Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

 • Sanya

  nagyúr

  válasz hallador #16 üzenetére

  Értem, de amikor Spanyolországban megfigyelik az ellenzéket, vagy Brüsszelben EU-s politikusokat, akkor én úgy gondolom, hogy az "oknyomozó" "újságíró" vajon honnan tudhatta, hogy a védett személy éppen hol nyaral, mikor az az információ semennyire sem nyilvános?
  Te, mégis, mint állampolgár, nem gondolod, hogy gyanús, ha egy oknyomozó újságíró követni tudja bármelyik minisztert, és gondolod, ha ezt megteszi bármely újságíró bármely országban (USA, Anglia, Németek, BRÜSSZEL), akkor a titkosszolgálatok nem néznek utána, hogy hogyan sikerült neki? Tényleg, ha te vezetnéd a titkosszolgálatot, és az egyik miniszteredet egy átlagjóska újságíró meg tudja lesni nyaralásán, lefotózni, akkor nem gondolkodsz el azon, hogy a védett személyt szarul védted és nem lenne okod gyanakodni, hogy nem csak gondolt egyet és megnézte merre megy a csávó facebookon, hanem kapott egy kis segítséget valahonnan? ( a vezető politikusok minden országban védett személyek).
  A spanyoloknál is hagyománya van az ellenzék megfigyelésének? Brüsszelben az uniós politkusok megfigyelésének vannak hagyományai?

  A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!

Új hozzászólás Aktív témák