- Hálózati / IP kamera
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Windows 10
- Proxmox VE
- OpenWRT topic
- Eladatják a britek a kínai vállalattal a skót chipcéget
- Még ebben a hónapban megbüntetheti az EU az Apple-t
- Microsoft Excel topic
-
IT café
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Sztyepadzso
őstag
válasz nortol #11559 üzenetére
Azt írták külföldi fórumokon, hogy a válaazbana a support az ezzel nyerhető energiamegtakarításra és akkumulátoridő-növekedésre hivatkozott.
Én meg vagyok elégedve az automatával, konkrétan, ha altatok, akkor talán teljesen levehetné a fényerőt, nem csak az utolsó 3mm-ig, de egyébként oks.
-
őstag
válasz nortol #11659 üzenetére
Jaa igen, ezt Sztyepadzso is írta korábban, hogy aki felrakja 9-en és úgy frissít annak megmarad, de sajna én nem tettem fel és kénytelen voltam más alternatívák után kutakodni, ezért leltem rá a cube-ra az android topikos srácok javaslatával. Jól belehúztál Én kb egy héttel előtte nézelődtem, (S5-ről érkezve) mert alapból vagy a Mate20Pro vagy a mostani volt a kiszemelt, de végül maradt a P30 Pro, mert frissebb és utsó droidos is ugyebár...
Hát ez érdekes lesz ha bezárják a kiskaput, mert elvileg nem lesz visszaút már ha 10.1-re frissítettél, aztán nem tudom mi igaz, mi nem ebből. Idővel az még akár évekbe is telhet a közös barátunknál Köszi ezt a hasznos infót, hisz ez alapján akkor én is el leszek a jelenlegi szoftverkörnyezettel egy jó darabig az tutti ! Igazából bajom sincs vele, mert gyors és minden app ami kell nekem tökéletesen működik rajta és még a Prv sp. sem fekteti meg, vagy a dual sim, szóval az igényeim teljes mértékben kielégíti, sőt néhol felül is múlja
Hétvégén egy Samsungos haver kezébe adtam és le volt meredve szó szerint, hogy ez mennyire gyors az S9 vagy mijéhez képest Lehet át fog állni majd idővel ő is, de nehezen tudja elengedni az értesítő ledet sajnos...#11658 bagyulus: sajnos eddig még én sem találtam alternatívát, de lehet marad majd a 10 ahogy fentebb is írtam nortol-nak.
"The quieter you become, the more you are able to hear..." ― Ram Dass
-
thesound
addikt
-
őstag
válasz nortol #12368 üzenetére
Igen, igazad van és ezt el is felejtettem csekkolni, pedig eszemben volt, de még nem kellett, viszont holnap kipróbálom. Régebben talán pont téged olvastalak, hogy nem okés, de már nem emlékeztem Az nem lehet, hogy akkor nem okés ha AA-val van használva, vagy több módon is kiderült? Ahogy látom denes04 már neki is látott, mert igazából őt érinti a dolog, hisz én már hetek óta nem engedem rá a frissítést, mert nekem így megfelel. Ha majd fontos a felvétel, akkor kilövőm a BT-t és félre állok biztonságosan (nem satuzva ), aztán visszahívom az illetőt.
"The quieter you become, the more you are able to hear..." ― Ram Dass
-
Bferibörs
addikt
válasz nortol #12574 üzenetére
Nem szoktam rinyálni a frissítés miatt,úgy kb. az utolsók között kaptam meg.
Soha nem volt gondom a frissítésekkel eddig. Valszeg most sem tűnne túlzottan fel,ha nem párhuzamosan használnék p20p- és p30p-t,kb. egyszerre kaptak frisítést. Így nagyon feltűnő a különbség.
A win. 10 pld. meg sem kérdezi,hogy akarod e, ha szar úgy jártam.
Egyébként nem sok felhasználónak lett szarabb,ahogy olvasom a topikokat. Páran vagyunk csak a nem kis létszámból.
Meg lehet ezzel együtt élni,csak a miértjét keresem. xy- nak jó,nekem nem jó. Semmit nem változtattam,szokás,appok stb.
Szóval csak a miértet keresem spec.[ Szerkesztve ]
Pixel 8 Pro,Galaxy S23 ultra, Blackview Tab 18, Lenovo P2 dual
-
-
Bferibörs
addikt
válasz nortol #12597 üzenetére
Rendes Tőled,hogy itt vagy és segítesz.
Te nem jártál még úgy,hogy valamit csinálsz,dolgozol,fontos lenne.
Vissza ellenőrzöd, 2x3x,hogy jó e.
Szuper,sikerült!
Aztán kiderül,hogy sz@r van a palacsintában,mert ugyan azon a hibán többször átsiklottál?
Tudod ezért jó az ilyen közösség mint ez is,hogy segítsen megtalálni pld. az ilyen hibát.
Lehetőleg kúltúráltan és nem lenézően. Pár beírásod volt most itt,szerintem senkinek nem segített.
Persze ilyen is kell.
Ja és tudod az álltalános tökségen szokott,legtöbbször elcsúszni az ember.[ Szerkesztve ]
Pixel 8 Pro,Galaxy S23 ultra, Blackview Tab 18, Lenovo P2 dual
-
subset
senior tag
válasz nortol #12599 üzenetére
Szeptemberben lesz egy éve ,hogy használom a telefont.
Azóta minden frissítés ami elérhető lett az egyből fel is került. FR nem volt azóta de minden tökéletesen működik szerencsére. Kíváncsiságból nem nyomtam neki az FR-t még a 10-re való frissítéskor sem, pedig annak a híve vagyok főverzió váltáskor. De remekül működik azóta is.
Akku időm is ugyan olyan jó, ha nem jobb mint még a 9-es droiddal.
Facebook és felesleges appok nálam nincsenek a telefonon, ez szerintem sokat számít.
Nem értem mi lehet az oka, hogy többen panaszkodtok az akku időre, még FR után is....bár ha mentésből visszatöltésre kerül utána minden (tisztelet a kivételnek) akkor azzal együtt visszakerülhet problémás app is, ezt figyelembe kellene venni.
Remélem megoldódnak a problémáitok, még ha elég érthetetlen is, hogy most mitől sz@ródott el.Használj Te is szabad szoftvert !
-
F-ECT$
titán
válasz nortol #12591 üzenetére
Lehet hogy számodra elképzelhetetlen, de elég sok olyan embernek van okos telefonja, aki csak használná (mint egy porszívót vagy kávé főzőt), és rohadtul nincs kedve érteni hozzá.
Szerencsére ők meg is találják a megfelelő telefont hozzá vagy mernek segítséget kérni ismerőstől / fórumon / akárhol. Nem is látom hogy százezrek "kakukkolnának"Dive ever, work never.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest