-
IT café
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
retesz147
addikt
válasz retesz147 #52617 üzenetére
esetleg valakinek ilyen multiméterrel van tapasztalata?
köszi!
Xiaomi 13 eu dev...
-
Saccco
nagyúr
válasz retesz147 #54549 üzenetére
Ha jól gondolom a Blitzwolf márkát a Banggood hívta életre, így nem sok esély van, hogy máshol jobb árat találjon az ember.
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
-
veterán
válasz retesz147 #55938 üzenetére
Sajnos a Gearbest kezd elqurvulni
Kezdődött azzal, hogy a közvetlen bankkártyás fizetéshez nem fogadták el a bankkártyámat, amit előtte egy héttel még vígan elfogadtak (ali,ebay, POS terminál ezóta is elfogadja).
Némi huzavona után oda jutottunk, hogy azt javasolták, hogy láncoljam be a kártyát a PP accomhoz és próbáljuk meg úgy. Úgy persze működött, mire jelezték, hogy akkor lezárják a bejelentésemet, mert működik a kártya. Hiába ugráltam, hogy nem PP-n keresztül akarom használni, hanem közvetlenül, úgy meg még mindig nem lehet. Aztán mondtam, hogy anyátok...
Most viszont olyan van, hogy nem jött meg tőlük két rendelésem, az egyik május 27-én, a másik június 3-án lett feladva szerintük.
A két reklamációt egyben nyújtottam be, mire 3 nap után jelezték, hogy nem foglalkoznak vele, mert külön-külön kell beadni a reklamációt
Húzzák az időt, nem foglalkoznak érdemben a panaszokkal, előbb-utóbb otthagyom őket a 'csába
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
erzol
őstag
válasz retesz147 #55954 üzenetére
Ultrafire UK 68
Ilyet használok egy ideje alkalmanként, azóta működik hibátlanul.
Memória nincs benne. -
DJ. Ru$y
félisten
válasz retesz147 #56269 üzenetére
Xiaomi 200 mm vagy Nillkin 300 mm
ben-ga
Paypal számlán ott van, hogy mit vettél, mennyit vettél és mennyit fizettél érte. Keresd meg a history-dban a fizetést, aztán mehet a printscreen nekik.[ Szerkesztve ]
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
lac14548
aktív tag
-
-
Keeperv85
nagyúr
válasz retesz147 #57485 üzenetére
Multiméterekről annyit, hogy középkategóriás Maxwell-em van. Múltkor véletlen bedugtam a G2-be a monitorba, aminek az lett az eredménye, hogy szó szerint elpárolgott a mérőtüskéből kb fél centi... Egyből kiment a biztosíték benne. Gondoltam vége is, nem fog többé működni. Vettem bele kb. 1 hét múlva azért biztosítékot, kicseréltem, lecseréltem az elemet is. Láss csodát: kutya baja! Nem égtem meg, nem gyulladt ki, nem ömlött a füst. Nekem ennyi elég. Nincs több elvárásom hozzájuk. Lehetne kötekedni, hogy "de hát a pontosság". Ám én szakmából adódóan tudom, hogy olyan ezeknek soha sem lesz...
-
-
tonyrulez
őstag
válasz retesz147 #57582 üzenetére
Volt pl. egy hónapja $11.61-ért. Jövőlátó nem vagyok, későbbi akciókról nem tudok
[ Szerkesztve ]
4 8 15 16 23 42
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz retesz147 #57658 üzenetére
Az enyémen tegnap volt ez. Mivel a tényleges elküldés valószínűleg a 16:19 így jó hát. Volt már ilyen NL TN-em működött kézhezvételig és aláírós volt. A mostani is jön lassan lassan, úgy néz ki egy nappal előrébb jár, mint a tiéd. Talán hétfőn-kedden meg is jön.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz retesz147 #58585 üzenetére
De , szabad egybol hasznalni. Viszont mint irtam, egy egy reset kell neki nagyon ritkan. Normal uzemben eszre sem veszed ha idonkent toltottséget ellenőrzol, lámpázol-ventillátorozol mert nyomogatod a gombot.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
dugesz77
őstag
válasz retesz147 #60132 üzenetére
Erre a Blitzwolf QC3 autós töltőre most használható a BW-C8Blitz20% kuponkód és még 20% levesz.
