Aktív témák

  • proly01

    őstag

    válasz wwenigma #5492 üzenetére

    Bocsánat!Akkor átfogalmazom:
    Szóval még csak annyit se bír a patron,hogy ha zsebre rakom,nem figyelek és előre hajolok,úgy hogy a zsebemben hagytam már elhajlik 45 fokban majdnem amit azért egy közel 2000ft os patronnal nem gondol az ember.Azért mégsem 200 ft ról beszélünk.Véleményem szerint ilyen árfekvésben ennek a patronnak jóval nagyobb kellene hogy legyen a tűrőképessége.Nem hogy holmi hőmérséklet változás pl. felmelegedés után rögtön tönkremenjen.

    Nem szeretnék ebből vitát nyitni....
    Amit írtál szvsz teljesen rossz példa.Miért ne hordhatnám a zsebemben az e-cigit?Talán fel van tüntetve rajta hogy zsebben hordani tilos vagy nem ajánlott?Nincs!
    Rá van írva,hogy elhajlik a 2000Ft os patron mert annyira szar az összeillesztése így mindig külön tárold az e-cigidtől és 5 nél többet ne szívj bele 10 perc szünet nélkül mert különben a fém deformálódásától a meleg hatására szét megy az összeillesztése a műanyag patrontestről?Nincs!
    Akkor....

    Amúgy ha vennék egy telefont,csak hogy például egy vatelines integrált patront(300FT) hasonlítsak össze a helix V3 al(2000FT)...mondjuk 5000Ft ért és széttörne a zsebemben azt mondanám 5 rugó volt ki nem szarja le veszek másikat vagy ilyet többet nem veszek, de ha egy SIII om törne szét a zsebemben akkor joggal reklamálnék azt hiszem.... :U

    [ Szerkesztve ]

    ....Pr:)ly....

Aktív témák