- Proxmox VE
- Windows 11
- ASUS routerek
- Betiltja a közösségi médiát a 16 év alattiaknak Ausztrália
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Eladatják a britek a kínai vállalattal a skót chipcéget
- DIGI kábel TV
- Router gondok
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
-
IT café
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomBond
aktív tag
-
-
adomok
tag
Az alábbi infót kaptam a huawei fórumon: Az EMUI 10 frissítést követően rendszerszinten megszűnt a rezgés a gesztusvezérlés esetén. Nincs opció ennek beállítására. Ez a szoftver tulajdonsága, nem rendellenes. A Hangok és rezgés> További hangbeállítás> Érintés rezeg menüpont alatt a legutóbb bezárt alkalmazások gesztusvezérlésekor állíthatunk be rezgést.
Nem örülök, de legalább van konkrét infó.
-
darkmann
őstag
Igen tudom. Csak reménykedtem, hogy nem kell mindent egyesével feltennem. Túl sok app van a telómon, és mindet használom. Lehet teszek egy próbát, és ha újra indulgat vagy lefagy, akkor FR.
Honor Magic5 Pro 12/512, Oneplus 9 Pro 8/128, Huawei P30 Pro 8/128, Redmi Note 7 4/64
-
F-ECT$
titán
-
hajnalhaa44
csendes újonc
https://gofile.io/?c=Sj1IXC
https://gofile.io/?c=Ue2CrR
https://gofile.io/?c=B9QPRn
https://gofile.io/?c=kkRHQyfeltöltöttem külön a videókat, így már nem kell letölteni semmit, meglehet őket simán nézni böngészőben
-
hajnalhaa44
csendes újonc
60 FPS-en rosszabb volt, ezért vettem vissza. Nappali videóban ha nagyítok is ugyanúgy megvan ez a szemcsés dolog, szürkületben viszont a legrosszabb. 8x lassításnál is van ez + a háttér lilás, de a legnagyobb lassításnál meg teljesen tiszta minden. Sima fotóknál viszont semmi gond. Nagy látószögűvel videóban nincs probléma, csak utána. Majd még csinálok videót mert nem tudom mennyire jól magyaráztam el.
-
Freeeak
csendes tag
Plusz abban az esetben is jól jöhet, ha úgy jár valaki, mint én, hogy tönkremegy a kártyája. Először az érintés szállt el benne, aztán már bedugva sem akart működni. Ezután kezdtem el használni a Simple-t, gyakorlatilag 3 hónapja nem láttam készpénzt, és tök jól megvagyok nélküle, a bérletem is a Simpleben van már. Egyelőre nincs is kedvem kifizetni a cserekártyát 3-4000 Ft-ért, ha ilyen jól megy a simple meg a vásárlások, kívárom a jövő nyarat, mikor egyébként is jönne az új kártya. 😂
-
Dzsekó
addikt
-
andor80
senior tag
-
-
szegto
senior tag
Értem.
Ebayen vettem kb 1200ért. Az összes folyadékot ráraktam aztán összevissza csuszkált rajta. Egyik oldalát meg a közepét lenyomtam, akkor a másik oldalon lett levegős, ha azt nyomtam le akkor meg a másik oldalt... aztán felidegesitett és a kukában végezte. :D
Az összes folyadék kell rá? -
Something_
őstag
S2 és Note 8 a kedvenc formám, a többi S szériát is rühellem :-) Note 10 a favorit jelenleg, csak nem akartam annyit költeni.
Megbarátkozom ezzel, állat képeket lő. Viszont ez pl bosszantó, hogyha fel van hangosítva a csengőhang, akkor az értesítéshangok is bzi hangosak
Sztyepadzso: köszi, a gembirdot le is rendeltem.
[ Szerkesztve ]
-
kp78
addikt
+1 a Swiftkey-re.
Én is nagyon megszerettem, nagyon gyorsan lehet vele gépelni„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
Ubul86
őstag
köszi laikus hölgy, én meg max annyit tudok segíteni, amit a neten látok, vagy tanácsoltok, pl mondtam neki hogy a 40-et nem ajánlom neki a pénz miatt + android hiánya miatt, de akkor utóbbi fals infó volt részemről. (attól még a google cuccainak hiánya zavarhatja majd)
p30 és p30 pro között meg vacilál, mert most telekomnál kb 4500 a difi részletre havonta, és hát kérdés, hogy a havi +4500 ft női szemmel nézve kell -e a lekerekítés miatt, nagyobb kijelző miatt (viszont nagyobb a telefon is, női kézben már kényelmetlen lehet), +1 kamera, kicsit nagyobb akksi
ha én vennék, akkor biztos pro, mert samsuns s8 után már hozzászoktam a lekerekített élekhez, de nekem nagyobb a kezem is
-
p2pp
őstag
1x kikapcsoltam direkt a másik Simet.
De tök mindegy. Nincs hatással semmire.
A Cella készenlét csak 5%.
Itt olyan 5-6 óra szokott lenni.
A frissítések hatása ez. Vagy vmi.
Az elején (tavaly) sokkal jobb képidőim voltak.[ Szerkesztve ]
Iphone 16 Pro 18.0 Huawei Watch GT3 Giga B450 Amd 5600G 2x8 3000 Vengeance 3x1T M.2 Nvme
-
kp78
addikt
VoLTE használatával hívás közben is tudsz netezni.
„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
szemesi69
addikt
A megoldás aránylag egyszerű [volte, és hívás közben is netezhetsz]
Xiaomi redmi note 12 pro
-
szemesi69
addikt
Nekem sima p30 van, itthon erős 4g van, de a telekom nem teszi ki a volte jelet, akármire váltom, pl. messenger, a voda mindig kint van, az akkor tünik el ha nincs 4g éppen. Gondolom szép helyen élsz te is, talán eljutok arra felé kirándulni
[ Szerkesztve ]
Xiaomi redmi note 12 pro
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest