Új hozzászólás Aktív témák

  • fatpingvin

    őstag

    válasz martonl #57 üzenetére

    nagyon vaskosan kevered a szezont a f.....mmal...

    az megvan ugye hogy pont azért használjuk a mikorhullámú sugárzást ebben a frekvenciasávban, mert az ételek víztartalmával rendelkező szerves rendszerek esetében pont ez az aminek az elnyelése pont abban a tartományban van ami nem áll meg a felszínen, de az elnyelődése is elég erős ahhoz hogy ne csak átmenjen a matérián hanem ott hővé is hasznosuljon? máskülönben pontosan ott tartanánk hogy tök felesleges sugázozni, elég a légteret bemelegíteni majd a kaja átveszi.

    a skinhatás teljesen más kérdés, elektromos vezetőknél áll elő (ahogy írtad is) nem pedig elektromágneses sugárzás elnyelésénél.

    A tipikus munkafolyamat legjobb tesztszimulációja a tipikus munkafolyamat. A "napi anti-corporate hsz"-ok felelőse :)

Új hozzászólás Aktív témák