- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azt várják Trumptól, hogy leállítja a Google feldarabolását
- Synology NAS
- AliExpress tapasztalatok
- Linux kezdőknek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- SkyShowtime
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- DIGI internet
- DIGI kábel TV
-
IT café
Huawei P8 Lite - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gianone
őstag
Itt valaki írja, hogyan lehet bekapcsolni hálózati sebesség mutatását.
Nekem nem egészen így néz ki, ha megcsinálom. Megjelenik egy plusz menüpont, de névtelen. És hiába lassítom le teljesen az animációkat, ha rátapizom, eltűnik, nem bekapcsolódik. Valakinek megy esetleg?
Nokia 1610i Huawei Nova
-
kutga
nagyúr
válasz ANDROID??? #14057 üzenetére
Nem az a baj hogy jobban olvasható, hanem hogy ötös alatt nem használta, a hatoson viszont alapból be van kapcsolva, és nem tudta miért csinálja ezért rendellenességnek tűnt.
Let the Zone take me if I am.
-
kutga
nagyúr
válasz gianone #14059 üzenetére
Ott van:
Annyi a trükk, hogy a Forgalmi emlékeztető beállításai mellett nyílnál kicsit feljebb püfölöd gyorsan a képernyőt amíg beadja.
MOD
Mondjuk nekem nem kell ez a beállítás, a forgalmi emlékeztetőt meg nem lehet kikapcsolni?[ Szerkesztve ]
-
kutga
nagyúr
válasz AMDaZERG_1 #14062 üzenetére
Mondjuk a sebesség oké, de a forgalmi emlékeztetőnek még most sincs semmi értelme fordulónap nélkül.
-
-
gianone
őstag
Hahó? Nektek ilyen volt bekapcsolás előtt?
Ha nem, akkor nem küzdenék...
[ Szerkesztve ]
Nokia 1610i Huawei Nova
-
kutga
nagyúr
válasz gianone #14064 üzenetére
Először beállítod a korlátot, aztán visszalépsz egyel.
A Forgalmi emlékeztető beállításai mellett van egy nyilacska, arra kattintva a következő képernyőn van a beállítás ami neked kell. Arra a nyilacskára kell gyorsan tapicskolni, amíg be nem adja. Ha nem sikerül elsőre, visszalépsz eggyel, és próbálod újra.
Valahogy így.
[ Szerkesztve ]
-
gianone
őstag
-
no01ricsi
tag
Sziasztok,
Nem tudom, hogy volt e mar, de ha vkinek a Waze nem találna gps jelet, mindent frissített minden szirszar fixet letöltött és továbbra sem működik próbálja meg itt beállítani vagyis engedélyezni gps használatot a Waze számára.
Beállítások/alkalmazasok/waze/e engedélyek/ pipa a tartózkodási helyre
Nálam ez oldotta még a 6.0 frissítés után a problémát
HaliPSN ID: PRicsi83
-
gianone
őstag
válasz szemesi69 #14073 üzenetére
Neked szövegértési problémáid vannak.
A hálózati sebességre ez lenne a megoldás, amit itt linkeltem az előbb. Épp erről beszélünk.
A fordulónapra keress rá... Már ha az az időlimit.
Na én ezt feladtam, nálam nincs ilyen. 100x megnéztem. érdekes dolgok ezek.
[ Szerkesztve ]
Nokia 1610i Huawei Nova
-
szemesi69
addikt
válasz gianone #14074 üzenetére
Nincs szövegértési problémám, csak téged nem értelek, elbeszélünk egymás mellett, inkább hagyjuk, majd megoldom egyedül, ahogy máskor is szoktam. Forduló napra rá kerestem, nem hozott eredményt, ha mondjuk 19-én van számlazárás, akkor havi limitet nem tudom be állítani, mert nem találok rá lehetőséget.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi redmi note 12 pro
-
gianone
őstag
válasz szemesi69 #14075 üzenetére
Nem engem kell értened. A hálózati sebesség mutatásának a beállítása a téma éppen most. Erre kijelented, hogy nincs értelme, mert nincs ilyen.
Mikor látod, hogy van, akinek van. Mondjuk nekem sem sikerül, de attól nem írok hülyeségeket.
[ Szerkesztve ]
Nokia 1610i Huawei Nova
-
gianone
őstag
válasz gianone #14076 üzenetére
1. QuickShortcutMaker elindítása
2. Activities listában megkeresni és megnyitni: Beállítások
3. Itt sokat kell lefelé görgetni és megnyitni. A menüben a következő opciót kell megkeresni:
Beállítások / Adathasználat - com.android.settings / com.android.settings.Settings$DataUsageSummaryActivity
4. A "Tap to change label"-nél nevet lehet adni ikonnak
5. A " Tap to change icon."-nál meg lehet adni akár témád ikonját
6. A “Try”-ra kattintva a funkció kipróbálható
7. A “Create” gombbal pedig egy parancsikont hoz létre a Főképernyőn, amivel bármikor elindítható.Famalac
Miért nem nekem köszönitek?
[ Szerkesztve ]
Nokia 1610i Huawei Nova
-
gianone
őstag
válasz szemesi69 #14080 üzenetére
De én pontosan értettem, mit írtál. Hogy nem lehet se a hálózati sebességet állítani, se a fordulónapot, így nincs értelme. Erre írtam én, hogy a hálózatit lehet állítani (már akinek). És a fordulónapot is, csak azt meg nem itt.
Szerencsére hiába próbálod megmagyarázni, ott van, mit írtál.
[ Szerkesztve ]
Nokia 1610i Huawei Nova
-
kolosanyi
veterán
Na, hát jobb késve, megkaptam én is az OTA frissítést. Remélem a 6.0 megoldja a GPS problémákat.
-
zoli62
addikt
Megjött az Android 6-os frissítés a telefonra. Gondolom az a korrekt, hogy csinálok egy gyári visszaállítást, utána wifin letöltöm, és telepítek, és nem ráfrissítek? A Huawei Backup-pal előtte készített teljes biztonsági mentés gond nélkül visszatölthető az új ROM-ra is?
-
RAZERXX
aktív tag
válasz ANDROID??? #14088 üzenetére
én fel raktam simán ahogyan jött és semmi gond vele még!
S8, I5 6400 3200hz,Asus 150I Aura,Hiperx ddr4 2133 mhz 16g,R9 asus rog strix vega 56 ,ssd m2 Plextor,Samsung evo 840, FSP GOLD +700W
-
NoOne1976
őstag
Szerintetek, ha egy még garanciális telefonon "A kijelzőn jobb oldalt fent egy 1,5 cm vékony sárga folt van.", akkor az garanciális hiba?
-
törölt tag
válasz ANDROID??? #14092 üzenetére
Gondolom kicserélik neki a kijelzőt meg az alaplapot. Tehát kb. új telefon.
[ Szerkesztve ]
-
anonymus89
addikt
No tegnap én is felraktam az OTA-n felajánlott 574-et a memória kezelése nagyon tetszik jóval több szabad érhető el ugyanazon alkalmazások futtatása mellett, mint a régivel.
Viszont ha jön értesítést most már nem tudom elhúzással eltüntetni hanem felfele kell pöccinteni?Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
kutga
nagyúr
válasz beholder00 #14095 üzenetére
Kikapcs, wipe cache, aztán restart. Állíts be egy próba riasztást. Nekem még sosem maradt ki ébresztés.
-
Zsocy155
őstag
válasz ANDROID??? #14097 üzenetére
Teljesen rendben volt. A kijelzőn volt egy eldobható fólia. A működése hibátlan.
Új hozzászólás Aktív témák
Mielőtt kérdeznél olvasd el a Téma összefoglalót!!!
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. Ezért tehát: TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Politika
- Assetto Corsa Competizione
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Spórolós topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest