- Milyen NAS-t vegyek?
- Proxmox VE
- Windows 11
- ASUS routerek
- Betiltja a közösségi médiát a 16 év alattiaknak Ausztrália
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Eladatják a britek a kínai vállalattal a skót chipcéget
- DIGI kábel TV
- Router gondok
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
-
IT café
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
nortol
senior tag
válasz Sztyepadzso #11951 üzenetére
Hála Istennek csendben van, de legyen is, mert majd akkor fogok frissíteni, ha ismételten megoldják a beszélgetések felvételének a lehetőségét, ahogy ezt megtették a 9-es verziónál a telepíthető fájllal. Remélem, hogy a 10.1 és feletti verzióknál is majd előkerül egy kínai verzióból kiszedett telepíthető rendszerfájl, amit feltéve a telefonra, ezek az elk.rt gdpr őrületes európai hülyeségnek eleget tevő készülékek is használható állapotba kerülnek majd...
-
törölt tag
válasz Tav-Csoves #11956 üzenetére
Na akkor megnyugodtam
-
Tulku
veterán
No rájöttem én lúzer, hogy mikor nem bokeh-zik a p30pro...tehát szuper makro mód 1x nagyítás, és láss csodát minden éles...most szuper tárgyfotókat lövök végre...hurrá
-
őstag
válasz Sztyepadzso #11949 üzenetére
nortol megelőzött Egyszerűen nem volt időm ma sem felnézni napközben...
Ugyanezt csináltam én is.(#11953) Szoknyácska. : Amikor a tudtod nélkül a térfigyelő kamerák, vagy a Véda, vagy olyan helyeken ahol nem is gondolod és teli van kamerával, na az ilyen helyektől nem parázol?
A másik meg a messenger meg a google szolgáltatásai... Nem is kell a hívásaid rögzítsék, hisz enélkül is tudnak rólad abszolút mindent... Jó múltkoriban is pl. egy rögzített beszélgetésből tudtam visszahallgatni a helyszínt ahova mennem kellett, mert a másik fél konkrétan el hadarta és rázott is le... Na ilyenkor marha hasznos tud lenni ! Főleg ha vezetsz és ki van hangosítva, aztán a menetszél vagy forgalom miatt nem hallod a másik felet, ahogy az én esetemben is történt. (Nem, nem kézben tartottam és csak egy gombnyomás a volánon még mielőtt betámadsz, hogy vezetés közben nem telefonálunk)
Visszatérve a google szolgáltatásaira - szerintem pont emiatt váltok majd én is ha Aryon meg van elégedve mondjuk egy hónap múlva a P40 Pro-val, de azért a kínaiaktól is tartok egy picit, viszont olyan szinten nem megy az adatgyűjtés mint googlenél, legalábbis még most az elején."The quieter you become, the more you are able to hear..." ― Ram Dass
-
p2pp
őstag
A frissítés óta a Messenger csak 352x456 továbbítja a képeket.
Előtte volt kapcsoló a menüben, h feltöltés HD minőségben.Iphone 16 Pro 18.0 Huawei Watch GT3 Giga B450 Amd 5600G 2x8 3000 Vengeance 3x1T M.2 Nvme
-
K Norbi
addikt
10.1 en emelkedően csörög a teló.
ezt ki lehet valahol kapcsolni? -
Ladybird66
tag
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni.Új rádiót kapott az autóm (Macrom M-DL4000 2DIN multimédiás fejegység).A P30 pro-m nem akar rá csatlakozni automatikusan. Minden egyes indulás előtt 3-4 perces macera, mert le kell venni a párosítást és újra párosítani.
Van egy Honor Band 4-em, amire viszont folyamatosan le-fel csatlakozik, minden probléma nélkül.Van ötletetek, h mi lehet a gond?-- Kata --
-
jézusom
addikt
válasz Ladybird66 #11964 üzenetére
Telefonálni nem tudsz BT-on, vagy zenélni? Nekem alap JVC van, a telefonálás profil csatlakozik, de bele kell mászmi mindig a beállításokba, és ott a médiahangot külön bekapcsolni, ha telórol akarom nyomni a zenét. Nagyon gáz, legközelebb a media marktba bemegyek és amihez rendesen csatlakozik olyat veszek...
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz mati12 #11960 üzenetére
Számodra lehet, de én ezt tapasztalatból írtam. Amikor a másik fél is vezetés közben volt és ráadásul jött egy másik hívása közben, akkor pont ismételget nekem...Dehogy abberáció Nézőpont kérdése... Akkor a köztér fenntartók is abberáltak a térfigyelő kamerák miatt? Van olyan ahol 0/24 kukkolja valaki egy központban a kamerákat
"The quieter you become, the more you are able to hear..." ― Ram Dass
-
K Norbi
addikt
válasz Sztyepadzso #11967 üzenetére
Zsebmód?
-
Technoman
őstag
Srácok hátha valaki most már tudna ötletet adni, hogy -esetleg- mit kéne tennem, hogy fotózás közben ne mászkáljon a GPS (geotag).
A héten voltam kírándulni és többek között egy cca 5-6 képes sorozatnál azt vettem észre, hogy az elsőnél még cm pontosan sikerült a geotag (Maps-en és Earth-ön ellenőrzöm), de a sor második képénél már "bevitt" a szomszédos faluba (cca 1-2 km-re), majd az utcsó képnél megint visszatalált az eredeti, jó jelhez.
Nem értem ezt az egészet, mert -mivel sorozatról van szó, a teló kijelzője nem volt kikapcsolva (ergo az energiaszabályzás nem szólhatott bele a GPS működésébe). A hiba nem állandó, monduk 1000 képnél 20-30x csinálja ezt, de utófeldolgozásnál nagyon bosszantó tud lenni
10-en vagyok. Állandó a GPS és mobilnetem is.
Ötlet?
thx -
Varszegig
veterán
válasz K Norbi #11969 üzenetére
Ezt már a 1+-okban is kifejlesztették, hasznos funkció annak aki úgy tölti a telefont, hogy este rádugja, reggel leveszi. Mivel egész éjszaka töltőn van, ez elég hamar kinyírja az akksit. Ezzel a funcióval az ébresztés előtt (vagy megtanulja a szokásaidat, hogy mikor szoktad lehúzni?) tölti fel az utolsó pár %-ot, közben szünetel a töltés, nem nyírja ki az akksit.
Jó dolog ez, csak épp a Huawei, 1+ az ahol annyira jó a gyorstöltés, hogy este amíg megnézek egy sorozatrészt, addig a 2 nap után maradt 9-20%-ról feltölti 100-ra, és nem is hagyom rajta reggelig. Samsungnál hasznos lenne, de ott meg nincs. -
K Norbi
addikt
válasz Sztyepadzso #11971 üzenetére
Ilyen menü nincs.
-
macy
addikt
10.1-en működik a Nova?
-
kp78
addikt
P20 Pro-n "elengedtem" az eddig "dédelgetett" 8.1-et és ráengedtem a frissítést, bízva benne, hogy az enyémre is megjön a 10.0 (is). Tényleg kissé macera ennyi frissítést (kb. 5-6 volt) egymás után letölteni, majd telepíteni. De meglett, és a 10.0-t is megkapta.
És itt jön az érdekes dolog, hogy P20 Pro-n 10.0-val is van főképernyő ciklikus ismétlése. Nem lehet, hogy ez is benne van vhol a P30 Pro-ban is, mint a zsebmód, csak mélyebbre kell menni? Vki múltkor leírta a zseb mód aktiválást, nem lehet, h erre is van vmi ilyesmi?„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
PeteePeti
őstag
Érdeklődni szeretnék azoktól akik mostanában vettek ilyen telefont, hogy a kijelzőn van-e előre applikált fólia, vagy sem?
Köszi!OnePlus 12 5G 16/512 Green | Huawei Watch Ultimate | Xiaomi Pad 6 8/256 | Samsung Galaxy Buds 3 Pro | Samsung QN90B TV | PS5 | Logitech G923 | Opel Insignia 2.0 CDTI (170hp~400Nm) OPC Line
-
Sztyepadzso
őstag
Hölgyek-Urak,
Van valakinek tapasztalata a Pro mód 40 MP+RAW-ról?
Azt vettem észre, hogy nagyon megnyúlt az elkészítési-elmentési idő...
Használok intervalométert, és ezt csak most vettem észre, pedig ott azt is be kell lőnöm, h mekkora köze legyen a képeknek, sé ez szeritnem túl sok....
10.1, de FR nélkül!(Amin egyébként gondolokodok)[ Szerkesztve ]
-
-Maci-
addikt
Sziasztok,
Tegnap óta vagyok boldog tulajdonosa egy szépséges P30pro - nak. P20pro - ról jövök.
Nagyon élvezem az újdonságot. Perverz módon mindent manuálisan állítgatok be egyesével. Semmi phone clone stb...
Lenne egy gondom, amiben kérném a segítségeteket. Egy ős régi "Fuel log" nevű alkalmazást használok a járműveim költségeinek követésére. Az a gondom vele, hogy nem tudom előcsalni a menüjét, hogy tudjam importálni /exportálni az adatokat. Régen, a navigációs dokkot használva megjelent 3 kis pötty ott, ahol bekarikáztam. Még korábban pedig a telefon beállításai között volt a kisegítő lehetőségeknél egy "segítő menü" opció ami elő hozta ezt.
Most viszont, az új Androiddal nem tudom ezt előcsalni.
Valaki tudna nekem segíteni, légyszi?
Előre is nagyon köszönöm.[ Szerkesztve ]
If you don't know where you are going, any road will take you there! [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
-Maci-
addikt
válasz Sztyepadzso #11992 üzenetére
Nem, nem erre gondoltam. Tudom, hogy el lehet tüntetni.
If you don't know where you are going, any road will take you there! [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
őstag
Sziasztok! A képernyőket lehet körkörösen forgatni, vagy balról vissza jobbra és jobbról balra? Ha igen hol tudnám ezt a funkciót beállítani mert a Mate 20 telefonomon lehetséges. Köszönöm!
-
-Maci-
addikt
Még 1 kérdés :
Nem lehet megoldási, hogy a kamera használata közben a hangerő gombokkal zoomoljak, mint a régi szép időkben?If you don't know where you are going, any road will take you there! [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
kp78
addikt
válasz vlesi69 #11994 üzenetére
Alapból nincs lehetőség a főképernyő ciklikus ismétlésének bekapcsolására a P30 pro-ban.
„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
bferenc
tag
Sziasztok,
Emui desktop modnal szerintetek tudja a 2560 x 1080 felbontast? Ultrawide a monitor és nem tudom, hogy fektessünk be dokkoloba.Köszi.
|iPad| |iPhone 13| |MacBook Air M1| |iWatch 7|
-
andreas49
senior tag
válasz -Maci- #11991 üzenetére
Ez tényleg elég ősi - 2012-es az utolsó verzió.
Szerintem nézned kellene egy v10 kompatibilis app-ot, majd abba importálni az adataidat.
Esetleg még azt lehetne megpróbálni, hogy: uninstall -> cache törlés -> újra telepítés -> új gépjármű felvétel és utána import, ha van menü[ Szerkesztve ]
HONOR Magic5 Pro - Huawei P30 Pro 8/128 GB - Xiaomi MI Note 10 Pro - Huawei Mate 10 Pro
-
-Maci-
addikt
válasz andreas49 #11998 üzenetére
Igen, ez az. Ez az ősi. Nem feltétlenül ragaszkodnék hozzá. De egyrészt nem tudom mivel lehetne kiváltani. Mivel lehetne beimportálni a mentés. Több jármű, sok évi adatai vannak benne... A kézzel át pötyögés így nem játszik.
(szintén gond, hogy a P20Pro is lefrissükt 10-es Androidra és ugyanúgy nincs meg a menü. Tehát pillanatnyilag nem tudom kimenteni se, amit kéne.)[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Az iPhone 15 volt a legkelendőbb készülék 2024 Q3-ban
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Politika
- Milyen NAS-t vegyek?
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- PlayStation 5
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Hobby elektronika
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...