Új hozzászólás Aktív témák

  • Ulkesh

    őstag

    válasz cucka #1316 üzenetére

    "Ez nem pazarlás. Az lenne pazarlás, ha azért fizetnék a programozókat, hogy nyomják le a szoftverek méreteit, amikor a felhasználókat ez csöppet sem érdekli. "

    De érdekelné.
    Ha belegondolsz, hogy a legújabb Office-nak mi a gépigénye a normális teljesítményű futáshoz és mi volt mondjuk a 97-esnek, akkor döbbenetes a különbség, főleg annak a tükrében, hogy a felhasználók zöme ugyanarra használja. A többlet funkciók nagy részét, amik ezt nagyobb gépkapacitást indokolják a vásárlók igen kis rétege használja ki valójában (a felmérések alapján a Word tudásának átlag 8-10%-át használják ki az emberek).
    No ez a pazarlás.

    Nem véletlen, hogy ilyen mértékű érdeklődés van az Atom alapú gépecskékre. Az emberek rájöttek, hogy nincs szükségük egy kisebb szuperszámítógépre, elég egy csendes, kis fogyasztású eszköz. A MS is rájött, hogy muszáj komolyan vennie ezt az irányvonalat, nem véletlen, hogy a Windows7 ennyire jól együttműködik ezekkel a kis teljesítményű hardverekkel. Az lenne a kívánatos következő lépés, ha az egyéb szoftvereiknél is megoldanák ezt a teljesítmény optimalizálást. Ha méretben nem is, de legalább erőforrás igényben igen.

    -----

    "A sunspider webkitre van kihegyezve, így még szép hogy hazai pályán "gyorsabb" a safari. "

    Azért egy mobilon bármilyen kihegyezett tesztnek nem kéne gyorsabban lefutni, mint egy többszörösen gyors hardverű asztali gépen.

    [ Szerkesztve ]

    "a mobil hardverek mióta is rendelkeznek olyan erőforrással, hogy egyáltalán szóba jöhessen a Flash?" moonman

Új hozzászólás Aktív témák