Új hozzászólás Aktív témák

  • Gépötty

    senior tag

    Megjött a tízportos, külsőtápos USB-hubom, volt nagy örö' me' bódottá'.
    Míg ki nem csomagoltam.
    A tokozás minősége a jobbféle tejfölösdobozokat idézi, de ez még nem is lenne lényeges.
    Mindenekelőtt szétpattintottam, hogy lássam, mi fogja lelakni az alaplapom. Panelra integrált, beöntött vezérlőből van három darab - kipipáltuk. A foglalatok, ledek végülis be vannak forrasztva, bár a tenger biztos hullámzott míg a hajó ideért, mert van némi összevisszaság, de legalább párhuzamosan nem áll egyetlen alkatrész sem.
    Korábban írta itt valaki, hogy az a led világít, amelyik portba van dugva valami. Annak nem sok értelmét láttam (mondván úgyis látom, ha van benne dugó, az adatforgalom már érdekesebb lenne), ezen viszont világít az összes, mint valami karácsonyfa. Tök jó, hogy azért kellett, mert beesik a portjaim feszültsége, ami miatt állandóan reklamálnak az USB-re dugott kütyüim, most kaptak még néhány fogyasztót. Nem baj, itt a második számítógéptápom, amiről az erősítőm is szól, majd annak az ötvoltos ága megtáplálja (és besegít a gépemnek is).
    Ez így nagyon szép és jó, de bármit dugok rá, azonnal "Az eszköz gyorsabb működésre képes" üzenetet kapok. Bár nem hiszem, hogy win7 alá kellene valamilyen driver, dehát semmi nincs kizárva. Eszközkezelőben megnézve ezt a hardverazonosítót tapasztaltam: USB\VID_05E3&PID_0606&REV_0702, viszont ezzel nagy vonalakban meg is buktam. Találtam fórumokat, ahol ugyanerre panaszkodnak, még 2006-ból, ezek nagy vonalakban hasznavehetetlenek. A gyártó oldaláig eljutottam, innen kellene valamit választani. De vajon melyiket?
    Ha valaki tud segíteni, ne tartsa vissza magát! ;)
    Köszönöm!

    Azt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak

Új hozzászólás Aktív témák