Új hozzászólás Aktív témák

  • Ferenczi Áko

    addikt

    Ezt a választ kaptam a P40 Pro topikban.. Ha ez így van, akkor fekete pont a Huaweinek:

    "
    Üdv!
    Ez a P40 Pro topik, nem a P30 Pro. Kezeld fenntartással amit ide írunk mert a Te telefonod nem pont ilyen.
    Mindenesetre a Huawei TILTJA a downgrade-t újabban, több telefon esetén is. Ezt soha nem közölték hogy miért, egyszercsak, bizonyos verziószámtól kezdve nincs többé ilyen gomb.
    Nyilván lehet itt trükközni pendrive dloaddal, meg firmfinderrel... de én nem ajánlom. Az egyik mellékhatás pont az USB képesség elvesztése.
    Ha valaha frissítettél erre a verzióra ami után eltűnt a downgrade opció, akkor jobb ha már nem mész ettől régebbi szoftverre vissza. Nem véletlenül nincs rá lehetőség a HiSuiteban.
    Minden bizonnyal frissült valamelyik komponens firmware-je a telefonon amit a régebbi szoftver már nem ír vissza régi verzióra, ezért nem működik. Valószínűleg a gyorstöltéssel függ ez össze amúgy mert arra írták hogy folyamatosan fejlesztik, ehhez bizony ilyen jellegű frissítés is kellhet.
    Naszóval. Ha szeretnél USB képességet akkor frissíts a legújabb verzióra. Nincs más lehetőséged, a régi verzión soha többé nem fog működni az USB, bármit is csinálsz. Azt végleg elvesztetted azzal hogy új verzióra frissítettél akár csak egyszer is. Innentől már csak az új verzión lesz USB-d.
    Én azt javaslom, hogy miután a beállítások menü, szoftverfrissítés funkciójával megtetted ezt, csinálj egy gyári visszaállítást vagy kapcsold be az oem feloldást (hogy a különböző zárolásokat feloldd) majd eRecovery-ből gyaluld le mégegyszer a szoftvert és töltsd le onnan a legújabbat, ezáltal biztosítva a teljes újraflashelést, hogy a többi partíció, esetlegesen az új töltésvezérlő/USB firmware is újra legyen írva.
    Ettől még a régi szoftveren nem fog működni az USB-d. De az újon igen."

    Xiaomi 13T - Playsation 5 - Honor Watch Gs Pro - Hisense 55U8QF & 65U8QF

Új hozzászólás Aktív témák