A sima dupla kimenetes Blitzwolf töltőre meg a BW-C4 kupon vesz le szintén 20%.[ Szerkesztve ]
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz retesz147 #60212 üzenetére
Nem tudjuk milyen eszközeid vannak amit USB-ről lehet tölteni így nehéz lesz. De nem kell több töltő, ha tölteni akarsz tabletet, telefont, akció kamerát, drón aksit és még valamit egyszerre.
Szerk.: Annyira meggyőztem magam, hogy a jelenlegi 5 portos mellé vettem még egyet tartalékba.
[ Szerkesztve ]
-
HoTaZo
addikt
válasz retesz147 #62548 üzenetére
Nekem pont csak a narancssárga kés része van meg.
A krumpli feléig, háromnegyedéig (mérettől függő) minden rendben. Ott kezdődik a vicces rész, ahol már nemigazán tudod tartani a vágandó krumplit és a már felvágottat.
Ilyenkor szoktam elvágni, a maradékból hasáb lesz.
Nem tudom, hogy ez a nyél tudna-e ezen a problémán segíteni (szerintem nem), de ennyi pénzt nem adnék érte az biztos.
Valamelyik 100-as boltban vettem 300-400Ft ért a kést.Amúgy szeretjük, frituban lehet igazán jól kisütni. Gyerekkel el lehet játszadozni vele.
[ Szerkesztve ]
Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.
-
solti
senior tag
válasz retesz147 #64567 üzenetére
én raspi2-hez vettem, amin openelec fut és TV-re van kötve... mióta működik a HDMI-CEC a tv és a pi között elő se vettem ezt a távot... ráadásul 2-3 méter távolságból már voltak vele gondok... A nyomáspont se tetszett. De hátha valaki mást mond, várjatok más véleményt is (légegeret kellett volna vennem...)
-
Beni2360
félisten
válasz retesz147 #65977 üzenetére
Ezért tettem OFF-ba -az olcsób vetitőt még nehezebb jól elhejezni.
--------------------
Silent77 -igen olvastam és felmerült a kérdés bennem, hogy ki volt alul?[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
félisten
válasz retesz147 #65980 üzenetére
Hát igen, mivel én is kekeckedtem ilyen 30-60 $ vetítővel aztán lebeszéltem magamat róla és alul a 3. felsorolás lett a választás.
Örülök, hogy jó kedved van.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
AndrewBlase
senior tag
válasz retesz147 #66256 üzenetére
Én idehaza vettem ilyet pár éve (a'la TvShopos termék Spar által árusítva valami 4000 Ft-ért). Használható, de szétcseszi az anyagot, amire ráfogsz vele. (pl a csavar-anyáknak annyira szétcseszte az oldalait, hogy hagyományos csillagkulccsal már nem lehet ráfogni.)
Amit mutatnak a képeken, hogy a zuhanynál ráfog vele a csőre, na azt biztos nem próbálnám meg vele. Max akkor, ha jó vastagon körbe tekerem a csövet valami ronggyal.Miért mindig én???
-
AndrewBlase
senior tag
válasz retesz147 #66474 üzenetére
Ne akard kipróbálni. Gyenge, recsegős hangszóró, akksi benne meg se közelíti a leírás szerintit. Mondjuk az legalább csereszavatos a korábbi Nokiák akksijával.
Szuma-szummárum, én ahogy használtam, engem nem értettek, és én is eléggé nehezen hallottam vele a másik felet.Miért mindig én???
Új hozzászólás Aktív témák
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Építő/felújító topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Kés topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Suzuki topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Mozgásban a PC-s kiadás
- További aktív témák...
- Seasonic 650W 80+ Gold félmoduláris tápegység
- Dell E4310 Core I5 560M 4x2,66GHz/8GB/256 Gb SSD/CAM 13,3"+ Win
- ELADÓ: i5 6500/ 8GB DDR4 /240GB SSD /USB-C /takarítva, pasztázva/ HP 800 G3
- iPhone 13 független 128GB
- GAMER PC: Új RYZEN 7 3700X/5800X - Új RTX 3050 GDDR6 - Új 16/32GB DDR4 - NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest