani, ha nem szükséges.
Guglis alkalmazásokat eleve letilthatod, amelyik nem kell.
A védett alkalmazások közé csak azokat állítsd be, amelyeket szeretnéd, hogy értesítsenek.
Érdemes az alkalmazásokban a beállításokat végigböngészni, és pl. a használati statisztikák küldését kinyomni. Rengetegben van ilyen.
Ha ezeket megcsinálod, jól kell szuperálnia. Persze az akksija elég kicsi, de ahhoz képest nem rossz.Nokia 1610i Huawei Nova
-
davidsone
addikt
jól emlékszem droid alá FAT32-be kell formázni a microSD-ét?
...reklámozzák, terjesztik, beszippantják az agyadat, megerjesztik...
-
Peat76
őstag
Sziasztok! Egy minőségi flip tokot szeretnek a feleségemnek, valami nőieset 😀😀, kérlek segítsetek ki használ ilyet és miért vált be neki! Előre is köszönöm szépen!
Sony OLED XR-55A83J + Xbox Series X + PS5 DiscE., Nintendo Switch & Wii U + PS3 FAT 4 db 60GB US, Iphone 14 Pro Max 256GB+AW7 Cellular+Airprods Pro csakis a futás miatt! Csak azért is kiírom, attól még nem vagyok prosztó!
-
Cry0
őstag
szóval 6.0-ról vissza lehet állni lollipopra ?
ha igen hogyan ?
megtaláltam
hozzá való romot honnan lehet letölteni ?[ Szerkesztve ]
Iphone 15 Pro Max Kék Titán
-
szaboi6512
őstag
Nem tudom milyen a telód,szolgáltatói,vagy független,dual vagy single sim.
[Itt találod őket]ASUS RT-AX58U "Ez kizárt dolog,mert nem tudom!"
-
Cry0
őstag
válasz szaboi6512 #14587 üzenetére
inkább megkérdezem
szóval nekem ALE-L21-es
build számom perig ALE-L21C432B574
most akkor nekem melyik az a 6.0-ás rom ami kell hogy vissza mennyek 5.0-re?
illetve kell-e még más mert mintha anno mate 7-nél kellet valami hogy 5.0-ról vissza tudjunk menni 4.4-reIphone 15 Pro Max Kék Titán
-
szaboi6512
őstag
válasz ANDROID??? #14591 üzenetére
Igen ez szerviz,nekem sem látta a wifit,5 nap alatt vissza is kaptam,alkatrészcsere volt
ASUS RT-AX58U "Ez kizárt dolog,mert nem tudom!"
-
ANDROID???
addikt
válasz szaboi6512 #14592 üzenetére
Ennyi, mert küzd egy feleslegeset az 5.0 visszapakolásával, aztán mégis beadja a szervizbe és ott majd kap rá mégis 6.0-at..
-
szaboi6512
őstag
válasz ANDROID??? #14593 üzenetére
Én is visszaálltam a lollipopra,de az nem segít
ASUS RT-AX58U "Ez kizárt dolog,mert nem tudom!"
-
törölt tag
válasz szaboi6512 #14592 üzenetére
Szia, csak egy gyors kérdés. Konkrétan mi volt a wifivel?
Nálam az van, hogy látja, de nem konnektál.
Pontosan mit cseréltek rajta, hogy azután jó lett? (Ha jó lett) -
Debilon
addikt
válasz szaboi6512 #14597 üzenetére
én lényegében egy új telefont kaptam (nekem is alaplap vagy mit írtak cserének), új lett az IMEI is
Suzuki DL650 || life is shit || steam: Debilon || Realme GT Master Edition
-
törölt tag
válasz szaboi6512 #14597 üzenetére
Köszi a válaszokat. Akkor az alaplap lesz, mert én sem találtam külön wifi alkatrészt.
-
Quqesz
nagyúr
Köszi a segítséget! Átböngésztem mindent, de úgy fest egyelőre csak egy újraindítás kellett neki. Az a14 folyamatos gogli szolg eltünt azóta( 19 órából 18-at tartotta ébren a telót!), minden mást belöttem. Most töltöm, kiderül mi lesz(lehet a telepítés után auto kellett volna egy újraindítást nyomnom.....)
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
Új hozzászólás Aktív témák
Mielőtt kérdeznél olvasd el a Téma összefoglalót!!!
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. Ezért tehát: TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest