Új hozzászólás Aktív témák

  • Breki

    veterán

    válasz cidalain #106417 üzenetére

    Hetente 4-5 óra licitem van biztos nem tudom. :-)

    Ha most bela 5 dolcsin van, es en beirom a max 20-at, akkor rohadtul nem tortenik semmi azonnal. Nem lesz lathato hogy en licitaltam, es tovabbra is bela 5 dolcsija lesz aktiv.

    Nagyon nem jól tudod, ha Bela ötön van es te beírsz 20-at maxnak, rohadtul az történik, hogy azonnal rárak a példa szerint akkor hatot. A max licit lényege nem az, hogy nem rak rá, csak nem az általad beírt maxot rakja, hanem az aktuális maxnál nagyobbat, ha a te maxod annál nagyobb.

    Ez az egyik, de a program működését se értetted meg.

    Nem fog rá húzni egyet az ebay automata mert nem egy konkrét licitet rak meg hanem az aktuális licitnél egyel nagyobbat.
    Tehát példánál maradva ha 20-ra van állítva az nem azt jelenti, hogy 20-at rak rá, hanem az aktuális maxodnál eggyel nagyobbat 20-ig. Tehát éppen ő licitál rá a te utolső maxos licitedre. És ahogy korábban írták akkor már nincs idő korrigálni.Persze érteni kell hozzá mennyi legyen a max.

    Ez annyire utolsó pillanatos, hogy az ebay sokszor kiírta, hogy sorry nem nyertél miközben nyertem, csak idő kellett neki, hogy felfogja.

    De szerintem is hagyjuk mert nagyon nem vagy képben ezekkel olvass kicsit utána.

    Ja még egy és részemről zártam itt ezt a témát, ami előnye.

    Ebay licitnél beírod a maxod meggondolod magad, ugyan licitet vissza tudod vonni, de nem egyszerű és csak egy nappal licit lejárta előtt vonhatod vissza.

    Itt pedig volt, hogy három hasonló órára licitáltam egyszerre és ha egyik bejött másikat simán egy mozdulattal kivettem a licitből. Nem kell keresgélni hogyan kell, eladónak írni negatívot megkockáztatni, csak egy gombnyomás és kész, hisz még nem licitáltál.

    [ Szerkesztve ]

    Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561

Új hozzászólás Aktív témák