Aktív témák

  • TazLeacher

    nagyúr

    Valami nagyon nem stimmel nálam (velem?). Kipróbáltam a FA aromákat, annyira nem jött be, úgyhogy berendeltem IW-ről:

    TD S'Camel
    TD Dawid
    TD RY-4
    WG Banana
    WG Chocolate Cream
    TD Standard RB

    Rendeltem 38-as PG alapot, és a próba kedvéért 18-as DNB alapot.

    A 38-as alapból kevertem

    TD S'Camel
    TD Dawid
    TD RY-4

    50-50-es 6-os lötyiket, átalagban 2%-ba raktam bele aromát (kb. 4 csepp). Keverés után rákóstoltam, semmi íze nem volt, úgyhogy megdupláztam az aromát, a Camel-ből egyből 10 cseppet toltam bele. Még mindig semmi íze. Nem jó, nem rossz, semmi. Olyan, mintha levegőt szívnék, aminek TH-ja meg füstje van.

    Felvettem a kapcsolatot olyanokkal, akik ilyet szívnak. RY-re azt mondta a srác, ahogy 6 csepp 10 ml-be és tökéletes, 10 emberből 1-nél 8 csepp. Ne hagyjam állni, egyből szívjam, úgy a jó. De nincs íze.

    S'Camel-nél azt mondta a srác, 8 cseppet tesz DNB-be, ha sima, akkor 10-12 csepp kellhet. 10 cseppem van, semmi íze. Ő is azt mondta, hogy állással sokat nem fog módosulni az íze.

    DNB esetében ugyan ez a helyzet. Azt háromszorosára hígítottam, így lett belőle 6-os. Nem DNB-t akartam szívni, csak egy kis adalék lett volna mellette, de itt is ugyan az van, mint a fenti esetekben. Csak a DNB alapot érzem gyenge utóízként, de az is halovány, mindhárom DNB-vel kevert íznek szinte ugyan olyan az íze, egyedül a Dawid-nél érzek mást de az is nagyon halovány. Nem értem. 8-10 cseppnél már meg kéne csömörlenem az ízek miatt, itt meg olyan, mintha semmi nem lenne.

    PG-t és VG-t Lacától rendeltem.

    Az ízesebb ízeknél legalább íz van:
    - Standard RB Red Bull lenne, de a FA jobb volt, kevésbé édes Red Bull-osabb, ez inkább tutti-frutti, de ez még az elmegy kategória.
    - Banán nem lenne rossz, de a csokival akartam keverni, de ez a csoki nem olyan, mint amire gondoltam, ez a projekt bukó.
    - Krém csoki. Magában lehet szívható, máshoz nem keverném hozzá, ez mellényúlás volt.

    Ja, igen. Rendeltem még 555 Gold-ot, annak 4% (ajánlott)-al van legalább íze, bár az sem jön be.

    Az ízetlennek vélt lötyit megkóstoltattam haverral, hogy nem az én ízlelésemmel van-e baj, de ő is azt mondta, hogy semmi, 0 íze van. Még arra gondoltam, hogy lehet, hogy kicsit cseppentek, de ennyire? Lehet ki kéne mérni...

    Valakinek valami ötlet, tapasztalat, tipp, esetleg valaki használja-e ezeket az ízeket? Nem megfelelő minőségű nikotinos (vagy esetleg a PG vagy a VG) nem veheti el az ízeket?

Aktív témák