Új hozzászólás Aktív témák
-
MaxWil
csendes tag
Újabb feltámasztós project... UP neki
A hülyék már a spájzban vannak...
-
-
Nem lenne egyszerűbb hőkamerával megkeresni az hibákat ,mint kimérni ?
Vagy erre nem lenne jó megoldás ?
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
válasz
Luck Dragon #3 üzenetére
Ezt nem mutatta volna a kamera, mivel nem zárlat volt. Meg hát nincs infrakamerám sem
Van, amikor az kényelmesebb, és hát mindent arra érdemes használni, amire jó[ Szerkesztve ]
Veszek _hibás_ LCD monitort,fényképezőgépet, objektívet, routert ---- Mutogatni való hater díszpinty
-
-
Syl
nagyúr
Te vagy a magyar Adrian a digitális pincéből?
The past tempts us, the present confuses us and the future frightens us. And our lives slip away moment by moment… lost in that vast, terrible in-between.
-
-
-
drsanya
aktív tag
Szép munka. Van egy X99 ROG Strix-em ugyanez a baja. Lehet, hogy nálam is valami hasonló a hiba?
I am iRacer
-
Simán lehet. Keresd meg a chipset tápot... Ha vannak diagnosztikai LED-ek, az mit mond?
Eddigi tapasztalatok, Z97 + Z170 :
Meg se mozdul : nincs proci, vagy nincs proci táp (hajlott láb, vagy tápáramkör hiba, gyak. amint elkezd érintkezni a proci, elindul)
Bekapcsol, kikapcsol, bekapcsol, kikapcsol : nincs chipset, vagy nem működik
Bekapcsol, nincs kép : Proci, vagy nem működik a BIOS (flash IC hiba, elrontott BIOS hiba...)[ Szerkesztve ]
Veszek _hibás_ LCD monitort,fényképezőgépet, objektívet, routert ---- Mutogatni való hater díszpinty
-
A YouTube-on mindig racsodalkozok a reballozokra, mennyire kenik-vagjak a temat... no nem baj, ha valamim ledoglik, megkereslek, hcl
https://www.coreinfinity.tech
-
Reballal ne, olyat nem tudok
De az tényleg meredek, hogy felteszi, kézzel, nem BGA géppel, és tutira jó.
2010 körül ahol dolgoztam gyárban, ott folyamat szívó volt minden BGA hiba a termékeken, nem egészen ennyi, hogy ekkora izékat kapkodtak fel-le.Veszek _hibás_ LCD monitort,fényképezőgépet, objektívet, routert ---- Mutogatni való hater díszpinty
-
Undoroid
őstag
Na, ezt nevezem!
Szép munka!
Évekkel ezelőtt visszahoztam Én is egy lapost az örök bitmezőkről, mert kitakarításkor a tulaja véletlenül rosszul szerelte össze és hosszabb csavar került a rövidebb helyére! A hosszabb csavar kinyomott a panelről egy SMD-méretű (kb. 1,5mm-es) kis alkatrészt! Szerencsém volt, mert nem sérült meg semmi és egy szimpla pillanatpákával -asztali nagyító segítségével- vissza tudtam forrasztani és újra működött a masina. Forrasztás előtt azért megnéztem, hogy milyen irányban volt eredetileg az
az alkatrész, mert "bármi" lehetett! Nem volt rajta semmi jelzés...nem méricskéltem semmit csak a régi forrasztóanyagot megvizsgálva tettem vissza azt!Mostanában nem kezdtem volna neki, mert az évek telnek és már a szemem sem a régi...
https://logout.hu/bejegyzes/ngabor2/nyugodj_bekeben_bordoi.html _ https://robo-venture.com -> Az ökotudatos, digitális közösségi alkotóműhely <-
-
-
-
Az X99 ROG Strix alaplap hibakódja "00" azt jelenti, hogy az alaplap inicializálása sikeres volt. Ez a hibakód azt jelzi, hogy az alaplap és a rendszer többi része megfelelően működik. A "00" kód jelentése gyakran a "nincs hiba" vagy "nincs jelentett hiba" üzenetét hordozza.
Ezek szerint az alaplap nem tudja , mi a baj, mert szerinte nincsen , de meg is van.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Windows 10
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen notebookot vegyek?
- BMW iX1 menetpróba
- Elektromos autók - motorok
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Színesedik a Nokia kagylótelefonja
- Cyberpunk 2077
- Bemutatkoznak az ATX 3.0-s DeepCool PX-G tápegységek
- További aktív témák...
- Üzletből, HP garanciával, HP 255 G8 Laptop 8GB RAM 512GBSSD 15,6" FULL HD kijelző
- Új HP Pavilion Prémium Laptop 1 év garanciával
- Új ASUS VivoBook 15 X1502Z 12 generácios / 8GB /256SSD /WIN11 / GARANCIA
- Bomba áron, HP ZBook 17 G6 Workstation, i7-9850H/32GBRAM/512SSD/Quadro RTX3000/FULLHD IPS
- Újszerü HP Pavilion X360 14.0"FHD IPS-Touch-2in1 I5 10GEN / 512SSD / 8GB / garancia 6 hónap
Állásajánlatok
Cég: Test Innovation Technology Zrt.
Város: Budapest
Cég: Servergarden Kft
Város: Budapest