Új hozzászólás Aktív témák

  • Márton

    nagyúr

    válasz Szili17 #13815 üzenetére

    Nem megy akkor sem. Ma egy 150km-es úton kipróbáltam, bekapcsoltam, de nem vette le a fényerőt. Ellenben ahogy levettem a mágneses töltőről, pár mp múlva sötétebb lett. Úgy emlékszem vezetékes töltés esetén sem vette le, tehát nálam csak akkor működik, ha egyáltalán nincs töltőn. Rá tudsz kérdezni, ez miért lehet?

    Kipróbáltam én is az utcaneves navigációt. Picit furcsa így elsőre. Főleg mikor azt mondja, hogy "menj tovább egyenesen Csorna, Szombathely, Ausztria, Maribor" felé :DDD Vagy hogy a 6419-es útra térjek rá. Mivel ez az út nincs táblára írva, ezzel az infóval nem sokra megyek. Továbbá egyszer azt mondja, menjek egyenesen 20 percet, máskor meg azt hogy 30km-t. Mitől függ, hogy mit mond? Oh, és ma 9 km-rel az autópálya letérő előtt is mondta, hogy majd térjek le. Ok, hogy aggódik, de emlékeim szerint eddig 1-2km-nél korábban nem szólt. Az elég is volt.

    :R

    Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"

Új hozzászólás Aktív témák