-
IT café
Huawei P8 Lite - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
t1
addikt
válasz ANDROID??? #13048 üzenetére
OTA-n jött?
-
bojtix
tag
válasz ANDROID??? #13048 üzenetére
A gyári és a T-s B565 között van különbség? (persze a T-s appok mindenképp)
Ha van mentésed lehet, hogy kérek egy linket, mert nekem most a gyári B565 fut és időnként szívat a wifi. Van hogy 2 perc múlva van, hogy 1 óra múlva eldobja és csak akkor kapcsolódik, ha a telefont és a routert is újraindítom. Mintha a magát az eszközt kitiltaná.... A pláne az, hogy az irodában nem csinálja csak itthon és a szüleimnél.xiaomi 12X; MI8; MI2S
-
zsigaa94
csendes tag
A vodás 6.0 B589-ről csak annyit, hogy nekem nem jön be.
A jobb oldali kockára kattintva a futó alkalmazások nem 4esével hanem sorba egymás mellett jelennek meg és csak a középső körrel lehet kilépni valamint a beállítások is össze lettek kutyulva ami idegesítő. -
idg104
tag
Sziasztok!
Azzal a problémával küzdök már régóta, hogy telefonáláskor nagyon halk a hangszóróm. A hangerőt hiába állítom beszéd közben a gombbal. Mi lehet a probléma? -
szemy94
senior tag
Azta mindenségit... Ezelőtt Ace4-em volt AMOLED kijelzővel, ami nem égett be másfél év alatt, most a P8 lite-on észre vettem, hogy beégett az Opera mini alsó sávja
[ Szerkesztve ]
Mi13T, S9, xBox One S 1TB
-
Debilon
addikt
válasz zsigaa94 #13064 üzenetére
nem tudom mit csinálsz, de a futó alkalmazásokból a vissza nyíllal is ki lehet lépni, bár tény, hogy nem a régi a lista kinézete
a menü meg az összes 6-osban ilyen, nem a voda rom sajátossága
amúgy nekem gördülékenyebb mint az előtte levő 5-ös rom, jobban bejön
Suzuki DL650 || life is shit || steam: Debilon || Realme GT Master Edition
-
gianone
őstag
válasz Debilon #13067 üzenetére
Attól, hogy minden EMUI 4-en ilyen, szerintem is elég béna. A stock droidos sokkal használhatóbb. Ez az egyik gyengéje a ROM-nak, szerencsére sok nincs.
Amúgy ezek nem a futó alkalmazások, hanem az utoljára használtak. Ha kilépsz egy app-ból, itt meg marad. Ezért is nem törlődik újraindítás után sem.
[ Szerkesztve ]
Nokia 1610i Huawei Nova
-
Gstyler
senior tag
válasz zsigaa94 #13064 üzenetére
Én is küzdök azzal, hogy megszokjam.
Egyelőre úgy érzem, hogy tök jól működő dolgokat változtattak meg feleslegesen pl a kockára kattintás.
Aztán ha azt nyomva tartottam, akkor átváltott az előző nyitott progira, amit én vezetés közben rendszeresen alkalmaztam.A menü is... a speciális beállítás, gyakorlatilag egy "egyéb" kategória, ahova bedobáltak egy csomó dolgot értelmetlenül.
És a képernyő alján lévő 3 virtuális gomb sávja is vékonyabb lett, rengetegszer el sem találom.
-
Hewfgtr
csendes tag
Egy hete küldtem át a P8 Lite-ra egy Samsung GT-S5610-ről két MMS-t. Egyiket se sikerült megtekinteni, a készülék a következőt jelezte: Az adatszolgáltatás nem érhető el. Ellenőrizze a hálózati beállításokat.
Mivel nem volt fontos a két MMS és nem találtam a beállításokat se, ezért töröltem azokat.
Ma újra megérkezett ez a két üzenet, annak ellenére, hogy a GT-S5610-ről nem lett újra elküldve.Hogy lehetne beállítani, hogy olvasni tudjam őket? Félek, hogy addig kapom meg őket újra, amíg meg nem tudom nyitni.
Köszönöm a segítséget!
-
aszti75
senior tag
Hát,ha az én véleményemre kíváncsi valaki is.....
Nekem egész tetszetős számomra a 6.0.Gyors,és tetszik az EMUI 4 is.De hát kinek a pap,kinek a papné.Mondjuk a beállítások eléggé kuszák lettek,de végülis megtalálható benne majdnem minden,ami az 5.0-ban.Csak más helyre került.Szokás kérdése.A navbar viszont tényleg keskenyebb lett.Nagy ujjakkal elég nehéz pontosan rátapizni.
Negatívumként talán az akksit említeném.Úgy vsttem észre,hogy 5.0 alatt kicsit combosabb volt az akksi üzemideje.Vagy ez csak nekem gond?[ Szerkesztve ]
-
idg104
tag
Sziasztok!
Azzal a problémával küzdök már régóta, hogy telefonáláskor nagyon halk a hangszóróm. A hangerőt hiába állítom beszéd közben a gombbal. Mi lehet a probléma? -
bodnartibi
csendes tag
válasz bojtix #13055 üzenetére
Én pl. azért gondolkodom, hogy visszamegyek a T-s ROM-ra, mert amióta a gyárit használom, a mobiltárca nem működik. Hiányoznak a gyáriból olyan library-k, amik kompatibilissé teszik a mobiltárca használatára.
Csak egyelőre még se kedvem nincs hozzá, se utána nem olvastam, hogy hogyan kezdjek neki. -
Sirandrish
legenda
Üdv!
Pár ismerősömnek a teló feldobta a 6os droid firssítést...nekem nem. Telenoros vagyok ha ez számít.
Hol keressem?Szerk: Látom telekomosra itt is sokan feltették? Telenoros még nem lenne?
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Melack
veterán
válasz Sirandrish #13078 üzenetére
Nem is lesz Telenorosra.
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
törölt tag
válasz Sirandrish #13078 üzenetére
Telenorra jött nekik 6.0? Ez nekem új. Telenornál van frissítés?
Szerk.:
Most látom szerkesztettél. Telenor azt írta nem lesz. Ami nagyobb gond, hogy (csak nála) zárt a ROM, így BL nyitás után lehet áttérni általános 6.0 -ra.[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz Melack #13079 üzenetére
&porterocka
Akkor leszívhatnak...köszi az infót..
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
aszti75
senior tag
Mernoki elme szulemenye,hogy hajlitott a keszulek!?
Nem tudom,mert a fiam hagyta ram es erdekes,hogy ennyire latvanyos.[ Szerkesztve ]
-
gianone
őstag
válasz aszti75 #13087 üzenetére
Nem. Meghajlott. Sokuknak olyan, de nem mindenkinek. Hogy mitől, azt nem egészen tudjuk. Fizikai behatás vagy hő, fene se tudja. Az enyém karcmentes, de hajlott. Le nem esett. Zsebben sem nagyon volt. Fene tudja. Nem zárom ki hogy ráfeküdtem, ráültem egyszer valamikor. Nem rémlik. Eddig egyik telóm sem lett ilyen, igaz, ez a legnagyobb.
[ Szerkesztve ]
Nokia 1610i Huawei Nova
-
aszti75
senior tag
válasz gianone #13088 üzenetére
Uhhh! Hat ez kemeny akkor.A nalam levo keszulek is szinte karcmentes,ezert is lepodtem meg azon,hogy tobben jartak igy 😱
Mas:Milyen okos karkoto vagy ora jo hozza? Pulzust,homersekletet,stb mero legyen.Mar ha a keszulek alkalmas arra,hogy feldolgozza.S4 utan nem tudom,hogy mit varhatok a P8 Lite-tol.
-
-
törölt tag
-
zsola32
senior tag
sziasztok
elakadtam, nem tudok laptopról zenét felmásolni a telefonban lévő kártyára..usb-n
addig megy a történet, hogy bedobja ALE-l21
kidob négy lehetőséget, de az Intézőben csak az Ale-t látom, semmi egyebet...tudtok erre valamilyen megoldást? - köszi
-
Clipi
csendes tag
Sziasztok !
Frissítettem a telót Emui 4.0 / Android 6.0-ra és a teló számomra legjobb opciója eltünt.
Usb csatlakoztatásakor eddig 3 opció volt.- USB meghajtó
- Fájlok
- Fotókmost meg csak
- Fájlok
- FotókA másolás egyszerűsége és gyorsasága miatt szükségem van a lemaradt funkcióra.
Pendrive-nak használtam Total Commander -ben nap-mint nap.
Rendes meghajtó jelet kapott autómatikusan a windows-tól.Elő lehet hívni, vagy követve a modern kori követelményeket kiírtották belőle ezt a jó kis funkciót ?
Ezért vettem ezt a telefont fél éve mert ebben még legalább benne volt...
Köszi a válaszokat !
Új hozzászólás Aktív témák
Mielőtt kérdeznél olvasd el a Téma összefoglalót!!!
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. Ezért tehát: TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest