Új hozzászólás Aktív témák

  • net84

    őstag

    válasz gedikart #1407 üzenetére

    Samu S6 edge volt az egyik telefon, amit a P10-re cseréltem. Szép és jó a kamerája a Samsungnak, de oda lehet verni neki a P10-el (még auto módban is). A kézi beállításokkal még csak játszok. A mobilos fotózást szeretem a gyors képek készítésére használni. Minden másra ott a tükrös gép.

    Nem kifejezetten az ár döntött, de ha már lehetett, spóroltam magamnak picit.
    Samsung S8 (főleg a dokkolhatósága miatt), 7-es alma (a formája és a sebessége miatt), P10 és P10 Plus. Ezek voltak a pikszisben. A Samut túlárazottnak találtam (ha hozzászámolom a dokkolót, méginkább) és egyre több "negatív" teszt, vélemény jött velem szembe. A Plus-t elvettem, igaz jól jött volna az infra, de annyival többet nem ért (amivel még több, az számomra már mellékes volt). Az Apple-el (szintén betehetjük a túlárazott kategóriába) pedig nem nyertem volna semmit és tartottam rendszer átállástól. Maradt a P10 és meghúztam 200k-ban a határt. Ekkor újrakezdtem a nézelődést ebben az árban. A min. teljesítmény, felszereltség pedig a P10 Dual SIM volt. Volt, ami csak azért esett ki, mert nem támogatta az OTG-t vagy nem volt NFC.

    (#1401) nbukta77 - sosem voltam almás, de az i7 kicsit megfogott. Nekem viszont az a rendszer volt szokatlan, így amikor megláttam a P10-et már meg is oldotta a kérdést. A kinézet, méret és hogy maradhattam Androidnál, elfeledtette velem azt a kósza ötletet, hogy áttérjek.
    De azt is tudom, hogy fordítva is ugyanez lenne.

    Read only...

Új hozzászólás Aktív témák