Aktív témák

  • BandiHUN

    veterán

    válasz nagynorbi #3964 üzenetére

    Hát igen,de pont a 2 evaporos teszt kábé semmitmondó lett,Bleki legvackabb videói,látszik,hogy a szokásos 20percet csak ismételgetéssel,meg a külső dicsérésével és persze az evapor reklámozásával tölti ki...
    Pedig én őt úgy ismerem,hogy a videói elsősorban alaposak,igyekszik még a készülék belvilágát,tisztítását,stb.is ecsetelni.
    Egyébként volt más céges videója is,az ecigionline.com szintén jelent meg nála tesztben,most ugye a vape42.hu minimizer bemutató...ez ok is.
    Nem is ő a lényeg,hanem úgy összességében az evapor törtetése,vagyhogy mivel találkozik az első egyesületi újságot megnéző ember,ha nem direkt link,a nemcigi honlapon? evapor holmik,mystic és HELM lötyik.Nesze neked,aki terjesztené az igét,csinálja az ingyenreklámot,még arra sem fáradt a kedves egyesület,hogy egy független és shopmentes helyen hirdesse az első számot.Kíváncsi vagyok,ki mivel lett "lefizetve" az egyesület alapítói közül...
    És ilyenkor jut eszembe,hogy milyen jó is,hogy most a shopok körül megy a balhé...az evapor nem jön ki ebből rosszul,de az ecigifórumon eleve kevés shop jelenhetett meg,ha valami shopkitiltósdi vagy akármi lesz,végképp kevés infót lehet majd a boltokról szerezni,jobbára szájhagyomány útján csak,persze a "legtutibb" boltot ez nem fogja érinteni,és Lacát sem,de az eliquid.hu meg is érdemli.)

    Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam

Aktív témák